Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 10:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka skončila remízou


Branky


31

Tým Loučovic tentokrát čekal zápas na hřišti Dolního Dvořiště. To po svém návratu do krajské soutěže čekalo na první body. A prvního bodu se také domácí tým dočkal. Divoká přestřelka skončila remízou 4:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Dvořiště otočilo v prvním poločase výsledek ve svůj prospěch

Zápas začali aktivně hosté z Loučovic. Již ve 3. minutě zahrával celek z Loučovic roh a po závaru ve vápně domácích uklidil míč do sítě Jakub Matulík 0:1. Domácímu týmu se vůbec nepodařilo zachytit tempo zápasu a v 17. minutě inkasoval znovu. A znovu byl střelcem Jakub Matulík 0:2. To už domácí probralo a začali přidávat na obrátkách. Naopak hosty dvoubrankové vedení ukolébalo a začali dělat v defenzivě chyby, které domácí trestali. K obratu zavelel Jan Krenauer, který snížil na 1:2. Na to navázal o minutu později Patrik Hošek a začínalo se od nuly 2:2. O chvíli později mohlo být pro domácí ještě veseleji, ale Kouba ve své šanci neuspěl. Podobně si vedl i Šrefl, který minul prázdnou branku. A tak si musel vzít slovo znovu Jan Krenauer, který po nahrávce Hoška strhl poločasové vedení na stranu domácích.

V nastavení vyrovnal Jakub Toth

Druhá půle začla parádně pro domácí,když Lukáš Plosz uklidil balon za záda golmana 4:2. Zdálo se, že Dolní Dvořiště je blízko třem bodům, ale hosté zabrali. A v 61. minutě přišlo snížení. Jan Beran se obtočil kolem svého stážce a přesnou ranou dal hostům naději na body 4:3. Domácí tým se snažil přidat pojistku. Ve svých šancích však neuspěli postupně Štifter, mladíček Posel a ani Hošek. A tak přišel pro domácí trest. V 90. minutě domácí obránce vyvážel míč, o který se nechal obrat hosty. A Jakub Toth tuto chybu potrestal a rozhodl o dělbě bodů. Domácí tým byl blízko třem bodům, ale nezkušeností se o ně připravili. Hostující tým naopak ukázal bojovnost a touho za nepříznivého stavu se rvát o body. Další kolo čeká Dolní Dvořiště zápas ve Frymburku. Loučovice doma přivítají Sedlec.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Bohužel tento zápas beru jako velikou ztrátu..Za stavu 0:2 bych bod bral,ale pokud otočíme na 4:2 v náš prospěch a ještě máme další veliký šance,tak to prostě musíme udržet.Nesmyslně dostaneme gol v posledních sekundách zápasu. Chyby jsou a budou.Ale my tím trpíme.Do ofenzivy by to šlo,ale vzadu máme mezery.Nad tím si budeme muset sednout a zamyslet jak dál.Teď nás čeká Frymburk. Tam to bude divoký,ale věřím,že jsme schopni odvézt nějakej ten bod.

Vltavan Loučovice
Radek Večerník (trenér): Do zápasů jsme vstoupili aktivně a podle předpokladů rychlé vedení 2:0 nás uspokojilo a začali jsme dělat hrubé chyby v defenzivě vyústěním toho všeho bylo že jsme nechali soupeře vyrovnat na 2:2 prakticky vlastními góly. V 45 minutě domácí dali branku na 3:2 za tohoto stavu se šlo do kabin.Po nástupu do druhé půle jsme opět udělali chybu v defenzivě a náskok domácího vzrostl na dva góly i za tohoto stavu jsme věřili že se zápasem něco uděláme vyústění bylo v devadesáté minutě kdy jsme srovnali na čtyři čtyři a zápas tím skončil dělbou bodů. Nejlepší hráči za hostující tým Martin Hüttner,Tóth Jakub



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - J. Macanovič [-] , T. Zeman [-] , K. Šrefl [-] , M. Tesař [-] (46. L. Plosz [-] ) , D. Benda [-] (82. T. Macanovič [-] ) , P. Hošek [-] , J. Krenauer [-] (78. J. Posel [-] ) , J. Kubík [-] , O. Kouba [-] (79. L. Doucha [-] ) , Š. Štifter [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - V. Matulík [-] (68. R. Papaj [-] ) , L. Ardó [-] , J. Matulík [-] , V. Dudla [-] , J. Havierník [-] , L. Sojka [-] , J. Černý [-] (46. T. Dostál [-] ) , J. Beran [-] , J. Fejtek [-] , J. Toth [-]

ŽK: 54. O. Kouba - 54. J. Matulík , 82. J. Beran .
Hráči zápasu: J. Krenauer - M. Hüttner , J. Toth .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novák Roman - KLIMEŠ Jiří, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Martin Miklík
Tip experta: výhra hostů

Ani v tomto zápase nedosáhne Dvořiště na body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů