4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd doma bral všechny body


Branky


6. D. Frnka , 50. D. Frnka , 70. J. Komberec , 86. A. Černý - 14. J. Fejtek , 60. V. Dudla
30

Ani jeden ze soupeřů neměl body na rozdávání. Hosté navíc v týdnu nezvládli dohrávku s Horní Planou. Nakonec domácí tým využil výhody domácího hřiště a uhájil tři body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frnka poslal domácí brzo do vedení, za hosty vyrovnal Fejtek

Zápas začal z obou stran opatrně. Hostující celek hrozil jen z protiútoku, domácí tým zase více držel míč. A hned ze začátku zápasu se domácím podařila kloudná akce, kdy nepozornost hostí vystihl Jiří Stegbauer a poslal mladého Davida Frnku, kterou domácí hráč v poklidu proměnil 1:0. Domácí tým se, ale neradoval dlouho. O pár minut později vyrovnal hostující Jan Fejtek 1:1. Domácí tým byl stále na míči, ale nedařilo se mu vymyslet nějakou kloudnou akci. Ale ani hostům se nedařilo dostat do nějaké výraznější šance a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Frnka přidal druhou branku, na něho pak navázali domácí Komberec a Černý

Do druhého poločas domácí tým pozměnil sestavu a hra najednou vypadala z jeho strany mnohem lépe. Hosté ovšem měli velmi nepříjemné brejky a domácí tým musel být v defenzivě neustále opatrný. Pět minut po nástupu z kabin se dostal domácí celek do vedení, když branku na 2:1 vstřelil opět David Frnka . Hostující celek zabral a snaži lse o vyrovnání.Bohužel pro hosty se jim střelecky vůbec nedařilo a spousta jejich střeleckých pokusů skončila nad brankou domácích. Nakonec se však hostující celek vyrovnání dočkal, když na 2:2 vyrovnával Václav Dudla. Nakonec misky vah překlonil definitivně na domácí stranu Jiří Komberec, který poslal domácí znovu do vedení 3:2. Pojistku domácích přidal chvíli před koncem Aleš Černý a bylo rozhodnuto 4:2. Pro hosty přišla ještě jendá rána, to když konci zápasu se nechal nesmyslně vyhecovat Lukáš Ardó a obdržel červenou kartu. Pro domácí to jsou nesmírně cenné tři body a za týden je čeká zápas na hřišti Frymburka. Loučovice přivítají doma Boršov nad Vltavou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Konečně jsme uhráli nějaké body v tabulce! Chtěl bych poděkovat klukům jak k tomu přistoupili. Hostům přeji hodně štěstí do dalších bojů, ať se jim daří.

Vltavan Loučovice
Radek Večerník (trenér): Po špatném úvodu jsme vyrovnali a byli do poločasu lepší tým. Nepřidal jsme žádný gól a soupeř nás po přestávce potrestal. Výsledek 4:2 Je opět vyústění našich chyb. Herně jsme opět nebyli horší tým.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
K. Barva [-] - D. Průdek [-] , V. Mráz [-] (52. V. Kotalík [-] ) , J. Stegbauer [-] , R. Soukup [-] (85. P. Petkov [-] ) , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , J. Rožboud [-] , J. Komberec [-] (77. F. Filip [-] ) , A. Černý [-] , J. Nejedlý [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , V. Matulík [-] , J. Matulík [-] , V. Dudla [-] , T. Dostál [-] (67. R. Papaj [-] ) , L. Sojka [-] , J. Černý [-] , J. Beran [-] , J. Fejtek [-] , J. Žák [-]

ŽK: 87. J. Stegbauer - 30. V. Dudla . ČK: 90. L. Ardó .
Hráči zápasu: D. Frnka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bumba František - STUDENÝ Josef, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jan Krenauer
Tip experta: výhra domácích

Kameňák bude doma hodně silný, což pocítila první porážkou Dříteň. Takže za mě jednička, i když nějaký ten gól Loučky dají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů