2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 13:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště stále bez výhry


Branky


76. D. Benda , 87. P. Hošek - 62. M. Homer , 82. D. Fuciman , 84. M. Homer
29

Dolní Dvořiště i po sedmém kole čeká na první výhru v soutěži. Tentokrát po bezbrankovém poločase nezvládlo závěrečnou půlhodinu, proti Zlaté Koruně a znovu odešlo poraženo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Domácí celek se prezentuje sympatickou hrou, ale bohužel k více bodům to zatím nevede. Proti Zlaté Koruně chtěl už domácí celek naplno bodovat, ale Zlatá Koruna zatím prožívá velice dobrou sezonu. V prvním se spíše vyčkávalo na chybu soupeře, k vidění byl spíše bojovný a taktický fotbal. Domácí celek byl nebezpečný především ze standartních situací. Hosté se do šancí dostali až k závěru poločasu. Ale ani jednu ze dvou vyložených šancí se jim nepodařilo proměnit. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Divoká závěrečná půlhodina dopadla lépe pro Zlatou Korunu

Druhý poločas už nabídl úplně jinou podívanou a hlavně spoustu branek. V 62. minutě se prosadil hostující střelec Milan Homer, který dostal Zlatou Korunu do vedení 0:1. Domácím celek tento stav donutil zapnout ještě na vyšší stupeň a hnal se za vyrovnáním. To přišlo až čtvrt hodiny před koncem, kdy vyrovnal David Benda 1:1. Dolní Dvořiště z tohoto zápasu potřebovalo tři body, ale osm minut před koncem je zmrazil Dominik Fuciman, který poslal Zlatou Korunu do vedení 1:2. To ještě o chvíli později navýšil znovu Milan Homer a zdálo se, že je rozhodnuto 1:3. Domácí celek to, ale nezabalil a dál bojoval. Jiskřičku naděje vykřesal tři minuty před koncem Patrik Hošek, když snížil na 2:3. Závěrečné minuty se už, ale domácímu celku nepodařilo vyrovnat a tak se musel spokojit s porážkou. Ta odsoudila domácí zatím na poslední místo a v dalším kole je čeká důležitý souboj na hřišti druhého nováčka Horní Plané. Zlatá Koruna prožívá zatím dobrou sezonu a v příštím kole jí čeká doma Sedlec.



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
Jaroslav Král (asistent trenéra): Zápas na krásném trávníku přinesl spíše bojovnou a taktickou bitvu než pohledný a kombinační fotbal. Domácí hrozili ze standardních situací, ale jinak se do vyložených příležitostí nedostávali. My jsme naopak dvě jasné šance v závěru prvního poločasu neproměnili a trápili se v koncovce. Střelecké schopnosti naštěstí ve druhém poločase prokázal dvougólový Milan Homer a my si z Dolního Dvořiště odvážíme veledůležité tři body. I když se jednalo o herně vyrovnaný zápas, gólových šancí jsem si přeci jen vytvořili o něco více a proto považuji naše vítězství za zasloužené. Dolnímu Dvořišti přeji v bojích o záchranu hodně štěstí a doufám, že se jim podaří udržet I.B třídu i pro nadcházející sezonu.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - J. Krenauer [-] , P. Pecha [-] , P. Hošek [-] , J. Macanovič [-] (72. D. Benda [-] ) , Š. Štifter [-] , L. Doucha [-] , O. Kouba [-] , M. Marek [-] , K. Šrefl [-] , V. Kotlár [-] (54. L. Plosz [-] )

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Štěpánek [-] , J. Houska [-] , T. Weinhard [-] , D. Fuciman [-] (89. P. Král [-] ) , M. Homer [-] , V. Ohnsorg [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , L. Rapčan [-] , O. Liška [-]

ŽK: 15. J. Krenauer , 38. P. Hošek , 80. P. Pecha , 86. O. Kouba - 88. P. Zayml .
Hráči zápasu: J. Krenauer - V. Rychtář , M. Homer .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Křížek Danek - PÍCHA Karel, VELECHOVSKÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jan Krenauer
Tip experta: výhra domácích

My už potřebujeme nepodmínečně bodovat, aby nám neujel vlak úplně. Jen máme trošku vrásky, co s naší sestavou. Jelikož nám vypadla stoperská dvojice, kdy Kubajz(Kubík) má skřípnutý nerv a Ozzy(Zeman) jde za svědka na svatbu. A proti Houmičovi (Homer) a spol. to nebude vůbec snadné. Ještě že už se nám z dovolené aspoň vrátí Šíma(Štifter).

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů