Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 13:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín další kanonádou vystřílel tři body


29

Velešín v posledních kolech má velikou formu. Střelecky se mu daří, v posledních kolech dává spousty branek. A nejinak tomu bylo i v tomto kole. Tentokrát to odnesla Horní Planá, která v týdnu v dohrávce ukořistila tři body v Loučovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonádu započal Rozkošný

Hostující celek šel do zápasu, jako jasný favorit a předpokldy začal rychle naplňovat. Už ve 4. minutě se po krásné kombinaci prosadil Jakub Rozkošný 0:1. Velešín nepřestával od nastaveného tempa a po další skvělé kombinaci přidal druhou branku hostí Stanislav Šálek 0:2. Než se stačil domácí celek oklepat z divokého začátku, zasadil jim znovu Stanislav Šálek další úder, když parádní střelou do šibenice zvýšil už na 0:3. První dvacetiminutovku, jak ze zlého snu domácích ještě dovršil svou druhou brankou Jakub Rozkošný, který po další hezké kombinaci zvýšil už na hrozivých 0:4. Poté hostující tým zvolnil a do hry se více dostával také domácí celek. Přesto měli hosté další šance, které ale nedokázali přesně zakončit. Ještě než se šlo do kabin, tak zkorigoval výsledek domácí Marek Bednář 1:4. Poločas vyzněl jednoznačně pro hosty z Velešína.

Velešín v pohodě dovedl zápas ke třem bodům

Druhý poločas už neměl takové tempo. Přesto hostující tým byl nadále lepší. Hned po příchodu z kabin kopal hostující celek penaltu. K té se postavil brankář Jakub Kothánek a bezpečně proměnil 1:5. Zápas se už v podstatě dohrával. Hostující tým si v klidném tempu držel výsledek a nakonec ještě přidal jednu branku. Pár minut před koncem se mezi střelce zapsal i Filip Rozkošný a uzavřel tak výsledek utkání na 1:6. Domácí tým musel zkousnout nepříjemný debal a za týden ho čeká důležité utkání s druhým nováčkem Dolním Dvořištěm. Velešín vévodí tabulce a v příštím kole přivítá doma hrdějovice



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Adam Kvasnička (hráč): Velešín hraje velmi dobře a prakticky nás k ničemu nepustili, zaslouženě vyhráli my se musíme připravit na příští víkend a bodovat.

FC Velešín
Stanislav Kysel (asistent trenéra): Na výborně připraveném hřišti a za ideálního počasí bylo do 20 minuty o výsledku rozhodnuto. Tři pěkné kombinace s pohotovým zakončenín a krásna střela Šálka do šibenice nám rychle zajistila pohodové vedení 4:0. Naše hra pak trochu postrádala tempo, ale šancí bylo na dalších 5 gólů.Do hry se postupně dostalo dalších pět hráčů ze střídačky a dva góly ve druhé půlce pečetily výsledek.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - M. Mražík [-] , L. Mražík [-] , P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] (63. T. Kordík [-] ) , L. Brůha [-] , V. Ryneš [-] , A. Kvasnička [-] (54. J. Hrstka [-] ) , M. Matas [-] , M. Bednář [-] (63. P. Kostínek [-] ) , J. Boháč [-]

FC Velešín
J. Kothánek [-] - J. Zatloukal [-] , J. Šváb [-] (80. M. Kejšar [-] ) , F. Zimek [-] (78. P. Pavlis [-] ) , F. Rozkošný [-] - J. Rozkošný [-] , P. Fišer [-] , M. Špát [-] (76. M. Vlačuha [-] ) , T. Pomije [-] - J. Grznárik [-] (28. T. Semerád [-] ) , S. Šálek [-] -

ŽK: 40. T. Pomije .
Hráči zápasu: S. Šálek , J. Rozkošný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Novák Roman - RYNEŠ Vladimír, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Jan Krenauer
Tip experta: výhra hostů

Plané se konečně povedlo vyhrát v dohrávce proti Loučkám, body už potřebovali. Jen si myslím, že na rozjetý Velešín to stačit nebude. V čele se střelcem Grznym(Grznárik) a výbornou defenzívou bratří Zatloukalů. Možná trošku dokážou pozlobit Kvasňa(Kvasnička ml.) a Bedna(Bednář).

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů