5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2018 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimovo Ústí potvrdilo roli favorita soutěže


Branky


5. P. Vilímek , 30. P. Nikl , 57. L. Irsa (p.) , 62. L. Irsa , 90. M. Doubek
16

První gól padl po pěti minutách utkání, hosté hned v zápětí mohli srovnat

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselí chybovalo hned v úvodu a Sezimák trestal

Favorit celé soutěže přivítal na domácí půdě Veselí nad Lužnicí. Hosty čekalo nelehké utkání, jelikož Sezimovo Ústí tuto sezónu ještě nezaváhalo. Hostům se první poločas příiš nepodařil a vytvářeli mnoho chyb. Tu první potrestal již v 5.minutě utkání Vilímek 1:0. Veselí se hned v zápětí dostalo do šance, Ježek unikl do protiútoku, ale nedokázal překonat brankáře. V prvním dějství byli aktivnější domácí hráči, kteří ještě ve 30.minutě využili chyby soupeře a navýšii své vedení na 2:0, když se trefil přesně Nikl. Za tohoto stavu se šlo do šaten. 

V začátku druhého poločasu se hra Veselí zvedla

Do druhé poločasu vstoupilo Veselí o mnoho aktivněji. Bouře v šatně zabrala ! Avšak jen na úvodních deset minut. V 57. minutě byl po fauu nařízený pokutový kop. K němu se postavil Irsa a svým prvním gólem v zápase zvýšil na 3:0 a o výsledku utkání bylo rozhodnuto. Hosté ani za tohoto stavu zápas nezabalili a snažili se s výsledkem něco udělat. Bohužel pro ne, když se nedaří, tak se nedaří. Irsa poté svým druhým gólem zvýšil na 4:0 a to se psala 62.minuta. Sezimovo Ústí tak jen kontrolovalo výsledek hry ikdyž se hosté snažili až do konce zápasu. V nastaveném času ještě upravil stav Doubek a vstřelil pátou branku domácích. Veselí si tak odváží krutou prohru 5:0 a Sezimovo Ústí potvrdilo roli favorita ligy. 



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Kotyza - trenér: Do zápasu jsme nevstoupili příliš dobře, jelikož jsme vytvořili spoustu chyb a domácí nás potrestali. Do druhé poločasu jsme nastoupili s dobrým nasazením, ale po třetí brance bylo rozhodnuto. Hráči ovšem zápas nezabalili a bojovali dál, za což jim děkuji.



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - P. Nikl [-] (56. M. Doubek [-] ) , P. Sazma [-] , L. Irsa [-] (62. D. Hladík [-] ) , J. Bartáček [-] (73. P. Sazma [-] ) , V. Podroužek [-] , J. Mrúz [-] , J. Škarda [-] (70. V. Škarda [-] ) , V. Hoffmann [-] , D. Novotný [-] , P. Vilímek [-]

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - R. Mach [-] , D. Fichtner [-] (65. P. Hájek [-] ) , A. Hruška [-] , V. Kotyza [-] (70. D. Karták [-] ) , M. Ježek [-] , D. Čech [-] , J. Mikeska [-] , M. Čížek [-] , P. Nuhlíček [-] (65. J. Mahlej [-] ) , P. Kolář [-] (51. P. Daněk [-] )

ŽK: 50. L. Irsa , 71. D. Hladík , 76. D. Novotný , 81. V. Škarda - 33. V. Kotyza , 41. P. Nuhlíček , 53. J. Mikeska , 84. J. Mahlej . ČK: 57. J. Hejl .
Hráči zápasu: L. Irsa .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: LEIŠ Filip - PRŮCHOVÁ Nikola, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Tomáš Tengl
Tip experta: výhra domácích

Sezimák potvrzuje nadvládu v naší skupině a doma zústanou všechny body. Tip 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích