2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kardaška si veze bod z Lomnice


Branky


29

Rozjetá Lomnice hostila doma Kardašovu Řečici, které se moc nedaří. Hosté překvapily a z Lomnice si vezou bod za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Vstup do utkání měli lépší domácí, když se hned dostali do dvou velkých šancí. Nejprve netrefil prázdnou bránu Leiš a potom Vačkář trefil břevno po hlavě z rohového kopu. Hra začala být vyrovnaná, ale žádný tým nedokázal vstřelit branku. A tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Dvě branky na obou stranách znamenaly remízu

Úvod druhé půle byl opět vyrovnaný. V 54.minutě zahrávali domácí rohový kop, po kterém se dostal k hlaviččce Jakub Marsa a poslal Lomnici do vedení. Netrvalo dlouho a hosté vyovanali na 1:1, když z přímeho kopu přízemní střelou vyrovanal Janeček. Hosty tato branka nakopla a šli si za druhou branku, která se jim podařila dát v 84.minutě, když se z přímo z rohového kopu trefil Šergl. Vypadalo to na nečekanou výhru Kardašky v Lomnici, což ale nedopustil domácí Prášek, který v 90.minutě dokázal srovanat na 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Michal Rybák (trenér): Do utkání jsme vstoupili slušně a v úvodní čtvrthodině jsme si vytvořili dvě velké šance, kdy v první Leiš netrefil prázdnou bránu a poté Vačkář z roku trefil hlavou břevno. Pak se hra vyrovnala, hosté bojovali a nám se nedařilo téměř nic. Zpracovat si balon, přihrát si. V poločase jsme si některé věci vyříkali a opět se nám povedl vstup do druhé půle, kdy jsme se dostali do vedení z rohu po hlavičce Marsy. To bohužel bylo od nás za celý druhý poločas téměř vše. Hostům se zanedlouho podařilo srovnat, když trestný kop Janečka z velkého úhlu prošel nepochopitelně po zemi přes celé vápno až do branky. Hosté o to více začali bojovat, protože cítili, že se nám nedaří. Do vedení se dostali, když v 84´ zahrávali rohový kop a přímo z něj peo mě opět nepochopitelně skóroval Šergl. My jsme na posledních 5 minut vrhli ještě zbývající síly do útoku a naštěstí se nám povedlo vstřelit vyrovnávací branku. Přestože jsme opět neprohráli, přestože máme velice mladý a nezkušený tým, beru tuto remízu jako ztrátu. Někteří hráči si musejí srovnat sami v sobě co chtějí a nedívat se na lidi okolo sebe.




Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
M. Hučík [-] - F. Leiš [-] , V. Božovský [-] , M. Prášek [-] , M. Šálený [-] , P. Pancíř [-] , M. Šachl [-] , J. Šnorek [-] , J. Marsa [-] , L. Čáp [-] , T. Vačkář [-] (46. V. Nohava [-] )

FK Kardašova Řečice 1922
D. Houdek [-] - K. Janeček [-] , J. Kovář [-] , M. Vodička [-] , O. Madar [-] - F. Mach [-] , V. Jánošík [-] , M. Bílek [-] , V. Roubík [-] - Z. Šergl [-] , J. Klokner [-]

ŽK: 41. M. Šálený , 58. P. Pancíř , 81. M. Prášek - 67. M. Vodička , 79. F. Mach , 87. Z. Šergl , 88. K. Janeček , 90. O. Madar .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - PANSKÝ Michal, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Lomnice doma nezaváhá

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích