Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 12:00

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimovo Ústí si po první prohře v sezóně spravilo chuť


Branky


18

Přestřelka na konci prvního poločasu jako z filmu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hezký první poločas okořenili čtyři branky, diváci se tak nenudili

Sezimovo Ústí přivítalo na domácí půdě Týn nad Vltavou. Domácí chtěli odčinit prohru z minulého utkání. Jejich aktivita byla znát od prvních minutě včetně epšího pohybu. Šance se tvořili spíše po stranách, ale ve finální nahrávce vždy skončili. Gólu se domácí dočkali "až" ve 27.minutě kdy se nádhernou až elegantní patičkou prosadil Sazma 1:0. Hosté mohli brzy srovnat, Tomka využil chyby domácích, ale šanci nevyužil. Gólovou přestelku tak přinesl až samotný závěr prvního poločasu. O srovnání se postaral Vařil, který uklidil míč do prázdné branky po chytré Dvořákovo nahrávce 1:1. Olympii se podařilo zápas otočit. Šálený vystihl nízký výkop brankáře a posunul míč na Stoklasu, který se prosmykl mezi dvěma obránci a trefou mezi tři tyče otočil stav zápasu ve 44.minutě na 1:2. Branka do šatny domácí nepoložila, hostům také jednu nadělila. Ve 45.minutě si Hoffamann naskočil na Škardovo centr a srovnal na 2:2. Přestřelka tak v tuto chvíli ukončil hvizd rozhodčího a oba týmy a divácí se mohli těšit na pokračování v dalších minutách hry duhého dějství. 

Olympie měla Sezimovo Ústí na lopatkách, šance nevyužila a pak hořce litovala

Do druhého poločasu projevili větší aktivitu hostující hráči, nejprve se do šance dostal Stoklasa, ale svou příežitost nevyužil. Následně se k centru dostal Dvořák a posadil míč na hlavu Vařilovi, který přidal druhou branku v zápase a otočil vedení opět na stranu Olympie 2:3. Domácí tento rychlý nůstup poněkud zaskočil a Týn mohl přidat další branku. Dvořák se ocitl tváří v tvář brankáři, ale Sedloň Sezimovo Ústí podržel. A hosté hrozili dále ! Vařilovo střelu z úrovně penalty vyrazil z branky obranným zákrokem Novotný a Liškova hlavička po centru Bočka skončila vedle. V tuto chvíli si mohli hosté sypat popel na hlavu. Sezimovo Ústí si uvědomilo, že pokud chce zápas otočit, musí začít znovu hrát aktivněji. A začala gólová nadílka. V 63.minutě Hoffmann sronal na 3:3. V 65.minutě otočil stav utkání střelec dnešního zápasu Škarda, který si naskočil na míč zahrávaný z rohového kopu 4:3. V 80.minutě zvýšil Doubek na 5:3 a o výsedku bylo prakticky rozhodnuto. V závěru utkání zkompletova hat-trick Škarda, který se trefil v 88.minutě utkání a o dvě minuty přišel třetí zásah. Hosté tak přišli o nadějný výsledek, díky svým nevyužitým šancím a výpadku v posledních třiceti minutách. Domácí tak odčinili prohru z posledníh zápasu v Lišově vysokou výhrou 7:3. V sestřihu, který nám poskytl tým Olympie Týna nad Vltavou, konkrétně hráč Lukáš Stoklasa, si můžete prohlédnout nejzajímavější akce zápasu !

 

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček - trenér: Zápas se mi hodnotí špatně, protože výsledek je hrozný. V prvním poločase šli domácí do vedení v 27' - 1:0 po standartní situaci. Za minutu nato měl Tomka šanci vyrovnat, ale přestřelil branku.Na konci poločasu po Dvořákově centru Vařil vyrovnal a po Šaleného přihrávce Stoklasa zvýšil na 1:2. Bohužel za minutu domácí vyrovnali na 2:2. Vstup do druhého poločasu byl pro nás výborný. Po centru Dvořáka dal Vařil hlavou na 2:3. Do 60' jsme měli čtyři 100% šance - Stoklasa, Dvořák,Vařil,Liška. Nedali jsme a soupeř během dvou minut otočil zápas na 4:3 ( čtvrtý gól byl vlastní ). Od této chvíle jsme nechali hrát domácí a ty navýšili skóre do debaklu.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - P. Sazma [-] (57. J. Bartáček [-] ) , D. Hladík [-] , V. Říha [-] (73. V. Brůžek [-] ) , P. Nikl [-] (46. M. Doubek [-] ) , P. Sazma [-] , V. Podroužek [-] , J. Mrúz [-] , J. Škarda [-] , V. Hoffmann [-] , D. Novotný [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - P. Dvořák [-] (65. L. Bindr [-] ) , M. Stejskal [-] , P. Vařil [-] , M. Tomka [-] , J. Liška [-] , M. Šálený [-] , T. Houska [-] (79. A. Novotný [-] ) , M. Boček [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-]

ŽK: 39. J. Škarda , 56. V. Říha - 77. T. Houska .
Hráči zápasu: V. Hoffmann , J. Škarda - P. Vařil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - CIGÁŇ Roman, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 07:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 19:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:48
Tomáš Peřina

Expert: Petr Kandl
Tip experta: výhra domácích

Sezimovo Ústí si určitě bude chtít spravit chuť po prohře s námi a věřím tomu, že se jim to doma s Týnem podaří.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 08:44

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích