Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub přetlačil Vrábče, dvě branky vstřelil Ondřej Tomáš


Branky


25

Homole – Fotbalisté Černého Dubu chtěli po minulém neúspěšném kole naplno bodovat. Tentokrát vyzvali Vrábče, které deklasovalo rezervu Kamenného Újezdu. Hostující mužstvo ale nedokázalo navázat na skvělý domácí výkon a Černý Dub i díky dvěma trefám O. Tomáše zvítězil v poměru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka v první půli

Úvod utkání začali mnohem lépe domácí. Lépe kombinovali a snadněji se dostávali do zakončení. První vážnou příležitost měl v 8. minutě Welser, když z přímého kopu nastřelil tyč. V 12. minutě  se z přímého kopu pokoušel také Vančura, ale jeho rána těsně minula levý roh Schusterovi branky. Další velkou šanci měl ve 20. minutě domácí Kapoun, průnik od půlky hřiště ovšem zakončil pouze do tyče. První branka přišla ve 23. minutě Zedek se na středu hřiště uvolnil a vybídl Ondřeje Tomáše ke skórování, ten se nemýlil - 1:0. Vedení domácím dlouho nevydrželo, Martin Seethaler dostal za obranu dlouhý nákop a svou šanci proměnil - 1:1. Ve 33. minutě se domácí opět dostali do vedení, Hojda narazil Miroslavu Lieblovi na vápno a ten přesnou ranou k tyči rozvlnil síť - 2:1. Ve 37. minutě se postavil k přímému kopu opět Jan Vančura a krásnou ranou z 25 metrů vymetl Schusterovi pavučinky - 3:1. Hosté však do poločasu ještě stihli snížit, Baštův centr omylem prodloužil Bakalář na osamoceného Martina Seethalera a ten se opět nemýlil - 3:2. 

Domácí si tři body vzít nenechali

Druhý poločas měli více ze hry hosté, ale Hauserovu branku ohrožovali jen minimálně. Největší příležitost měl v 55. minutě Seethaler, ale jeho lob proti vybíhajícímu Hauserovi skončil vedle. Velkou příležitost měli domácí, Dolejší prošel přes obránce po levé straně, branku ale neohrozil. Svou druhou branku v zápase vstřelil také Ondřej Tomáš, když si v 74. minutě naskončil na centr od Welsera a hlavou zakočil - 4:2. Hosté se stále tlačili dopředu, ale většina šancí končila před vápnem domácích. V 80. minutě se postavil k přímému kopu David Seethaler, ale Hauser krásně zakročil. Domácí si vítězství do konce zápasu pohlídali a zaslouženě berou tři body.

Autor: Václav Welser



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser ml. (hráč): Zápas dvou rozdílných poločasů. První půli jsme byli jednoznačně lepším týmem, hráli jsme po zemi, jednoduše a mohli jsme přidat víc než 3 branky. Ve druhém poločase, hromada chyb, bez pohybu, nedokázali jsme si přihrát, naštěstí obrana s brankářem fungovala na jedničku a zaslouženě bereme tři body.

TJ Vrábče
Michael Schuster (hráč): Tak jsme utrpěli první letošní porážku s Černým Dubem 4:2 (3:2). Fotbalově se na to dalo koukat a myslím, že jsme byli po většinu zápasu lepším týmem, zejména ve druhém poločase. Chyběl nám důraz v obraně a spolehlivost brankáře. Hra ale nebyla vůbec špatná a pokud zapracujeme na tom, co nám v tomhle zápase chybělo, tak můžeme opravdu hrát vyrovnané zápasy s každým v této skupině!



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
R. Hauser [-] - V. Welser ml. [-] , M. Liebl [-] , T. Bakalář [-] , J. Vančura [-] , D. Dolejší [-] , P. Hošna [-] , O. Tomáš [-] , M. Švercl [-] , J. Zedek [-] , R. Hojda [-]

TJ Vrábče
M. Schuster [-] - K. Bašta [-] , T. Fiala [-] , J. Ohrazda [-] , J. Vejskrab [-] , S. Knytl [-] , R. Tudosie [-] , T. Knytl [-] , M. Lerche [-] , M. Seethaler [-] , P. Kocar [-]

ŽK: 19. M. Frdlík , 58. M. Liebl , 62. J. Zedek , 83. P. Hošna - 31. J. Fiala , 35. M. Šerý .
Hráči zápasu: O. Tomáš , J. Vančura .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KNOTEK Václav - KRČMÁŘ Jiří (N), JURČÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Naposledy jsme rozebrali rezervu Kameňáku. Teď to tak jednoduché být nemusí, ale pokud se sejdeme jako naposledy, tak bychom mohli byt tvrdým oříškem a nenecháme nikomu 3 body zadarmo! Tipuji remízu.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích