M. Boček 10.
P. Vařil 50. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn nad Vltavou a Tábor si odnášejí po bodu


Branky


10. M. Boček , 50. P. Vařil (p.) - 40. F. Lorenc , 84. D. Kundrát
19

V Týně nad Vltavou se sehrál velmi vyrovnaný zápas se spousty šancí na obou stranách

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól a vyrovnaný první poločas

Do Týna nad Vltavou zavítal v 9.kole soutěže Meteor Tábor, oba celky se tuto sezónu potýkají s nelichotivým problémem, který spočívá v útocích. Týmy nejsou příliš úspěšně ve svém zakončování a díky tomu ztrácejí v některých zápasech cenné body. Ovšem to neplatilo v tomto duelu. Na první branku diváci i domácí hráči nečekali dlouho, již v 10.minutě zápasu vyslal Stoklasa kolmicí do útoku za obranu Dvořáka, který naservíroval míč do prázdné branky Bočkovi a ten jako označovaý "Sváteční střelec" týmu, otevřel stav zápasu 1:0. Zápas se po tomto rychlém gólu hrál velmi vyrovnaný a se spousty šancemi na obou stranách, které končily buď mimo branku nebo v náručích dnes dobře chytajících brankářů. Ve 40.minutě udeřil Tábor ! Kolář využil zaváhání ve středu hřiště, postupoval sám na branku, ale jeho střela skončila pouze na břevně, k odraženému míči se ovšem dostal Lorenc a dorazil míč do branky 1:1. Domácí si ještě v úplném závěru vytvořili šanci, ale radost jim překazil stoper, který skoro na brankové čáře vyrazil míč mimo branku.

Druhý poločas opět s ostrým nástupem domácích

Do druhého poločasu vletěli opět aktivněji domácí hráči. Tomek přihrával, Liška se dostal za obranu, ale byl faulovaný v malém vápně. K pokutovému kopu se postavil Vařil a příležitost nepromarnil a prostřelil brankáře 2:1. Od druhé branky domácího týmu Tábor zvýšil svou aktivitu a na hřišti to bylo znát. Obrana domácích se zatáhla a dostávala se pod tlak. Nezbylo nic jiného než vyčkávat na chybu soupeře a dostávat se do brejků. Jelikož dva brejky domácích navýšení vedení nepřinesli, hosté se v závěru utkání díky své bojovnosti dočkali vyrovnání. Kundrát tvrdou střelou v 84.minutě srovnal na 2:2. Zápas tím ale zdaleka neskončil. Tábor se snažil urvat tři body a v posledních chvílích podržel domácí brankář Vachuta svůj tým, když uhasil vyloženou šanci. Utkání tak skončilo zřejmě zaslouženou remízou 2:2 a oba týmy předvedli krásný zápas a zajímavou podívanou. Projděte si s námi ty nejzajímavější momenty z utkání, video najdete níže.

 

 



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - P. Dvořák [-] , M. Tomka [-] (82. M. Tupý [-] ) , P. Vařil [-] , J. Liška [-] , M. Šálený [-] , T. Houska [-] , M. Boček [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-] , O. Lukeš [-] (60. A. Novotný [-] )

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - P. Janošík [-] , M. Löffler [-] , N. Ammer [-] (46. P. Včelák [-] ) , M. Kolář [-] (78. D. Kundrát [-] ) , V. Kollárik [-] , F. Lorenc [-] , P. Štumfol [-] , J. Svatek [-] , S. Färber [-] , J. Bartáček [-]

ŽK: 39. M. Boček , 73. P. Dvořák - 36. J. Svatek , 49. J. Šedivý , 55. V. Kollárik .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jevčák Martin - PETRIČÁK Daniel, ZABILKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Oldřich Lukeš
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů