Béčko Strunkovic ukořistilo šťastnou výhru ve Vitějovicích


Branky


64. R. Doubek (p.) , 71. M. Raušer , 82. R. Doubek - 42. I. Šimčík (p.) , 52. I. Šimčík , 54. J. Kureš , 81. I. Šimčík
31
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Mottl: "Derby zápas ve Vitějovicích byl pouze průměrný - těžký terén a malé hřiště nedovolilo kombinaci a chvílemi to byl jenom boj o míč. Začátek měli lepší domácí, kupodivu se dostávali i do šancí, které ovšem nedali. Mexiko vyčkávalo a z jediné šance 1.pol.vytěžilo penaltu, kterou nejlepší střelec OP I.Šimčík proměnil. Ve 2.půli pak hosté přidali na 3:0 a zdálo se vše jasné. Domácí ovšem nerezignovali - snížili až na 2:3 a přehnaný klídek hostů se vytratil a boj pokračoval až do konce ze šťastnou výhrou Mexika...."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: NEUMANN Karel - TOBIAŠ Radek (N), BENEŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 9. 2018 22:39
Hodnocení zápasu
4. 9. 2018 14:14
Hodnocení zápasu
3. 9. 2018 18:33
Hodnocení zápasu
3. 9. 2018 17:27
Hodnocení zápasu
3. 9. 2018 18:38
pane rozhodčí, jak můžete tipovat a ještě hodnotit zápas. Tohle se může jednou otočit proti vám. Měl by jste sledovat výkon sebe samého a né hráčů na hřišti.
3. 9. 2018 19:07
Celý život žiju hokejem a fotbalem a kdo mě zná ví že jsem ve sportu spravedlivý. Pro fotbalového rozhodčího jsem se rozhodnul až po zranění vazů a menisku v koleni. Rozhodčího dělám jen proto, že fotbal miluju jako bývalý hráč tak i fanoušek. Nedělám toto pro peníze ale jen proto, že chci stále být ještě na hřišti. V soutěži ve které jsem rozhodčí jsem zároveň i člověk který má rád tuto hru. Samozřejmě máte pravdu že bych měl sledovat svůj výkon rozhodčího proto také pokazdym odpiskanym utkání promlouvam s vedoucími družstev o všech chybách kterých jsem se dopustil a to vždy při potvrzování zápisu o utkání. Toho že by se mělo něco obrátit proti mě obavy nemám. Jelikož jsem taky jen člověk a tuto soutěž beru pro každého hráče , fanouška i rozhodčího jako zpestření volného času po náročném pracovním týdnu. V této soutěži bych nerad aby se někdo zranil. Pokuď jsem na hřišti snažím se sledovat sebemenší detail který se odehrává kolem mě. Jinak vám děkuji za otázku kterou podal na správným místě a já doufám že jsem vám dostatečně odpověděl. S pozdravem K.N.
5. 9. 2018 14:20
Asi špatná volba, na dráhu rozhodčího, co se týká fotbalu to opravdu není . . . Když není cit pro hru, neznalost pravidel, nepřesné výroky a ještě, když je člověk zaujatý na některé hráče a před zápasem si také vsází na určitý tým a pak to také vypadá, když zrovna tip nevychází. Ale každý, ať dělá co chce, baví ho, jen vždy to nemusí dobře dopadnout . . . Ono je pak jednoduché znechutit celý den za pár minut . . .
3. 9. 2018 16:03
Hodnocení zápasu
3. 9. 2018 12:26
Hodnocení zápasu
2. 9. 2018 20:53
Hodnocení zápasu
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Derby z konce okresu vyzní pro hosty.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů