Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín drancoval ve Zlaté Koruně


32

Domácí tým přivítal doma silný tým Velešína. Tomu se po červené kartě vrátil kapitán Tomáš Pomije. Zlatá Koruna měla po třech kolech na svém kontě 6 bodů a to včetně nečekané výhry na hřišti Kaplice. Hosté měli na kontě také šest bodů. Nakonec ze souboje šestibodových vyšel jednoznačně jako vítěz tým Velešína. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Grznárik a Šálek zajistili tříbrankové vedení

Domácí se museli obejít bez několika pilířů základní sestavy v čele se střelcem Fucimanem a stoperem Weinhardem, což se ukázalo jako klíčové. Zlatokorunští sice měli první šanci, když se ve 4. minutě do zakončení zleva prodral Steinocher mladší, ale nastřelil jen tyč velešínské branky. A to domácí opravdu mrzelo, protože okamžitě platilo známé nedáš – dostaneš. Hned z protiútoku Fišer našel v domácím vápně volného Stanislava Šálka, který z voleje mířil pod břevno – 0:1. Další veliká šance přišla z kopaček hostů z Velešína. Tisíciprocentní šanci po rohu spálil velešínský kapitán Tomáš Pomije, ale nakonec to hosty vůbec nemuselo mrzet. V polovině půle totiž po dalším pasu Fišera z nedorozumění domácího brankáře se stopery snadno těžil  Jakub Grznárik a dal na 0:2. Další tutovkou pohrdl hostující Rozkošný, který nemířil přesně.
To další střela Jakuba Grznárika si už cíl našla. Velešínský střelec z první zacílil přesně a bylo to o tři branky. Jakub Grznárik hrál vydařený zápas a ještě před půlí vyslal do sóla Fišera, ale tentokrát vyšel ze souboje jako vítěz domácí brankář Schwarz.Pro hosty to byl výborný poločas a do kabin se nesli tříbrankové vedení.

Velešín přidal další tři branky, domácí tým jen korigoval Rychtářem

Ve druhé půli útočný fotbal pokračoval, prim však nadále hráli hosté z Velešína. Hattrick měl na noze střelec Grznárik, ale pálil jen do tyče. Nakonec udeřilo o chvilku později.  Po krásné akci, kdy míč přes Fišera a Grznárika šel až k Stanislavu Šálkovi, který svým druhým zásahem dal už na 0:4.
Pak se o slovo přihlásili i domácí. Vladimír Rychtář z nájezdu nejdříve zakončil mimo, ale za chvíli po centru Ohnosrga ze standardky mířil hlavou přesněji a snížil na 1:4.
Velešínští se však nenechali znervóznit a z brejků přidali další branky. Nejprve se technicky zpoza vápna se trefil Martin Špát a pověstný půltucet podtrhl přesnou hlavičkou střídající Michal Vlačuha – 1:6.
Na trápení domácích se pak asi nemohl dívat ani arbitr, který zápas ukončil v době, kdy na tabuli svítila teprve 88. minuta. Pro domácí je to druhá porážka v řadě a v příštím kole už budou chtít zase zabrat. Doma je čeká nováček z Horní Plané. To Velešín si připsal třetí výhru v řadě a v dalším kole vyzve Malše Roudné B.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Nezačali jsme špatně, když jsme ve 4 minutě trefili tyčku. Poté jsme ovšem z rychlého kontru inkasovali a na hřišti od té doby až do konce exelovalo jen hostující mužstvo. Velešínští nás předčili v agresivitě, pozornosti , pohybu , kombinaci.... prostě ve všem. Na našem výkonu mě mrzí to, že někteří hráči hráli bez zájmu a absolutně nesplnili to, co jsme si říkali. Pár hráčů bojovalo, ale to bylo na sehraný Velešín málo. Hostům gratuluji k předváděné hře, která dle mého měla moderní parametry okořeněné některými skvělými individuálními výkony (Zatloukal, Fischer, Grznárik). My se musíme z podobných exesů poučit , protože nás čeká nyní série důležitých zápasů, kterou začneme dalším domácím zápasem s Horní Planou.




Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Král [-] (53. D. Steinocher [-] ) , M. Homer [-] , V. Ohnsorg [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , L. Rapčan [-] , D. Steinocher [-] , J. Lacko [-] , J. Houska [-] , M. Kalista [-]

FC Velešín
J. Kothánek [-] - J. Zatloukal [-] , K. Zatloukal [-] , F. Zimek [-] (72. M. Kejšar [-] ) , J. Šváb [-] (56. F. Rozkošný [-] ) - T. Pomije [-] , M. Špát [-] (82. P. Škuta [-] ) , J. Rozkošný [-] , P. Fišer [-] - J. Grznárik [-] (76. M. Vlačuha [-] ) , S. Šálek [-] (65. P. Pavlis [-] ) -

ŽK: 77. D. Steinocher - 79. M. Špát .
Hráči zápasu: K. Zatloukal , J. Grznárik , P. Fišer .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Pravda Luboš - LANDÍK Filip, ŠUDOMA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Martin Miklík
Tip experta: výhra domácích

Zlatá Koruna bude chtít napravit zaváhání z minulého kola a vyhraje.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích