1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým posilněn o hráče z A-týmu Lišova, nestačil na dobře hrající Černý Dub.


Branky


22

Černý Dub v neděli odpoledne zajížděl na půdu nevyzpytatelného lišovské rezervního týmu. Hosté potvrdili roli mírného favorita a dokázali vstřelit tři branky a odvézt si všechny body. Hlavním strůjcem vítězství byl záložník Filip Kapoun, který obstaral dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Prvních dvacet minut se hrálo převážně jen mezi vápny bez většího ohrožení obou branek, poté se zlepšila hra hostů a ti začali mít více ze hry. První vážnou příležitost měl ve 25. minutě Kapoun, když se po rohovém kopu domácích dostal do brejku, ale při zakončování netrefil bránu. Další situace tentokrát domácích když si centrovaný balon málem srazil do brány Hojda. Poté zatlačili opět hosté na Welserův centr si naskočil Zedek, ale střelu zblokoval jeden z obránců. Na první branku si diváci museli počkat, ve 42. minutě Kapoun zatáhl míč a přihrával dobře postavenému Davidu Schneiderovi, který uklidil míč k levé tyči Benedovy branky - 0:1. Hosté mohli do poločasu ještě přidat branku, když Schneider vystihl rozehrávku domácích, situaci však nevyřešil dobře, když místo přihrávky na volné hráče volil střelu, kterou Beneda chytil. Do kabin šli tak spokojenější domácí.

Černý Dub bere všechny body

Hosté na svoji hru v prvním poločase navázali a hned v 50. minutě přidali další branku. Schneider přihrával do ulice nabíhajícímu Welserovi, ten přihrákou pod sebe hledal Filipa Kapouna, který poslal míč za záda domácího brankáře - 0:2. Hosté se k vážnějšímu ohrožení Trnkovy branky dostali v 65. minutě, když po rohové kopu se k hlavičce dostal Beneda, ale míč vykopával z brankové čáry Karafiát. Domácí nakonec zápas zdramatizovali, po standardní situaci se v 73. minutě prosadil Jan Flíček - 1:2. Obdržená branka však nakopla hosty, a ti do konce zápasu přidali ještě jednu branku. V 87. minutě Bakalář rozehrál na Zedeka, ten obehrál dva protihráče a přihrával Schneiderovi, ten sklepnul míč na velké vápno, kde si nabíhal Filip Kapoun a umístil míč k tyči. Černý dub si odváží tři body a posouvá se na 4. místo v tabulce.

Autor: Václav Welser



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Černý Dub
Michal Švercl (hráč): Na Štěpánovice neboli Lišov B, jsme od první minuty nastoupili presingem a velkou bojovností. Dařilo se nám i kombinačně což se projevilo po nádherné akci na jeden dotek. Druhá půle navazovala na tu první, kde jsme nepolevili v soubojích a pokračovali jsme i výborně kombinačně. A po krásných akcích, které Jaroslav Zedek skvěle zvládl na balonu jsme zvýšili na 2:0, 3:1 a o výhře bylo rozhodnuto. Musím smeknout klobouk před všemi spoluhráči, jelikož výkon, kteří nechali na hřišti byl skvělý a jako tým jsme tento zápas zvládli a vezeme důležité 3 body domu.



Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
L. Beneda [-] - J. Míka [-] , P. Shýbal [-] , P. Kosař [-] , J. Kučera [-] , M. Fiktus [-] , M. Fiktus [-] , J. Flíček [-] , M. Formánek [-] , D. Bouchal [-] , J. Beneda [-]

TJ Slovan Černý Dub
T. Trnka [-] - P. Kuba [-] , R. Hojda [-] - V. Welser ml. [-] , M. Švercl [-] , V. Vaňač [-] , F. Kapoun [-] - J. Zedek [-] , M. Kándl [-] , J. Vančura [-] , D. Schneider [-]

Hráči zápasu: F. Kapoun , M. Liebl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZEVL Karel - MARŠÁN Marek (N), POJAR Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Pavel Příhoda
Tip experta: remíza

Tipuji remízu 1:1.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 05:52

Tip: výhra domácích