3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna doma porazila Sedlec


Branky


29

Zlatá Koruna zatím zažívá povedenou sezonu. Pod vedením trenéra Petra Gallistla se týmu daří. Po sedmi kolech je na skvělém třetím místě s patnácti body. Tentokrát si doma poradil se Sedlecem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase vedli hosté

Z pracovních a rodinných důvodů chyběli domácím některé opory, takže měli z utkání s loňským účastníkem I. A třídy trošku obavy, které se naštěstí nevyplnili, protože i soupeř nepřijel v kompletním složení a bez brankáře Hanzala, kterého v brance nahradil stoper Trněný.  Hra začala neurovnaně, první šanci měli hosté, ale po standardní situaci vytáhl skvělý reflexivní zákrok domácí Schwarz po hlavičce hostujícího útočníka. To byla ovšem poslední vážnější akce hostujícího týmu. Iniciativu převzali domácí a rodili se i šance, bohužel zakončení bylo nepřesné. Hlavně tutovka Rychtáře po samostatném úniku volala po golu. Bohužel v 39. minutě si po rohu hostů slabší chvilku vybral domácí golman Schwarz , kterému vypadl slabý centr hostů a pro Jiřího Špána nebyl problém zakončit do odkryté branky a bylo překvapivě 0:1. Sedlec si tak do poločasu nesl hubené vedení. 

Domácí celek zápas otočil a dovedl ke třem bodům.

Druhý poločas, ale žačal výborně pro domácí Zlatou Korunu. hned v úvodu se nádherně ze střední vzdálenosti trefil Lukáš Rapčan po přiťuknutí od dobře hrajícího Steinochera 1:1. A o chvíli později rychlou akci zakončil přesně Vladimír Rychtář 2:1. Pak se hrál bojovný fotbal spíše mezi vápny , domácí celek byl důraznější a nakonec si připsal ještě další branku. V 75. minutě z vápna vystřelil Milan Homer a jeho nepříliš povdená střela skončila v brance 3:1. Tato branka rozhodla toto bojovné utkání. Hosté už se do konce utkání na kloudnou šanci nezmohli, tak body zůstali zaslouženě doma. Zlatá Koruna tak nadále prožívá povedenou sezonu a v příštím kole ji čeká venku Kamenný Újezd. Sedlec naopak doufá, že se do příštího kola vrátí aspoň některý z marodů a doma přivítá nováčka z Horní Plané.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): I když se naše vítězství nerodilo lehce, myslím, že bylo zcela zasloužené. My jsme chtěli hrát a docela dobře kombinovali, hosté se soustředili jenom na standardní situace a nakopávané balony do vápna. Kombinačně na naši výborně hrající obranu nic nevymysleli. Důležitý gol přišel od Lukáše Rapčanů, který mančaft uklidnil a pak už nebylo co řešit. Hráče utkání z naší strany volím bezchybného pravého obránce Ondru Lišku a neúnavného Rychtáře. Zpestřením utkání byl pro všechny fanoušky i výkon 71 letého pomezního Makovičky. Klobouk dolů před tímto pánem! Příští týden v Kamenném Újezdu budeme chtít navázat na dosavadní dobré výkony a pokusíme se přivézt i odtud nějaký bod.

SK Sedlec
Tomáš Kučera (hráč): Trenér musel udělat v sestavě neuvěřitelných šest změn, kromě mě chyběly dlouholeté opory Hanzal, Martin Pešek, Zíka nebo Chromý, nahradit je museli obětavě kluci z béčka a do branky musel stoper Trněný. Vzhledem k tomu je obdivuhodné, že kluci ještě v poločase vedli, a škoda, že alespoň bod nepřivezli. Škoda, snad příště už budou alespoň někteří marodi a absentéři k dispozici."



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - D. Steinocher [-] , M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , D. Fuciman [-] (84. J. Tybitancl [-] ) , M. Homer [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , L. Rapčan [-] , M. Kalista [-] , O. Liška [-]

SK Sedlec
L. Trněný [-] - L. Hovorka [-] , R. Jodl [-] (78. T. Folvarský [-] ) , L. Bašar [-] , D. Ambrož [-] , J. Špán [-] , M. Samohejl [-] , J. Koch [-] , M. Kučera [-] , R. Hudec [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 66. L. Bašar .
Hráči zápasu: V. Rychtář , O. Liška .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Křížovský Jiří - MAKOVIČKA Milan, REITINGER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Adam Kvasnička
Tip experta: výhra domácích

Zlatá Koruna vyhraje, ale nebude to snadné.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza