J. Brom 29.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva o čelo tabulky skončila smírně, Týn remizoval se Včelnou 1:1


Branky


29. J. Brom - 64. V. Šálek
24

Po dvou týdnech čekal hráče týnského B-týmu znovu mistrovský zápas. Odložené utkání v Mokrém se hraje tuto středu, o víkendu se tým trenéra Jiřího Kličky postavil Včelné, která svou bilancí tří vítězství ve čtyřech zápasech budila respekt. Navíc už tak nepočetný kádr týnské rezervy ještě prořídl, když David Maruška byl na dovolené a na marodku ke Švíkovi v týdnu přibyl Lukáš Ponec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí

Olympie přesto vstoupila do utkání aktivně a měla více ze hry. Hosté své možnosti naznačovali zejména po ztrátách míče domácích, kdy rychle vyjížděli do brejkových situací. Týnskou branku při absenci gólmanů hájil nejlepší střelec A-týmu Pavel Vařil. Nelze v žádném případě hovořit o slabině, naopak, Vařil již roky exceluje jako futsalový brankář ELBH a na velkém hřišti již několikrát v brance rovněž předvedl svou nevídanou univerzálnost. Také proti Včelné působil jistým dojmem a hosté na něj během prvního poločasu vyzrát nedokázali. Snad jen při jedné situaci už byl Vařil krátký, na čáře jej ale obětavým zákrokem zastoupil stoper Klička. V tu chvíli už Olympie vedla. V 29. minutě vybojoval míč před šestnáctkou Vlk, jeho umístěnou přízemní střelu brankář Krčín jen vyrazil a dobíhající Jaroslav Brom ve své kariéře podobně snadných branek moc nedal – 1:0. Olympie měla i další šance. Ještě za bezbrankového stavu Pavlovič prostrčil Lagronovi, tomu ale střela levačkou v ideální pozici nesedla. Těsně před pauzou mohl po patičce Broma zdvojnásobit týnské vedení šikovný mladíček Klein, těsně však minul branku. Olympie po půli vedla a věřila si na tři body.

Hosté nakonec dokázali vyrovnat a berou bod

Druhý poločas ovšem mnohem lépe začali hosté, kteří si vytvořili několik nebezpečných situací. Obrana dirigovaná Kličkou s pomocí brankáře Vařila držela bezgólový stav. Ten vydržel nakonec do 64. minuty, kdy Vít Šálek využil chyby Broma ve středu hřiště a v samostatném úniku nedal Vařilovi šanci – 1:1. Další komplikace pro domácí přišla v 67. minutě, kdy Lukeš hasil požár v týnské obraně jen nedovoleným zmařením gólovky hostí a musela přijít červená karta. Olympie v tu chvíli zpevnila defenzivu a vyrážela do brejků. Blízko brance byl v 80. minutě Klein, jeho pohotovou střelu z voleje za cenu vlastního sebeobětování zpacifikoval brankář Krčín. Minutu před koncem mohl o vítězství Olympie rozhodnout Jaroslav Brom, jeho obstřel z 20 metrů však skončil jen na tyči branky Včelné a následný odražený míč týnští nezachytili. Vyrovnaný zápas, bohatý na ofenzivní akce skončil zřejmě spravedlivou remízou 1:1, která vynesla Včelnou na první místo. Olympie se může dotáhnout, pakliže dokáže zvítězit ve středeční dohrávce v Mokrém.

Autor: Jaroslav Brom

 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Vlastimil Švík (hráč): Na tým Včelné jsem byl zvědavý. Byl to pro nás nový soupeř z druhé skupiny, takže jsme věděli jen to, že se jim od začátku soutěže daří. V prvních minutách jsem si myslel, že si od nás snad odvezou minimálně "bůra". První gól vstřelil Jarda Brom po vzoru Davida Lafaty. Poté se ale ke slovu přihlásili hosté a je jen s podivem, co dokázali zahodit za šance. Vyrovnat se jim podařilo až po krásné individuální akci Šálka. Od této chvíle se hrál fotbal nahoru a dolů a jak to bývá v těchto soutěžích, vynikaly oba útoky mužstev nad obranami, které nestíhaly. Bohužel pro oba týmy bez finálního dotažení, a i díky tomu Olympie uhájila v deseti nakonec spravedlivou remízu.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
P. Vařil [-] - J. Maruška [-] , O. Lukeš [-] , M. Vlk [-] , M. Procházka [-] , L. Pavlovič [-] , J. Brom [-] , J. Vanda [-] , L. Lagron [-] , M. Machálek [-] , J. Klička [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - O. Polanský [-] , V. Adamovský [-] , P. Křiváček [-] , V. Šálek [-] , L. Krajčír [-] , O. Severin [-] , J. Kříž [-] , D. Tondl [-] , J. Novák [-] , J. Čaloun [-]

ŽK: 58. J. Vanda , 58. J. Klička - 13. O. Polanský . ČK: 67. O. Lukeš .
Hráči zápasu: J. Vanda .
Počet diváků: 146. Rozhodčí: GRANEC Robert - KLIČKA Martin (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích