3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 12:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště doma zaskočilo favorizovaný Velešín


Branky


28

Rozjetý Velešín čekal nováček z Dolního Dvořiště. Před zápase by si každý vsadil na to, že série Velešína bude pokračovat. Těmto prognozám se postavil domácí tým a dokonale je rozcupoval. Dolní Dvořiště předvedlo neuvěřitelný závěr zápasu, který hattrickem okořenil záložník Jakub Kubík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velešín šel do vedení brankou Šálka

Hostující celek přijel do Dolního Dvořiště, jako jasný favorit. Velešín si od začátku vytvářel šance, ale nedařilo se mu překonat Jindřicha Posla v brance Dolního Dvořiště. Nakonec se branky hosté z Velešína přeci jen dočkali. Úspěšným střelcem byl Stanislav Šálek a Velešín vedl 0:1. Do konce poločasu měli hosté další šance vstřelit branku,ale střelecky se jim vůbec nedařilo. Přesto nic nenaznačovalo, že by zápas měli ztratit. Poločas tak skončil vedením hostů.

Jakub Kubík hattrickem v závěrečných minutách zařídíl domácím tři body

Do druhého poločasu poslal domácí trenér Štefan Bršťák na hřiště Jakuba Kubíka, který nahradil Tadeáše Zemana. Obraz hry se, ale neměnil. Hosté si vytvářeli šance, které ale také zahazovali. Vstřelit druhou branku byl pro ně v tomto zápase přetěžký úkol, přesto to vypadalo, že své vedení neztratí. Pomalu se blížil závěr zápasu a s ním i veliký obrat Dolního Dvořiště. Velešínu se stále nedařilo přidat pojistku a tak přišel trest. V 82. minutě se prosadil střelecky střídající Jakub Kubík a rozjásal domácí fanoušky 1:1. Radost domácích z vyrovnání ještě ani neutichla a Jakub Kubík vyvolal doslova vlnu euforie v Dolním Dvořišti a v 85. minutě poslal domácí do vedení 2:1. Zaskočený Velešín se pokusil se zápasem ještě něco udělat. Jeho snahy, ale uťal znovu Jakub Kubík, který v 90. minutě dovršil hattrick 3:1 a rozpoutal ohromnou radost na domácím hřišti. Dolní Dvořiště se postaralo o veliké překvapení, když doma porazilo vedoucí Velešín, který navíc měl za sebou suverénní výsledky. Jakub Kubík stihl hattrick za osm minut a společně s domácím Janem Krenauerem patřil k hlavním tahounům domácího týmu. V příštím kole Dolní Dvořiště přivítá znovu na domácím hřišti tým Sedlece. Velešín nečekaně ztratil, přesto podal dobrý výkon, ale dnes se jeho hráčům střelecky vůbec nedařilo a může přijít v případě výhry Kaplice o první místo v tabulce. V dalším kole navíc Velešín čeká silná Dříteň.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Śtefan Bršťák (trenér): Jak jsem avizoval. Chtěli jsme zaskočit Velesin a povedlo se. I když obrázek, byl takovej jakej byl,Velešín svý šance nedal a my trestali. Nádherný body.

FC Velešín
Stanislav Kysela (asistent trenéra): Totální selhání střelců a nepochopitelné chyby obrany v poslední desetiminutovce nás připravily o body. Čtyři tyče a břevna, třikrát netrefená odkrytá branka z malého vápna. Domácí team do osmdesáté minuty naší branku ohrozil jednou hlavičkou a jednou pěknou střelou z dálky.Ve snaze přidat další gól jsme nabídli soupeři možnost brejku a hrubou chybou v podobě špatné malé domů jsme umožnili domácím neuvěřitelný obrat. Domácím gratuluji k poctivému výkonu. Tuhle prohru budeme rozdýchávat ještě hodně dlouho.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - E. Marek [-] , T. Zeman [-] (45. J. Kubík [-] ) , M. Tesař [-] (35. L. Plosz [-] ) , Š. Štifter [-] , V. Kotlár [-] (80. P. Pecha [-] ) , M. Hajdák [-] , J. Krenauer [-] , L. Doucha [-] (53. D. Benda [-] ) , O. Kouba [-] (40. J. Macanovič [-] ) , K. Šrefl [-]

FC Velešín
J. Kothánek [-] - J. Zatloukal [-] , F. Zimek [-] , T. Jirský [-] , J. Šváb [-] - P. Fišer [-] , M. Špát [-] , T. Semerád [-] (63. J. Severa [-] ) , F. Rozkošný [-] - J. Grznárik [-] , S. Šálek [-] -

ŽK: 85. J. Kubík , 90. J. Macanovič - 90. P. Fišer .
Hráči zápasu: J. Kubík , J. Krenauer .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - DIMITROV Nikolaj, ŠUDOMA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Jakub Toth
Tip experta: výhra hostů

Dvořiště nebude stačit na dalšího adepta na postup. Ale na kasínovém hřišti vyhraje Velešín maximálně o dva góly.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů