1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 13:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk vyhrál v Horní Plané


Branky


55. P. Trančík - 10. T. Komžák (vl.) , 56. S. Budík , 61. R. Mertl , 70. B. Vágner
32

Domácí Horní Planá už potřebovala zabrat a vybojovat nějaké ty body. Bohužel pro domácí ani tento zápas se jim nevydařil. Hosté z Frymburka po dobrém výkonu odvezli všechny body. A tak domácí stále čekají na své první body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení vlastní brankou domácího Tomáše Komžáka

Zápas začal lépe pro hosty z Frymburka. Už v deváté minutě našel Šisler dlouhým autovým vhazováním rozběhnutého Petra Petshera, který zatáhl míč do vápna domácích, prudkým přízemním centrem hledal spoluhráče před brankou, ale míč do branky Horní Plané uklidil domácí obránce Tomáš Komžák 0:1. O chvíli později frymburský Roman Mertl si našel ve vápně centrovaný míč, ale trefil pouze tyčku hornoplánské branky. Po půlhodině hry měl Frymburk další šanci. Bořek Wágner sklepával balón Petru Petsherovi, který z voleje netrefil branku domácích. O minutu později se po autovém vhazování ocitl ve vápně domácích hostující Milan Račák, který centrem našel Bořka Wágnera, kterému se sice nepodařilo zakončit, ale přistrčil míč Janu Ribárovi, který však svou slabší pravou nohou neprostřelil domácího brankáře. Pomalu se blížil konec prvního poločas, když po pravé lajně využil Roman Mertl naražení od Stanislava Budíka a zpoza vápna vyzkoušel pozornost brankáře Horní Plané Truhláře, který však jeho střelu kryl. Ještě jednu šanci stihli hosté do poločasu. Jan Šisler vyhrál hlavičkový souboj před velkým vápnem domácích, dostal do velké šance Stanislava Budíka, který ale pálil těsně vedle hornoplánské branky. První poločas tak skončil vedením hostů z Frymburka.

Horní Planá vyrovnala, pak ale přišla smršť hostujícího týmu

Začátek prvního poločasu nic zajímavého nepřinesl a tak první vzruh přinesla až 55. minuta a hned z toho bylo vyrovnání. Levý obránce Horní Plané Petr Trančík si od půlky navedl míč na střelu a z dobrých třiceti metrů vymetl šibenici Marka Vítka v brance Frymburka. Radost z vyrovnání ale domácím trvala pouhou minutu. To se opakovala podobná akce jako u prvního gólu Frymburka. Jan Ribár rychle rozehraným autovým vhazováním vybídl Petra Petshera, který opět zatáhl míč do vápna domácích a jeho přízemní centr tentokrát našel spoluhráče a Stanislav Budík dostal hosty znovu do vedení 1:2. Krátce poté mohl Frymburk přidat další branku. Petsher zahrával rohový kop, našel Flöringa, kterému ale jeho hlavičkový pokus zneškodnil brankář Horní Plané Truhlář. V 63. minutě Petsher zahrával další rohový kop, na zadní tyči se k hlavičce dostal Flöring, který vracel míč před branku, kde byl Roman Mertl a hlavou zvýšil náskok hostů znovu na rozdíl dvou branek 1:3. V 65.minutě a opět další roh hostů, Petsher našel znovu Flöringa, jehož hlavičkový pokus tentokrát zblokoval hráč domácí Horní Plané. A o chvilku později další pěkná akce hostů - po ose Petsher - Budík - M. Račák se dostal míč do vápna, kde se o zakončení nejprve pokusil Roman Mertl, míč se ale nakonec dostal k Bořkovi Wágnerovi, který až na třetí pokus překonal domácího brankáře. Ten sice předvedl skvělé zákroky, ale zvýšení náskoku hostů nezabránil 1:4 z pohledu domácích. V 77. minutěpravý obránce Petr Píšek podpořil skvěle útok, centrem našel Stanislava Budíka, tomu se ale hlavou nepodařilo zvýšit náskok Frymburka. Pět minut před koncem kombinace hostů, Milan Račák si vyměnil míč s Romanem Mertlem, který se dostal ke střele. Prudká rána na zadní tyč šla ale těsně vedle branky domácích. Pak už hlavní rozhodčí ukončil zápas. Hosté vezou důležité body, domácí zůstávají bez bodu na posledním místě.



Ohlasy k zápasu



FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): První půlku jsme se trochu hledali, druhá půle byla mnohem lepší. Celý tým hrál dobře, obzvlášť Peťa Petsher a Roman Mertl. Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli a snad jsme potěšili naše fanoušky, kterých přijelo do Horní Plané dost. Tímto jim za celý mančaft děkuji za podporu.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , V. Ryneš [-] (78. M. Matas [-] ) , A. Kvasnička [-] (46. R. Dinka [-] ) , M. Bednář [-] (86. T. Kordík [-] ) , J. Boháč [-] (83. M. Mražík [-] ) , L. Parai [-] , M. Truhlář [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - B. Vágner [-] (81. M. Neumann [-] ) , J. Šisler [-] , P. Petscher [-] , P. Píšek [-] , J. Ribár [-] , S. Budík [-] , M. Flöring [-] , D. Račák [-] , M. Račák [-] , R. Mertl [-]

ŽK: 43. M. Truhlář - 32. M. Flöring , 38. J. Šisler .
Hráči zápasu: P. Petscher , R. Mertl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Landík Filip - PRAVDA Luboš, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Martin Miklík
Tip experta: výhra hostů

Planá se bude snažit získat první body, ale Frymburk naváže na minulé vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza