4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 15:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí vyhrálo i druhý zápas, Týn tak odjíždí s prázdnou


Branky


25. P. Moravec , 42. T. Bourek , 57. O. Kaše , 71. O. Kaše
25

Lipí – Třetí kolo III. třídy nabídlo mimo jiné dohrávku Lipí a týnské rezervy. Svěřenci Lukáše Kruťka navázali na skvělý výkon z minulého kola a Týn porazili jednozačně 4:0. Dvakrát se do listiny střelců zapsal Ondřej Kaše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli produktivní a nastříleli dvě branky

Úvod zápasu vyšel lépe hostům. Ti si zprava přenesli míč doleva a z následné střely trefili tyč domácí branky. První akci domácích vedl Lávička, svým přízemním centrem hledal ve vápně nabíhajícího Holinku, míč k němu však přes bránící hráče neprošel. Následně byl opět u balonu Holinka. Pálil z 25-ti metrů, branku ale netrefil. Hosté zatím po většinu zápasu drželi míč na svých kopačkách, Lipíčko se k němu dostávalo jen sporadicky. V 8. minutě rozhodčí ponechal hostím výhodu, z pravé strany přišel centr na malé vápno, ale Macháček výborným zákrokem týnského útočníka vychytal. V dalších minutách centrovali do vápna M. Svoboda a Kaše, ale ani Lávička, ani Holinka na centr bohužel nedosáhli. 15. minuta přinesla závar před brankou Lipíčka, ale zblokovanou střelu si Macháček pohlídal. Na druhé straně pálil Lávička z 30-ti metrů vysoko nad branku. Následovali dvě akce hostů, které domácí obrana bez problémů vyřešila. Lipíčko převzalo otěže zápasu a diktovalo tempo hry. Střela Moravce šla jen těsně vedle levé tyče. Ve 25. minutě to bylo 1:0. Kaše sklepl Holinkovi, ten krásnou přihrávkou našel Pavla Moravce, který obešel dva hráče a jeho typickou dělovkou vystřelil vingl hostující branky. Domácí byli při chuti. Mojžíš našel Holinku, ten si navedl míč, vystřelil, ale branku netrefil. Dále opět poslední jmenovaný zahrával aut na zadní tyč, kde číhal Moravec. Toho však s problémy vychytal gólman hostí. Z následného rohu se do vzduchu pověsil Holinka, hlavou však nemířil přesně. Další minuty přinesly řadu nepřesností a tvrdých soubojů na obou stranách. Po dlouhé odmlce se k zakončení dostali hosté. Slabou střelu ale Macháček s přehledem chytil. Ve 39. minutě se Kaše radoval z gólu, ten však pro odmávaný a odpískaný ofsajd neplatil. Za pár minut už se Lipíčko dočkalo. Hostující gólman předvedl obrovskou minelu, dotírající Tomáš Bourek vybojoval míč a do prázdné branky zvyšoval na 2:0. Poslední akci 1. poločasu měli hosté. Týnský útočník obešel tři naše hráče, již pak ale ukličkoval sám sebe a v nezkoordinovaném pohybu vystřelil vedle. Lipí šlo do kabin s dvoubrankovým náskokem.

Autor: TJ Sokol Lipí

Úvod zápasu vyšel lépe Olympii. Klička z pravé strany přenesl míč doleva na Novotného, ten se šikovně uvolnil a z následné střely trefil tyč domácí branky. Míč se k týnské smůle odrazil ven a domácí první šanci přežili bez úhony. První akci domácích vedl Lávička, svým přízemním centrem hledal ve vápně nabíhajícího Holinku, míč k němu však přes bránící hráče neprošel. Následně byl opět u balonu Holinka. Pálil z 25-ti metrů, branku ale netrefil. Hosté zatím po většinu zápasu drželi míč na svých kopačkách, Lipíčko se k němu dostávalo jen sporadicky. V 8. minutě rozhodčí po faulu na Švíka ponechal hostím výhodu, z pravé strany přišel od Lukáše Ponce výtečný centr na malé vápno, ale Macháček výborným zákrokem Jaroslava Broma vychytal. V dalších minutách centrovali do vápna M. Svoboda a Kaše, ale ani Lávička, ani Holinka na centr bohužel nedosáhli. 15' přinesla závar před brankou Lipíčka, ale zblokovanou střelu si Macháček pohlídal. Na druhé straně pálil Lávička z 30-ti metrů vysoko nad branku. Následovali dvě akce hostů, které domácí obrana bez problémů vyřešila. Lipíčko převzalo otěže zápasu a diktovalo tempo hry. Střela Moravce šla jen těsně vedle levé tyče. Ve 25' to bylo 1:0. Kaše sklepl Holinkovi, ten krásnou přihrávkou našel Moravce, který obešel dva hráče a jeho typickou dělovkou vystřelil vingl hostující branky. Domácí byli při chuti. Mojžíš našel Holinku, ten si navedl míč, vystřelil, ale branku netrefil. Dále opět poslední jmenovaný zahrával aut na zadní tyč, kde číhal Moravec. Toho však s problémy vychytal gólman hostí. Z následného rohu se do vzduchu pověsil Holinka, hlavou však nemířil přesně. Další minuty přinesly řadu nepřesností a tvrdých soubojů na obou stranách. Po dlouhé odmlce se k zakončení dostali hosté. Slabou střelu Broma ale Macháček s přehledem chytil. Ve 39' se Kaše radoval z gólu, ten však pro odmávaný a odpískaný ofsajd neplatil. Za pár minut už se Lipíčko dočkalo. Týnský gólman Jílek předvedl obrovskou minelu, dotírající Bourek vybojoval míč a do prázdné branky zvyšoval na 2:0. Poslední akci prvního poločasu měli hosté. Mladíček Procházka obešel tři hráče Lipí, jenže pak ukličkoval i sám sebe a v nezkoordinovaném pohybu vystřelil těsně vedle. Lipí tak šlo do kabin s dvoubrankovým náskokem.

Autor: Jaroslav Brom

Dvě branky Kašeho ve druhé půli rozhodly o debaklu hostů

Hned na začátku 2. poločasu hrozil z autu Říha. Následný protiútok hostí přerušil vracející se Holinka. Hře opět chyběla přesnost. V 50. minutě Kaše dával po lajně na Moravce, který tvrdě vystřelil. týnskému brankáři míč vypadl, ale od Bourka se míč odrazil pouze do zámezí. Utkání mělo dobré tempo, hra se rychle přelévala od vápna k vápnu. Akcím chybělo pouze přesnější zakončení. Obrana hostí se často snažila hrát ofsajd systém. Kaše přihrával do ofsajdu hned třem hráčům Lipíčka, ti se však nezapojili do hry, hosté se i tak dožadovali odpískání. Ondřej Kaše si však svou přihrávku doběhl, udělal kličku vracejícímu se obránci a s přehledem přeloboval gólmana - 3:0. Týnští z dobré pozice zahrávali trestný kop, ale trefili pouze zeď a z následné dorážky nic nevytěžili. Další minuty přinesly ztráty míčů na obou stranách. Z nich vyústilo nedorozumění v pokutovém území Lipíčka. Hosté však promarnili i tuto šanci. Od této chvíle domácí na hřišti dominovali, ale následných pár minut se nedokázali dostat do žádné šance. Vynahradili si to v 71. minutě, kdy M. Říha zahrával trestný kop, našel rozběhnutého Ondřeje Kašeho, který podruhé v zápase přehodil gólmana - 4:0. Na hostující branku se řítil jeden útok za druhým. Moravec dával po lajně na Kašeho, který pálil jen těsně vedle. Další centr Kašeho hosté stihli před zakončujícím Lávičkou odhlavičkovat. V 78. minutě pálil z voleje Moravec. Hosté již zcela rezignovali na obranu. Vondoušek poslal další pas na Lávičku, který byl v souboji faulován. Ze standardní situace Moravec hledal na zadní tyči nabíhajícího Holinku, ten stihl míč vrátit před branku, kam už ale nenabíhal žádný hráč Lipíčka a tak gólman hostí míč v pohodě sebral. V 81. minutě Holinka vyslal Lávičku, ten mohl jít sám na bránu, ale počkal na dobíhajícího Moravce, vyměnili si spolu míč, a když už to vypadalo konečně na zakončení, pomezní zvedl praporek a rozhodčí odpískal ofsajd. V závěru zápasu jsme viděli časté přečíslení 4:2 nebo 5:3, k zakončení ale chyběla přesná finální přihrávka. Utkání skončilo trestným kopem hostů, který si Lipíčko pohlídalo.

Zdroj: www.tjsokollipi.cz

Hned na začátku 2. poločasu hrozil z autu Říha. Následný protiútok hostí přerušil vracející se Holinka. Hře opět chyběla přesnost. V 50' Kaše dával po lajně na Moravce, který tvrdě vystřelil. Týnskému brankáři Jílkovi míč vypadl, ale od Bourka se míč odrazil pouze do zámezí. Utkání mělo dobré tempo, hra se rychle přelévala od vápna k vápnu. Akcím chybělo pouze přesnější zakončení. Obrana hostí se často snažila hrát ofsajd systém. Kaše přihrával do ofsajdu hned třem hráčům Lipíčka, ti se však nezapojili do hry, hosté se i tak dožadovali odpískání. Kaše si však svou přihrávku doběhl, udělal kličku vracejícímu se obránci a s přehledem přeloboval gólmana. 3:0. Týnští z dobré pozice zahrávali trestný kop, ale trefili pouze zeď a z následné dorážky nic nevytěžili. Další minuty přinesly ztráty míčů na obou stranách. Z nich vyústilo nedorozumění v pokutovém území Lipíčka. Hosté však promarnili i tuto šanci. Od této chvíle domácí na hřišti dominovali, ale následných pár minut se nedokázali dostat do žádné šance. Vynahradili si to v 71', kdy M. Říha zahrával trestný kop, našel rozběhnutého Kašeho, který podruhé v zápase přehodil gólmana. 4:0. Na hostující branku se řítil jeden útok za druhým. Moravec dával po lajně na Kašeho, který pálil jen těsně vedle. Další centr Kašeho hosté stihli před zakončujícím Lávičkou odhlavičkovat. V 78' pálil z voleje Moravec. Hosté již zcela rezignovali na obranu. Vondoušek poslal další pas na Lávičku, který byl v souboji faulován. Ze standartní situace Moravec hledal na zadní tyči nabíhajícího Holinku, ten stihl míč vrátit před branku, kam už ale nenabíhal žádný hráč Lipíčka a tak gólman hostí míč v pohodě sebral. V 81' Holinka vysílá Lávičku, ten mohl jít sám na bránu, ale počkal na dobíhajícího Moravce, vyměnili si spolu míč, a když už to vypadalo konečně na zakončení, pomezní zvedl praporek a rozhodčí odpískal ofsajd. V závěru zápasu jsme viděli časté přečíslení 4:2 nebo 5:3, k zakončení ale chyběla přesná finální přihrávka. Utkání skončilo trestným kopem hostů, který si Lipíčko pohlídalo. 4:0. Lipí se prezentovalo krásným kombinačním fotbalem a bojovností. Pochvalu si za dnešek zaslouží všichni včetně trenéra a přihlížejících fanoušků, kteří dorazili ve velice hojném počtu.

Autor: Jaroslav Brom



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
http://www.tjsokollipi.cz: Lipí se prezentovalo krásným kombinačním fotbalem a bojovností. Pochvalu si za dnešek zaslouží všichni včetně trenéra a přihlížejících fanoušků, kteří dorazili ve velice hojném počtu.

FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): Po vítězném derby proti Chrášťanům jsme si věřili i na Lipí. Povedl se nám vstup do zápasu, měli jsme dvě stoprocentní gólovky. Adam Novotný trefil tyč, mě vychytal domácí gólman a tato dvě selhání v koncovce se nakonec ukázala jako fatální. Lipíčko se postupně dostávalo do tempa a od gólu na 1:0 bylo na hřišti lepší. Soupeři nás dobře dostupovali, nedostávali jsme moc prostoru na kombinaci a chyběla nám i větší odvaha hrát dopředu. Ve druhé půli jsme do otevřené obrany ještě dvakrát inkasovali a odvezli jsme si zasloužený debakl. Lipíčku gratulujeme a pro jejich příští domácí zápas vzkazujeme, ať zajistí klíče od kabiny hostí (smích).



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - M. Svoboda [-] , D. Vondroušek [-] , R. Lávička [-] , P. Moravec [-] , T. Jinek [-] , J. Holinka [-] , J. Zoch [-] , T. Jeněk [-] , Z. Jinek [-] , M. Říha [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
L. Jílek [-] - L. Ponec [-] , V. Švík [-] , J. Brom [-] , D. Maruška [-] , A. Novotný [-] , J. Klička [-] , M. Procházka [-] , J. Maruška [-] , M. Vlk [-] , L. Pavlovič [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - RŮŽIČKA Jan (N), KLIČKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Lipí má kvalitní mužstvo a posílili snad i trochu. Ale Týn si nepřijede jen tak kopnout a bude chtít vyhrát. Tipuji zajímavý a velmi vyrovnaný zápas.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích