2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice doma porazily Lomnici


Branky


28

Vedoucí celek soutěže přijel na hřiště Velenic. Díky dobře fungující obraně a skvělým zákrokům domácího brankáře Bohumila Marouška zvítězily doma 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0 po poločase pro domácí

Do utkání vstoupili lépe hosté z Lomnice, když hned v prvních deseti minutách měli dvě velké šance. Obě šance zlikvidoval skvělými zákroky Bobeš Maroušek. Hned z následného protiútoku se trefil Mikudim. O deset minut později se po pěkné kombinace trefil pěknou střelou Fiala. Ještě před koncem poločasu zahrávali domácí stadartku, po které se dostal k hlavičce Zemánek, ale trefil jen tyč.

Domácí vítězství pohlídali

V druhé půli se snažili hosté snížit a dostat se do zápasu. Což jim nepovolila domácí obrana, ve které velice dobrý výkon předvedl Kopecký a v brance Maroušek. Hosté poté přešli ke hře na tři útočníky, ale ke gólu to nevedlo. A tak domácí slavili vítězství nad Lomnicí 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí mužstva): Do utkání vstoupili lépe hosté a v první dvacetiminutovce měli dvě opravdu tutové šance,které ovšem pokaždé zázračně zneškodnil Bohouš Maroušek. Byl to asi rozhodující moment utkání, protože po té druhé jsme se z následného protiútoku dostali Mikudimem do vedení. Deset minut na to tvrdou střelou k tyči potvrdil naše vedení po pěkné kombinaci na čtyři doteky Fiala. Do poločasu ještě po naší standardní situaci trefil hlavou spojnici lomnické brány Zemánek. Ve druhém poločase jsme hráli disciplinovaně a hosty, kteří začali hrát na tři útočníky jsme do konce utkání už k ničemu nepustili. Musím pochválit naše kluky za kolektivní zodpovědný výkon.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Michal Rybák (trenér): V úvodu utkání jsme se opět dostali do dvou vyložených šancí, které jsme bohužel opět neproměnili a soupeř nás za to potrestal. Dal dvě rychlé branky a tím nás srazil na kolena. Nedařilo se nám nic. Bránit, útočit, přihrát si, zpracovat balon. Druhý poločas jsme téměř 30 minut hráli na tři útočníky, ale domácí si to zkušené pohlídali a v podstatě nás nepustili do žádné šance. Nic si z toho neděláme, jednou prohra přijít musela. Takže jdeme dál s hlavou nahoře do dalšího zápasu a musíme se dobře připravit na překvapivě dost bodující Studenou.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - T. Kopecký [-] , K. Macho [-] , K. Janda [-] (90. M. Lehrmann [-] ) , P. Arvaj [-] , M. Fiala [-] (85. J. Latifi [-] ) , R. Mikudim [-] , V. Samec [-] , M. Srpek [-] , P. Zemánek [-] , M. Filip [-]

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
M. Malec [-] - F. Leiš [-] (68. J. Burda [-] ) , M. Prášek [-] , M. Šálený [-] , P. Krejník [-] , V. Glaser [-] (46. P. Pancíř [-] ) , M. Šachl [-] , J. Šnorek [-] (58. P. Hrubý [-] ) , J. Marsa [-] , L. Čáp [-] , T. Vačkář [-] (68. R. Dlouhý [-] )

ŽK: 4. M. Fiala , 31. M. Filip , 69. V. Samec , 80. T. Kopecký , 90. K. Macho - 40. V. Glaser .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šíma Václav - SAIDL Radek, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza