4:2
(2:1)
29. M. Flöring (p.)
83. M. Flöring
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov nad Vltavou doma porazil Frymburk


Branky


19. F. Pokorný , 37. A. Matoušek (p.) , 62. F. Pokorný , 84. F. Pokorný - 29. M. Flöring (p.) , 83. M. Flöring
28

Domácí tým zatím prožívá skvělou sezonu. V minulém kole Boršov nad Vltavou deklasoval Loučovice a tentokrát si doma poradil i s nebezpečným Frymburkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl tři branky

Začátek zápasu patřil hostům, kdy po spolupráci Jana Šislera, Filipa Mertla a Milana Račáka se dostal míč k Romanovi Mertlovi jehož střela letěla nad branku domácích. Ve 20. minutě ukázal domácí celek v čem je jeho síla, když rychlou brejkovou situaci zakončil Filip Pokorný 1:0. O chvíli později hostujicí Micák centroval do vápna, kde se míč dostal k Rillichovi, jehož střelu ale boršovský golman vyrazil. ve 30. minutě přišlo zaváhání domácích, faul ve vápně na frymburského Michala Flöringa, který následně z penalty vyrovnal stav utkání 1:1. O chvíli přišla penalta i pro domácí. Kdy přišel dlouhý balón za obranu hostů, frymburský brankář Salzer byl u míče později než útočník domácího Boršova , následoval faul a penalta. K penaltě se postavil domácí Aleš Matoušek a poslal domácí do vedení 2:1. Krátce před poločas ještě vyzkoušel hostující Petscher domácího brankáře, ten ale nedopustil změnu stavu a nepustil míč do branky. To bylo vše co se během prvního poločasu událo.

Střelec Pokorný zkompletoval hattrick

Hned na začátku druhého poločasu měl frymburský Jan Šisler šanci na vyrovnání, ale jeho střelu boršovský golman Bublík vyrazil na roh. Krátce na to přišla červená karta pro frymburského Stanislava Budíka a hosté šli do deseti. Zápas pokračoval, závar na hranici velkého vápna hostů, domácí se zmocnili míče a zvýšili Filip Pokorný zvýšil na 3:1. Jiskřičku naděje vykřesal Michal Flöring jehož tečovaná rána končí v brance domácích 3:2. Domácí celek si, ale vedení pojistil už o minutu později, kdy po standartní situaci završil hattrick Filip Pokorný 4:2. Hosté se nevdzali a Filip Mertl se pokoušel vykřesat naději střelou z trestného kopu, ale přestřelil branku. Boršov nad Vltavou tak ukořištil další body a drží se v popředí tabulky. V dalším kole jede Boršov nad Vltavou na hřiště Zlaté Koruny. Frymburk doma přivítá Netolice.



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér): Věděli jsme, že přijede těžký soupeř a to se potvrdilo. Frymburk má za sebou dobré výsledky, což u nás potvrdil. Podařilo se nám pokrýt nebezpečné útočníky soupeře. Hra do vyloučení byla vyrovnaná, pak už jsme měli zápas pod kontrolou. Podali jsme týmový výkon, ve kterém vynikl Filip Pokorný.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Myslím si, že herně to byl vyrovnaný zápas. Hraje se ale na góly a víc jich dali domácí. Pro náš neprospěch rozhodlo to, že jsme nepřijeli v optimální sestavě + zranění Pepíka Micáka a vyloučení Standy Budíka. Ale žádné výmluvy. Snad se dáme co nejdřív do kupy a vrátíme se na vítěznou vlnu. Děkujeme fanouškům, kteří se na nás přijeli podívat a byli slyšet, snad jim v dalších zápasech uděláme větší radost. K rozhodčím se asi nemá cenu vyjadřovat - je jich málo, nic se nezmění, budou se krýt pořád dokola. Když na otázku "Proč nadáváte divákům, kteří přišli fandit a říkají pravdu?" je odpověď "Drž hu*u ty č**áku.. jdi do p**ele." a pokračuje to vyloučením a vulgárním slovním průjmem na adresu domácího diváka důchodového věku, to je smutné. Na druhou stranu, asi to může být jen lepší, tak snad už příští víkend přijede někdo normální.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - F. Pokorný [-] , R. Řežáb [-] , E. Lepša [-] (68. L. Soukup [-] ) , J. Gruber [-] (77. J. Havlíček [-] ) , J. Šefčík [-] (86. R. Kofroň [-] ) , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] , J. Staněk [-] , A. Matoušek [-] , F. Filištein [-]

FC Šumava Frymburk
J. Salzer [-] - R. Mertl [-] - - J. Rillich [-] , J. Šisler [-] , M. Flöring [-] , F. Mertl [-] , B. Vágner [-] , J. Micák [-] (38. S. Budík [-] ) , M. Račák [-] , D. Račák [-] , P. Petscher [-] (81. J. Pecha [-] )

ŽK: 54. F. Pokorný - 52. P. Petscher , 58. R. Mertl , 59. D. Račák . ČK: 59. S. Budík .
Hráči zápasu: F. Pokorný - M. Flöring .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mráz Marek - PÁNEK Milan, ŠAFRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jakub Toth
Tip experta: výhra domácích

V Boršově se nevyhrává a ani v tomto utkání rozhodčí nerozhodne jinak a horkokrevní Rumuni odjedou s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích