Černý Dub nedovolil Včelné jediný gól a připisuje si další vítězství


Branky


25

Homole - Černý Dub na domácí půdě v rámci 8. kola III. třídy porazil Včelnou 3:0. Domácí si vedení vypracovali už v prvním poločase, kdy se radovali po gólu Karafiáta. Na 2:0 zvýšil ve druhém poločase Schneider třetí hřebíček do rakve zasadil Michal Švercl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Zápas začali mnohem lépe domácí, když se hned od začátku tlačili do útoku. V 15. minutě mohla přijít první změna skóre, na přetažený centr od Švercla si nabíhal Welser, ale jeho střelu vykopl na brankové čáře jeden z obránců. V 17. minutě už vedli domácí, Bakalář byl faulován ve vápně a Viktor Karafiát pokutový kop proměnil - 1:0. Ve 25. minutě se Karafiát dostal do vápna, ale Krčín ho vychytal. Blízko gólu byl ve 30. minutě Liebl, ale jeho hlavička těsně minula Krčínovu branku. Střelecký pokus Welsera ve 37. minutě Krčín vyrazil na roh. Obrana domácích fungovala na jedničku a hosté si vyloženou šanci v prvním poločase nevytvořili a střelecké pokusy kryl Hauser. 

Černý Dub bere všechny body

Prvních patnáct minut druhého poločasu patřilo jednoznačně hostům, kteří zatlačili domácí a nebezpečně ohrožovali Hauserovu branku. První vyloženou šanci měl v 52. minutě Medula, když si naběhl na centr, ale Hauser senzačně vyrazil na roh. Další šanci na vyrovnání měl opět v 58. minutě Medula, když se dostal za obranu domácích, ale opět vynikajícího Hausera nepřekonal. Poté přišli na řadu opět domácí v 65. minutě centroval Švercl do vápna a David Schneider se prosadil hlavou - 2:0. Další branku mohl přidat Welser, jeho průnik v 68. minutě zastavil Krčín. V 71. minutě se prosadil Michal Švercl, Schneider mu přihrával mezi obránce a Švercl se nemýlil - 3:0. Karafiát se dostal do zakončení v 75. minutě, ale Krčín opět vyrazil na roh. V 78. minutě nastřelil Welser tyč Krčínovy branky. V 83. minutě zahrozili také hosté, Medula se opět dostal do zakončení, ale ani napotřetí Hausera nepřekonal. Zbytek zápasu si domácí pohlídali a připisují si tři body.

Autor: Václav Welser



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Patrik Hošna (obránce Č. Dubu): Dle mého názoru byla první půle jasně v naší režii, soupeře jsme přečíslovali a k ničemu vážnějšímu nepouštěli. Začátek druhé půle byl docela chaos, hosté nás zatlačili, ale naštěstí nás podržel Ráďa Hauser. Po čtvrt hodině jsme se probrali a zvedli se, zbytek zápasu jsme si pohlídali a vyhráli zaslouženě.




Počet diváků: 65. Rozhodčí: JINDRLE Karel - POJAR Pavel (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 10. 2018 08:43
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola. Včelné máme za poslední zápasy co vracet, utkání to jednoduché nebude i tak si myslím, že na konci zapasu budeme šťastnějším týmem a Včelnou porazíme.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza