4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov doma opět vyhrál


Branky


5. R. Řežáb , 30. F. Pokorný , 78. J. Gruber (p.) , 88. F. Pokorný - 23. M. Miklík
32

Domácí tým potvrzuje, že doma se mu budou brát body opravdu těžko. Poznal to na vlastní kůži i tým Hrdějovic, který zde podlehl. Hostům nevyšel ani druhý venkovní zápas a odjížději opět bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu se trefil Řežáb

Domácí Boršov vstoupil do zápasu výborně. Hned v úvodu zápasu využil zaváhání obrany Hrdějovic Radek Řežáb, který nekompromisně pod tlakem obránce skóroval 1:0. Poté se hrálo většinu času na domácí půlce, ale bez větších šancí. Vyrovnávací gól padl po nakopu Studničky mezi obranu, kde si Martin Miklík zpracoval balon do běhu a poslal balon kolem brankáře do sítě 1:1 . Domácí tým hrál hodně zezadu,vyčkával na brejky a na chybu hostí. A ta přišla. Obrana Hrdějovic zaváhala a po chybné přihrávce vypíchl balon Filip Pokorný a v souboji s hostujícím golmanem zachoval chladnou hlavu a poslal domácí opět do vedení 2:1. To bylo v prvním poločase vše a do kabin tak šla spokojenější domácí jedenáctka.

Boršov dovedl utkání do vítězného konce

Do druhého poločasu vstoupil aktivněji tým Hrdějovic. Hned na začátku druhého dějství měl šanci na vyrovnání Martin Miklík, když na hranici vápna obehrál dva obránce, ale gólman Bublík jeho střelu výborně chytil. V zápětí měl další šanci Hrdějovic pimpara, ale ani on neprostřelil Bublíka v brance Boršova. Domácí tým spoléhal na rychlé protiútoky a jeden jim málem vyšel. Ve velké šanci byl domácí útočník, když po pěkné přihrávce běžel sám na bránu Hrdějovic, obehrál brankáře, ale na brankové čáře zachránil Turek a míč vykopl. Další brejk domácího útočníka skončil střetem s Ridvanem, který ho dobihal. Tento střet posoudil hlavní rozhodčí jako nedovolený a kopala se penalta, byť podle vykopnutého drnu se střet odehrál ještě před vápnem. Tu proměnil Jan Gruber a domácí vedli už 3:1. Hosté to, ale nezabalili a stále dobývali domácí branku. Finální fáze se, ale hostům nedařila a tak přišel opět trest. Nákop za obranu hostí a brejk domácích zakončil přesně Filip Pokorný 4:1. Tímto výsledkem i zápas skončil. Domácí tým doma opět vyhrál a v další kole ho čeká zápas na hřišti Dřítne. Hrdějovice podali dobrý výkon, ale odjížději bez bodu a v příštím kole přivítají doma Netolice.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Hrdějovice
Michal Hrdlička: Tento zápas se mi těžko hodnotí. Nějakých 75 minut jsme byli lepší týmem, měli jsme míč na kopačkách. Domácí tým je plný zkušených hráčů, který zodpovědně bránil a vyrážel do nebezpečných brejků. Klíčový okamžikem byl zákrok Ridvana s domácím útočníkem, který se odehrál před pokutovým územím a z kterého rozhodčí nařídil penaltu. I když podle vykopnutého drnu bylo vidět, že se zákrok odehrál mimo vápno. Chtěli jsme si odvézt aspoň bodík, takže jsme zklamaní. Z hráčů bych především za první poločas vyzdvihl Pimparu.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - F. Pokorný [-] , R. Řežáb [-] , J. Staněk [-] , J. Šefčík [-] , J. Gruber [-] , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] , R. Kofroň [-] (46. L. Soukup [-] ) , J. Havlíček [-] (88. J. Macík [-] ) , F. Filištein [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Dlouhý [-] - M. Miklík [-] , J. Turek [-] , M. Ridvan [-] , M. Studnička [-] (68. F. Stráský [-] ) , J. Pimpara [-] , D. Mašek [-] (46. M. Kotlas [-] ) , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , J. Fajtl [-] (77. J. Hůda [-] ) , L. Kučera [-]

ŽK: 42. R. Kofroň , 54. L. Soukup , 58. J. Lísal , 81. J. Šefčík - 26. J. Turek , 77. M. Ridvan .
Hráči zápasu: F. Pokorný - J. Pimpara .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klimeš Jiří - NOVÁK Roman, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Martin Miklík
Tip experta: výhra hostů

Boršov je velmi silný soupeř, ale my potvrdíme výsledek z minulého kola a v dramatickém zápase vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů