Rezerva Strunkovic si zastřílela


Branky


17

Report zaslal Ladislav Beran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

Vltavičtí mají letos katastrofální vstup do sezóny a v tomto utkání se ukázalo proč. Strunkovičtí Blaníci se s domácími nemazlili a pod Bázumským masivem si udělali střelnici. Vltavičtí se hned v úvodu nemohli vymanit z kolotoče rezervy Blaníků, kteří již v druhé minutě zahájili kanonádu Šimčíkem, který se stal ústřední postavou podvečera.Právě v té době začal kompletovat svůj gólový super den. Do poločasu půltucet branek pro hosty a z toho se Šimčík trefil čtyřikrát. Potom se připomněli S.Pelech a P.Mottl a tím bylo po zápase.

Hosté navyšovali vedení

 

Jenže nebylo, nevboť i druhá půle byla pro hosty střelecky plodná. Šimčík kompletuje hatrick číslo dva a přidává ještě jeden na vrch. Sedmi gólový střelec se na levém břehu Teplé Vltavy ukázal v super světle a určitě vejde do brány střelců našich webových stránek. Tak to byl střelecký podvečer s pojmem van man show. Tato fáze byla jen o jednom týmu a kdyby hosté v druhé půli nekombinavali až moc mohlo toho být i víc. O branky se též zasloužili a tuto část utkání obohotili trefou do černého M.Valenta, M.Turek,  z pokutového kopu, J.Wagner a S.Pelech. Hostům se domů jelo v pohodě a domácí mají o čem přemýšlet.



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Mottl: Rezerva Blaníku odjížděla do Horní Vltavice jako do neznámého prostředí a byli jsme mile překvapeni - dobrá hrací plocha, nové kabiny a v neposlední řadě i slušné vystupování domácích hráčů, i když skóre se pro ně nevyvíjelo příznivě. Slušné utkání, výsledek je pro domácí děsivý, ovšem své vyložené šance neproměnili narozdíl od hostů, kde zakončoval neomylně Ivan Šimčík a je v čele střelců celého přeboru se 24 zásahy...!!



Počet diváků: 30. Rozhodčí: HÁŠA Richard - POKORNÝ František (N), SMATANÍK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 9. 2018 19:48
Hodnocení zápasu
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté budou nad síly domácích.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů