1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol doma ztratil body


Branky


28

Rozjetý Suchdol přivítal na svém hřišti Olešnici. V případě výhry by se  Suchdol dostal na první místo,protože Lomnice ztratila body v Českých Velenicích. Což se jim nepovedlo a doma remizovali s Olešnicí 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli bez branek

Samotný zápas začal ve svižném tempu. Domácí chtěli získat míč na svou stranu, hosté ale nedali nic zadarmo. Spoustu faulů ve středu hřiště přineslo standardní situace, ze kterých zejména hráči Suchdola hodně zlobili. Jedna z největších příležitostí na změnu stavu přišla ve 20. minutě. Husa využil nedorozumění domácí obrany, vše hasící gólman Rácik ho v souboji fauloval a hlavní rozhodčí Dimitrov ukázala na penaltový puntík. K pokutovému kopu se postavil Hanzal, ale jeho střela šla vedle. Domácí nedokázali proměnit své šance, stejně jako hosté, když ve 30. minutě střílel zpoza vápna Koktavý, ale jeho tvrdá rána šla jen těsně nad horní tyč. Na druhé straně se dožadovali domácí pokutového kopu nejprve po zákroku na Štěpánka, jenž rozhodčí vyhodnotil jako simulování. Poté za ruku Horelici, kdy domácí fanoušci ukázali neznalost nových pravidel o nastřelení vlastní ruky v pokutovém území. Rozhodčí správně vyhodnotil i kapitánům vysvětlil. Do šaten se tedy odcházelo za bezbrankového stavu.

Každý tým dal gól

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří zatlačili Olešnici na její půlku. Z toho pramenila i první branka utkání. Střelu Záruby vyrazil hostující brankář Janeček před sebe, bohužel pro něj zde číhal Štěpánek a rozvlnil síť – 1:0. Suchdol po vstřelené brance ožil a snažil se přidat uklidňující gól. Zhruba po 15 minutách druhého poločasu se osmělila i Olešnice, Hanzal v samostatném úniku neprostřelil Rácika, poté ten samý hráč předložil balón Husovi, který se nedostal ke střele. Ani domácí své šance nedokázali proměnit. Když už to vypadalo, že zápas končí hubenou výhrou, přišla poslední akce zápasu. V 89. minutě našel Bahenský křižným pasem Horelicu, který přesným centrem našel na malém vápně osamoceného Hanzala, jenž se hlavou nemýlil a vyrovnal na konečných 1:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Vzhledem k okolnostem z toho byl zápas o první místo, pro nás po loňském podzimu příjemná situace. Domácí známe, víme kde je jejich síla, takže jsme se na zápas dobře připravili. S troškou štěstí jsme zde mohli vyhrát, ale remíza je asi pro oba celky spravedlivá. Byl to, jako v těchto zápasech vždy, boj o každý míč. Dnes rád pochválím celý tým za bojovnost a týmové pojetí.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - L. Štěpánek [-] , J. Heřman [-] , T. Záruba [-] , J. Záruba [-] , R. Arenberger [-] , D. Míka [-] , Š. Kubašta [-] , D. Kreim [-] (88. L. Kuchyňka [-] ) , M. Bednář [-] , P. Špale [-] (54. M. Heřman [-] )

TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - M. Buřič [-] (68. T. Kačírek [-] ) , P. Smolen [-] - M. Lechner [-] , R. Horelica [-] (90. R. Brousek [-] ) , B. Bahenský [-] , S. Drtina [-] , M. Koktavý [-] (78. L. Lenk [-] ) - M. Hanzal [-] - O. Husa [-] , J. Lust [-]

ŽK: 38. T. Záruba , 85. J. Záruba - 18. M. Lechner , 30. J. Lust , 72. R. Horelica , 90. L. Lenk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - OVČÁČEK Josef, BICEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích