4:3
(3:0)
64. T. Weinhard
82. M. Homer (p.)
88. M. Homer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 13:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk doma konečně zabral


Branky


7. M. Flöring , 17. S. Budík , 43. P. Petscher , 66. J. Rillich - 64. T. Weinhard , 82. M. Homer (p.) , 88. M. Homer
34

Frymburk po nepovedených prvních dvou kolech potřeboval v soutěži zabrat a konečně bodovat. Jeho soupeřem byl celek Zlaté Koruny, který ještě neztratil ani bod. V zajímavém utkání padlo sedm branek a domácí tým o třech bodech rozhodl především ve výborném prvním poločase, kdy vstřelil tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frymburk se během poločasu dostal do tříbrankového vedení

Frymbuk už potřeboval bodovat a do soupeře se pustil hned od začátku zápasu. Již v 7.minutě Filip Mertl posadil přesně zahraný rohový kop na hlavu Michala Flöringa a ten poslal domácí do vedení 1:0. Další branka na sebe nenechal louho čekat, ve 14. minutě chyboval golman Zlaté Koruny a nepřesným odkopem nabídl branku pro Stanislava Budíka a ten se nemýlil 2:0. Pak se ke slovu dostal tým Zlaté Koruny a po závaru ve vápně domácích, chtěli hosté červenou kartu pro Flöringa, který údajně zahrál rukou, ovšem rozhodčí nařidil pouze rohový kop. Další velkou šanci měli domácí, ale domácí Rillich situaci, kdy byl sám před brankářem nevyřešil dobře a stav se neměnil. Dvě minuty před odchodem do kabin přišla další pěkná akce domácích, do zakončení se dostal Petr Petscher a dal svůj první gól ve frymburském dresu 3:0. Pro domácí poločas snů, pro hosty poločas hrůzy.

Frymburk se v posledních minutách obával o výsledek

Druhý poločas začal vyrovnanou bitvou, bez vážnějších šancí. Až v 61. minutě napřáhl Milan Račák a jeho střela prolétla těsně vedle branky hostí. O dvě minuty později zahrávala Zlatá Koruna roh a Tomáš Weinhard se trefil přesně 3:1. Tříbrankový náskok mohl domácím vrátit Filip Mertl, který si navedl míč na svojí silnější levačku a z dvaceti metrů trefil krásnou střelou tyč. Domácí to nemuselo mrzet, o chvilku později zakroutil Jan Rillich svůj centr přímo do branky a k překvapení všech skončil míč v síti 4:1. Po střele Romana Mertla zvonila znovu tyč branky hostí. Zdálo se být rozhodnuto, ale domácí tým z jasného zápasu udělal drama. Nejdříve nabídl hostům po zbytečně chybě penaltu, kterou proměnil střelec Milan Homer 4:2. A pět minut před koncem přišla špatně vyřešená standartní situace domácích, následný brejk Zlaté Koruny proměnil znovu Milan Homer 4:3. Zlatá Koruna se hrnula za vyrovnáním, naopak domácí tým znervozněl a klepal se o výsledek. A šance Zlaté Koruny na vyrovnání přišla, ale hostující útočník nezvládl doběhnout míč před odkrytou bránou včas a netrefil prázdnou bránu domácích. Pak už přišel závěrečný hvizd a první tři body pro domácí Frymburk, který v dalším kole jeden a hřiště Horní Plané. Zlatá Koruna poprvé ztratila body a příští kolo doma přivítá Velešín.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Rozhodčího opět komentovat nechci, k němu radši nic. Sice jsme dali čtyři góly, ale mohlo jich být víc a nemuseli jsme dopustit takový drama na konci zápasu. Klobouk dolů před klukama ze Zlatky, že nehodili flintu do žita a hnali se za vyrovnáním. Veliký podíl na tom měli i fanoušci, kteří je přijeli podpořit a byli dost slyšet.

SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): První poločas jsme nehráli moc dobře, vázla nám kombinace a byli tam i nepochopitelné individuální chyby. Toho domácí využili a vedli 3:0. Do druhého poločasu jsme udělali v rozestavení některé změny a začali hrát , to co v předchozích zápasech. Povedli se i i střídání, takže jsem nakonec sahali v samém závěru i po vyrovnání. Zápas rozhodlo to, že jsem udělali nějaké školácké chyby a domácí toho byli schopni využít .Ztráta bodů mě osobně mrzí i proto, že se na zápase a jeho vývoji pro nás velmi negativně podepsal hlavní rozhodčí Křížek, který jako jediný neviděl volejbalový zákrok domácího Floringa, když zastoupil překonaného domácího golmana. Nevím co si mám o tom myslet, protože dle mého toto domácí borci nepotřebují. Našim hráčům musím poděkovat za odmakaný druhý poločas . Nyní se musíme dobře připravit na domácí souboj se silným Velešínem.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - P. Petscher [-] , J. Rillich [-] , P. Píšek [-] , J. Ribár [-] , S. Budík [-] , M. Flöring [-] , D. Račák [-] , F. Mertl [-] , M. Račák [-] (67. T. Pavlík [-] ) , R. Mertl [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - T. Weinhard [-] , D. Fuciman [-] , M. Homer [-] , V. Rychtář [-] (71. J. Král [-] ) , P. Zayml [-] , L. Rapčan [-] , D. Steinocher [-] , J. Houska [-] , O. Liška [-] (3. J. Tybitancl [-] ) , P. Král [-]

ŽK: 36. F. Mertl - 78. D. Steinocher .
Hráči zápasu: M. Račák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížek Danek - CRKVA Robert, KOMZÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Frymburk bude chtít bodovat. Na rozjetou Zlatku však stačit nebudou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza