Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká si v Čimelicích ani neškrtla


Branky


26

  V posledním domácím zápase podzimní části KP přivítaly Čimelice fotbalisty z Hluboké nad Vltavou. Hosté jsou na tom o trochu lépe než domácí a tak se očekával vyrovnaný zápas.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ale do zápasu vstoupili lépe. Již ve druhé minutě po přímém kopu Převrátila střílel Viták J.,ale mířil vedle soupeřovy branky. V 17.minutě se do výborné šance dostal Říha,ale jeho slabá střela skončila v náruči brankáře Šillera.Domácí měli převahu a prakticky hosty k ničemu nepouštěli. Ve 20. minutě vybojoval ve středu hřiště míč Říha,přihrál nabíhajícímu Hegenbartovi a ten svým centrem našel Hovorku,který vstřelil první branku domácích.O šest minut později zahrávali domácí rohový kop Převrátilem a na jeho centr na přední tyč si naběhl Hegenbart a rybičkou hlavou vstřelil druhou branku domácích.Od této doby se pak domnácí stali pány na hřišti a soupeře k ničemu nepustili.Dvoubrankový náskok si tak udrželi až do konce prvního poločasu.

 

     Druhoupolovinu opět aktivněji zahájili domácí.Ve 48.minutě po rohovém kopu Převrátila se dostal k míči opět Hegenbart a krásnou střelou pod břevno vstřelil třetí branku domácích.Hlubočtí poté přidali. V 56.minutě se do dobré šance dostal Rubick, ale jeho pokus hlavou skončil vedle branky domácích.V 61.minutě pak domácí zahrávali přímý kop.Míč si postavil Řezáč a na jeho centr nejlépe zareagoval Listopad a vstřelil čtvrtou branku domácích.Hosté se sice snažili o zkorigování pro ně nepříznivého stavu, ale proti dobře hrajícím a bránícím domácím hráčům tentokrát neměli žádnou šanci. Čimeličtí tak uhájili jasné vítězství 4:0 a opět se vzdálili od konce tabulky KP.

 

AUTOR: JOSEF ŤUPA



Sestavy


SK SIKO Čimelice
D. Přibyl [-] - T. Rambous [-] , M. Pohnán [-] (76. M. Viták [-] ) , J. Viták [-] , V. Hegenbart [-] , Š. Říha [-] (69. V. Nosek [-] ) , P. Hovorka [-] (80. M. Řežábek [-] ) , P. Listopad [-] , M. Káš [-] (74. T. Zelenka [-] ) , R. Převrátil [-] , K. Řezáč [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
J. Šiller [-] - P. Kössl [-] , S. Legdan [-] , J. Čermín [-] , P. Turek [-] - K. Kadlec [-] (60. J. Valenta [-] ) , K. Jonáš [-] (60. M. Maurer [-] ) , O. Němec [-] , Z. Stráský [-] , J. Rubick [-] - T. Adam [-] (46. T. Křiváček [-] )

ŽK: 56. T. Rambous , 68. P. Hovorka , 73. K. Řezáč , 83. V. Nosek - 66. J. Rubick , 84. M. Maurer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - ALBERT Karel, HOCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 06:27

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů