Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice doma porazili Kamenný Újezd


Branky


35

Hrdějovice minulé prohráli na hřišti Sedlece a tak chtěli doma bezpodmínečně bodovat. Jejich soupeřem byl Kamenný Újezd, který měl po dovu zápasech na svém kontě jeden bod. Zápas nakonec lépé zvladl domácí tým, který si dokráčel pro pohodlnou výhru 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miroslav Studnička poslal domácí celek do vedení

Na hřišti v Hrdějovicích začal zápas ve vysokém tempu. Kamenný Újezd nakopával dlouhé balony na Viktora Kotalíka. Ten měl v úvodu zápasu dvě velmi dobre šance, ale obě zakončil těsně vedle brány domácích. Po 25 minutách se hra uklidnila a tempo opadlo. Nakonec se úvodní branky utkání dočkal domácí celek. Po centru z pravé strany hlavickoval Miroslav Studnička nejdříve do břevna, odražený míč si znovu našel a poslal domácí do vedení 1:0. To bylo z prvního poločasu všechno. Domácí si do šaten odnášeli náskok jedné branky.

Hrdějovičtí přidali další tři branky

Do druhého poločasu vlétli lépe domácí hráči a šli si pro vítězství. Přesto na druhou branku musel domácí celek počkat až do 65. minuty. To Přemysl Kukačka prošel mezi dvěma protihráči a v pádu dokázal ještě přesně zakončit 2:0. Hráčům Kamenného Újezda se v této fázi zápasu vůbec nedařilo. A tak přišel trest v podobě další branky. Domácí Mašek získal na své polovině míč a přihrál mezi obránce na Martina Miklíka. Krajní záložník Hrdějovic obešel s míčem na noze dalšího obránce a přesnou ranou poslal míč pod břevno 3:0. Chvíli poté si Lukáš Bohatý navedl na vápně balon na střelu, která skončila v síťi 4:0. Zbytek zápasu se už pouze dohrával na hostující půli s občasnými brejky hostů. Hrdějovice znovu doma vyhráli a po třech kolech jsou na šesti bodech. V Dalším kole zajížději na hřiště také šestibodového Boršova nad Vltavou. To Kamenný Újezd nezačal sezonu vůbec dobře. Po třech kolech má na svém kontě pouze bod a v příštím kole ho doma čeká zatím stoprocentní Dříteň.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Michal Hrdlička (trenér): Vstup do zápasu jsme měli hodně špatný. Prvních 25. minut byl Kamenný Újezd lepší, rychlejší, agresivnější. Je třeba aby si kluci uvědomili, že v této soutěži budou dobré týmy a nikdo nám nedá nic zadarmo. Po druhé brance jsme se uklidnili a dovedli zápas do vítězného konce, kdy jsme ještě přidali další dvě branky. Každopádně naše předvedená hra jednoznačnému výsledku neodpovídá. Z hráčů předvedl kvalitní výkon Přemysl Kukačka.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák (vedoucí): Do Hrdějovic jsme jeli v bojové náladě. Bohužel průběh zápasu nás srazil na kolena. Domácí s přehledem proměňovali jakékoli naše zaváhání a my jsme opět ukázali domácím fanouškům co všechno se dá neproměnit. Gratuluji soupeři k vítězství a našim klukům přeji aby se dostali z marnosti která nás nyní provází. Jestli se můžu vyjádřit k panu rozhodčímu tak je mi hodně smutno co dokáže po letech osobní známosti na hřišti vymyslet a bohužel k rozčarování obou střídaček i odůvodnit. Na výsledek zápasu to nemělo vliv !!!



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - M. Miklík [-] , J. Turek [-] (85. D. Mašek [-] ) , M. Ridvan [-] (68. F. Stráský [-] ) , M. Studnička [-] (80. Z. Filípek [-] ) , J. Pimpara [-] , J. Suchan [-] (46. L. Bohatý [-] ) , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , J. Fajtl [-] , L. Kučera [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
K. Barva [-] - D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] , F. Filip [-] (46. P. Petkov [-] ) , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , J. Komberec [-] , A. Černý [-] , J. Nejedlý [-] , T. Vítů [-]

Hráči zápasu: P. Kukačka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - BEZPALEC Martin, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Kameňák proti nám ukázal dobrý fotbal, ale střelecky se trápí. Body zůstanou doma.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích