1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov vybojoval tři body ve Velešíně


Branky


31

Velešín po pádu do B. třídy přivítal v prvním kole na svém hřišti Boršov nad Vltavou. V základní sestavě hostů nastoupili dvě letní posily. Brankář Poula a útočník Staněk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas dal každý z týmů po brance

Velešín začal zápas lépe. Držel míč a hráči Boršova se moc do hry nedostávali. Úvodní převahu přetavil velešín i v úvodní branku zápasu. Po chybě v rozehrávce hostů poslal z brejku míč do sítě domácí Fišer. Aby toho na hosty nebylo málo, tak pro zranění musela střídat i letní posila útočník Staněk. Toho nahradila další letní posila Lepša. Velešín byl stále na míči, ale hráči Boršova začali hrozit z brejků a jeden jim vyšel. To pok rásném průniku vyrovnal Pokorný na 1:1. Poté se hra odehrávala více pouze mezi vápny. Přesto se do tří šancí dostali hráči Boršova. Ale ani v jednom případě se jim nepodařilo překonat Kothánka v brance Velešína. Tu největší šanci měl znovu Pokorný, kterého v dalším úniku vychytal brankář domácího Velešína a udržel remízový poločasový stav.

Zápas rozhodl hostující Šefčík

V druhém poločase se obraz hry nezměnil. Hosté spoléhali na nebezpečné brejky, domácí pro změnu na držení míče.  Boršovu se nedařilo brejkové situace dotáhnout do úspěšného konce. velešínu se zase nedařilo vyzrát na pozornou obranu soupeře. A když jo, tak vždy zasáhl dobře chytající Poula v brance Boršova. Rozhodující okamžik přišel chvilku před koncem zápasu. Po chybě domácí obrany našel Řežáb, před prázdnou brankou Šefčíka a ten pohodlně do prázdné branky rozhodl a třech bodech pro svůj tým. Pro Boršov to byly doslova vydřené body, které mají velikou cenu. Domácí se předvedli, jako kvalitní tým i když to na první body v soutěži nestačilo. V následujícím kole zajiždí Velešín do Frymburka a Boršov čekají doma silné Netolice.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Tomáš Pomije (hráč): Z mého pohledu hodnotím naše domácí utkání Velešín-Boršov jako značně nepovedené. Byli jsme fotbalovejší a více technické mužstvo, drželi jsme více míč. K tomu jsme však přidali rozhádaný a nevyrovnaný výkon, za který nás Boršov potrestal dvěma ojedinělými ale přesně zakončenými protiútoky. Pokud chceme další víkend uspět, je nutné změnit naše myšlení, začít bojovat a podat týmový výkon.

FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér): Velešín byl jasný favorit, my jsme na zápas odjeli v nekompletní sestavě, ale na to se historie neptá. Velešín byl od začátku aktivnější a po naší chybě v rozehrávce šel do vedení. Navíc se nám zranil Jiří Staněk. Snažili jsme se hrát na brejky a po jednom z nich se nám podařilo vyrovnat. To nás nabudilo a do konce poločasu jsme si vytvořili tři veliké šance. Druhý poločas jsme znovu hráli na brejky a dařilo se nám Velešín nepouštět do takřka žádných šancí. V 86 minutě nám vyšel další brejk, ze kterého padla rozhodující branka. Pochválit bych chtěl celý tým za velikou bojovnost a způsob jakým se kluci porvali o vítězství. Vyzdvihnout bych chtěl jednoznačně brankáře Poulu a a útočníka Pokorného.



Sestavy


FC Velešín
J. Kothánek [-] - J. Šváb [-] , K. Zatloukal [-] , T. Pomije [-] , F. Zimek [-] - J. Smolík [-] (53. M. Hrmo [-] ) , T. Semerád [-] , J. Zatloukal [-] , P. Fišer [-] - S. Šálek [-] , M. Vlačuha [-] (61. P. Pavlis [-] ) -

FK Boršov nad Vltavou
E. Poula [-] - R. Řežáb [-] , F. Pokorný [-] (90. J. Šimeček [-] ) , J. Staněk [-] (18. E. Lepša [-] ) , V. Anderle [-] , J. Šefčík [-] , L. Soukup [-] (84. T. Vinzenc [-] ) , J. Lísal [-] , R. Kofroň [-] , J. Havlíček [-] , L. Fessl [-]

ŽK: 25. K. Zatloukal , 61. M. Vlačuha - 56. J. Lísal .
Hráči zápasu: F. Pokorný , E. Poula .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Devera Radek - BLAŽEK Vladislav, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Velešín první zápas sezóny zvládne a všechny tři body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích