0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 10:30

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji o důležité body vyhrála rezerva Malše Roudné


Branky


28

Poslední kolo nabídlo další zajímavý souboj. A to dvou týmů ze spodu tabulky. Dolní Dvořiště a Malše Roudné B nemají výsledkově plodný podzim a jejich vzájemný souboj byl bojem o lepší výchozí pozici do jarních bojů oi záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

Začátek zápasu začal lépe domácí celek. Od začátku byl aktivnější a začla si vypracovávat střelecké příležitosti, ale žádný ze střeleckých pokusů se neujal. Domácí tým se dostával i k velkému množství standartních situací, ale ani z těch se jim nepodařilo vstřelit vedoucí branku. Poté se začala hrav yrovnávat a několikrát zahozil i hostující celek, ale všechny většina jeho pokusů končila na pozorném brankáří domácích. Velká šance pro domácí celek přišla v 35. minutě, mladý brankář Šimon Hošna pokazil rozehrávku a nabídl stoprocentní šanci domácím, ale brankář hostujícího celku svou chybu napravil a šanci domácího celku zlikvidoval. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Hosté rozhodli o výhře v posledních deseti minutách

Do druhého poločasu vstoupil lépe hostující celek, který byl lepší na míči a začal se dostávat do šancí. Stejně jako domácí celek se hostům v zakončení vůbec nedařilo. Do veliké šance se dostal hostující Wohlgemuth, který se řítil sám na domácího brankáře, ale své zakončení poslal mimo tři tyče. Rozhodnutí přišlo jedenáct minut před koncem. Důrazný Pazourek vybojoval míč a poslal ho do lajny na Melichárka. Ten se příliš nerozpakoval a poslal přesný centr na zadní tyč, kde se přesnou hlavičkou pod břevno prosadil Matyáš Tibitanzl 0:1. Domácí celek vrhnul všechny síly do útoku ap o rohovém kopu měli domácí blízko k vyrovnání, ale radost jim sebral pohotovým zákrokem Hošna a střelu z rohu malého vápna bezpečně zalepil. Definitivní rozhodnutí přišlo čtyry minuty před koncem. Po kombinaci ve středu hřiště se dostal do rozhozené obrany Lukáš Wohlgemuth a tentokrát poslal míč kolem brankáře bezpečně k tyči 0:2. Hostující celek si tak připsal důležité body, před zimní pauzou a na svém kontě tak má jedenáct bodů. Dolnímu Dvořišti nevyšel podzim výsledkově, na svém kontě má sedm bodů a na jaře je čeká tuhý boj o záchranu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné B
Šimon Hošna (hráč): Do zápasu jsme šli s tím, že chceme urvat minimálně bod. Nakonec máme všechny tři a jsme spokojeni.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - V. Kotlár [-] (68. E. Marek [-] ) , P. Pecha [-] (64. M. Tesař [-] ) , P. Hošek [-] , Š. Štifter [-] , J. Krenauer [-] , M. Hajdák [-] , J. Kubík [-] , J. Macanovič [-] , K. Šrefl [-] , O. Kouba [-]

TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - L. Šolc [-] (66. F. Pazourek [-] ) , M. Tibitanzl [-] , O. Vrábek [-] , S. Kubeš [-] (46. L. Wohlgemuth [-] ) , D. Melichar [-] , J. Rezek [-] (64. M. Vodák [-] ) , R. Svoboda [-] , M. Lerch [-] , J. Lochman [-] , D. Hrouda [-]

ŽK: 4. O. Kouba , 80. J. Krenauer , 81. P. Josefík - 49. O. Vrábek , 81. M. Tibitanzl , 90. D. Melichar .
Hráči zápasu: M. Tibitanzl , D. Hrouda .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BOČEK Petr - PICKA Pavel, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 09:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 09:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:52

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Smékal
Tip experta: remíza

Zde očekávám velice vyrovnané utkání, oba soupeři potřebují body jako sůl , ale zde věřím v remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Roudne ted deklasovalo bohuzel asi opet k sestupu smerujici H.Planou, v Dolnaku to vsak pro ne nebude urcite jednoduchy zapas. Za me remiza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza