2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 12:30

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po třech zápasech se Včelnice dočkala znovu výhru. Milevsko opět bez bodu


Branky


20

Milevsko hrálo otevřený fotbal, Nová Včelnice pálila jednu šanci za druhou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvním poločase mohlo být o výsledku rozhodnuto

Nová Včelnice toužila po třech zápasech za sebou bez výhry znovu získat tři body. V cestě jí tentokrát stál soupeř z Milevska, který doposud nevyhrál, ale jeho hra je pro soupeře velmi nepříjemná. Hosté mohli mít v zápase jistou převahu, domácí totiž nastoupili pouze s jedenácti hráči, respektive na střídačce nebyl připraven nikdo na střídání. Zápas se od počátku vyvíjel dle papírového předpokladu, dle kterého byli favorité domácí. Svou převahou a aktivitou tlačili Milevsko a pálili jednu šanci za druhou. Milevsko si bylo vědomo silou Včelnice, ale i přesto nezvolilo obrannou taktiku, ale útočnou a otevřenou hru, díky který si také vypracovalo tři hezké příležitosti. Domácí udeřili poprvé v 17. minutě kdy po pár úvodních šancí, otevřel stav utkání aktuálně nejlepší střelec soutěže Pacholík 1:0. Zápas se následovně odvíjel ve stejném stylu hry. Domácí ovšem svou převahu nedokázali využít, ačkoliv mohli zápas rozhodnout již v jeho první polovině. Jejich akce vždy skončili u dnes bezchybného brankáře Vanýska. 

Druhý poločas byl opět v režii domácích

Druhé dějství se odvíjelo ve stejném herním stylu jako celý zápas. Herní převaha i držení míče bylo jasně na domácí straně. Milevsko ovšem neskládalo zbraně a snažilo se hrát stále otevřený a útočný fotbal. Bohužel pro ně, stoprocentní šanci si dokázali vytvořit až v samotném závěru utkání. Včelnice udeřila podruhé v 60.minutě, kdy přidal druhou branku utkání znovu Pacholík 2:0. Domácí tak již mohli hrát s větším klidem na kopačkách, ale jejich další vypracované šance končili v náručí brankáře Vanýska. Milevsko vykřesalo naději v 83.minutě utkání kdy snížil na rozdíl jednoho gólu Masopust 2:1. Včelnice si již konec utkání pohlídala a připsala si tři body do tabulky. Naopak Milevsko skončilo opět bez výhry, ačkoliv jeho hra není vůbec špatná a k výhře zbývá snad už jen špetka štěstí. Dnes jej také podržel vynikající Vanýsek, který vychytal spousty vyložených šancí a zabránil vysoké prohře. 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Radek Vajda - trenér: Do dnešního zápasu jsme vstoupili pouze s jedenácti hráči bez možnosti střídání. Zápas jsme herně zvládli dobře, ale finální koncovky byly náš veliký problém. Kdyby zápas skončil 10:1 nikdo by se nemohl divit, ale v brance proti nám stál skvělý brankář, který svůj tým neskutečně podržel.




Sestavy


TJ Nová Včelnice
O. Votápek [-] - O. Blažek [-] , M. Vokuš [-] , T. Nebeský [-] , D. Tuček [-] , Z. Didek [-] , M. Pivko [-] , L. Šlapanský [-] , S. Pacholík [-] , J. Průša [-] , M. Petráš [-]

FC ZVVZ Milevsko B
V. Vanýsek [-] - R. Šťastný [-] (65. F. Milaberský [-] ) , Š. Kutil [-] , M. Masopust [-] , J. Pinc [-] , M. Novotný [-] , O. Dvořák [-] , D. Římanek [-] , J. Jakeš [-] , A. Hrubec [-] , V. Mácha [-]

ŽK: 88. J. Průša - 52. R. Šťastný .
Hráči zápasu: L. Šlapanský - V. Vanýsek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Votava Pavel - NÁPRAVA Miroslav, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Oldřich Lukeš
Tip experta: výhra domácích

Nová Včelnice se po třech kolech bez vítězství dočká tří bodů.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích