Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 10:30

14.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrkvička nasázel do sítě Šumavských Hoštic tři góly


Branky


14

Pro domácí podzimní derniéru zvolil záložní tým lhenické hřiště, nikoliv ktišské. Utkal se v ní se sousedem v tabulce, který po 13. kole měl na 8. tabulkové příčce stejný dvaadvacetibodový zisk jako jen při lepším skóre na 7. místě umístěná domácí rezerva. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ta od samého počátku utkání soupeře přehrávala, byla kombinačně lepší, vytvářela si i brankové příležitosti, ale bez efektivního zakončení. Až ve 24.´se Mrkvičkou ujala vedení (1:0). Hostující tým jen občasnými útočnými výpady ohrožoval branku domácích. Z jednoho z nich se mu hned následně (ve 25.´) podařilo srovnat na 1:1 a za tohoto smírného stavu se i odcházelo do poločasové přestávky.

 

            V úvodu poločasu druhého se domácím podařilo herní převahu vyjádřit gólově, když v 50.´ podruhé přesně zamířil Mrkvička (na 2:1) a poté v 56.´se utěšenou střelou z dobrých pětadvaceti metrů trefil „do černého“ i Grill (na 3:1) a rázem byl rozdíl dvoubrankový. Za tohoto stavu úroveň hry poklesla, převaha domácích, zřejmě v uspokojení, se vytrácela, přesto se jim v 85.´ Mrkvičkovým dosaženým hattrickem podařilo navýšit vedení již na 4:1. V samém závěru zápasu (v 89.´) hosté dosti lacino snížili pro ně na přijatelnějších 4:2. Vítězství domácích rezervistů bylo zasloužené. Nyní na ně ještě čeká rozlučka s mistrovským podzimem v Netolicích, kde se v závěrečném 15.kole OP popasují s B týmem 1.FC.

Autor: Jan Bumba



Sestavy


SK Lhenice B
P. Boška [-] - R. Houška [-] , L. Lamač [-] , R. Sura [-] , L. Burda [-] , P. Lukšovský [-] , J. Prenner [-] , J. Exner [-] , V. Pilát [-] , K. Muška [-] , J. Mrkvička [-]

FC Šumavské Hoštice
D. Král [-] - F. Půbal [-] , J. Hanzal [-] , J. Korbel [-] , J. Mocek [-] , Z. Mráz [-] , J. Mráz [-] , P. Doule [-] , M. Hrabák [-] , J. Turek [-] , M. Klimek [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠUPÍK Miroslav - SURA Jan (N), KROPÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rezerva Lhenic má za sebou tak trochu slabší podzim, ale v tomto zápase body zůstanou v kraji třešní a jablek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích