2:3
(2:2)
5. M. Rypl
15. M. Rypl
63. P. Krnák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

4.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Volarech rozhodla ve druhém poločase sporná penalta


Branky


24. M. Sedlák , 39. O. Nechutný - 5. M. Rypl , 15. M. Rypl , 63. P. Krnák (p.)
23

Zajímavé utkání se hrálo ve Volarech, kde domácí chtěli navázat na dvě výhry v řadě, ale Hraničář byl proti, tedy podle domácích spíš hlavní rozhodčí Sýkora.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

    Domácí se rozkoukávali pomalu a hosté již v páté minutě udeřili M. Ryplem, který byl nejlepším hráčem hostí. Volarští ne a ne se chytit a nervozita jim hodně svazovala nohy. Po čtvrt hodině hry to byl opět M. Rypl, který se dostal za obranu Tatranu a udeřil podruhé. Tato branka domácí probudila. Tatran se vrhnul do útoku, změnil rozestavení i styl hry a najednou to byl tým, který získal v minulých dvou kolech šest bodů. Ve 24. minutě Michal Sedlák dává gól naděje a domácí otáčí i hru. Míč roztahují po celé ploše a hosté neví kam dřív skočit. Volarští získali velkou herní převahu, tlačili se do koncovky a vyrovnání viselo ve vzduchu. Ve 39. minutě se Ondra Nechutný dostává k míči a vyrovnal. To byl logický závěr převahy do poločasu na domácí straně.

 

Druhé dějství měl Tatran ještě míč pod kontrolou, ale tlak pomalu ochabl. V 63. minutě však přišla situace, kterou domácí nerozchodili až do konce zápasu. Z ničeho nic přišel hvizd rozhodčího Sýkory, který ukázal na značku pokutového kopu. P. Krnák si připravil míč a nedal Davidu Svěchotovi šanci. Po této brance domácí vypadli z role. Přestali hrát, vázla kombinaci a s pocitem křivdy dohráli zápas, který byl pro ně dobře rozehraný.

 

Autor: Ladislav Beran



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Martin Sedlák, hráč Tatranu, který je nyní ve stavu zraněných:: Byl to šok, když za čtvrt hodiny hosté vedli a musím říci po zásluze. Věřil, jsem v obrat a přišel. Po druhé brance Hraničáře jsme přeskupili řady, trochu zamíchali hrou a přišlo to. Vyrovnání bylo zasloužené. Druhý poločas jsme hráli do penalty super. Jen škoda, že nám chyběl Kočárek, který se ve středu zálohy ukázal jako rozdílový hráč. No je na dovolené a škoda, že ho brácha nedokázal nahradit. Jenže po vymyšlené penaltě jsme úplně vypadli z role. Kluci se nemohli už dostat do tempa a nervozita se po této situaci vnesla na všechny strany, takže rozhodčí Sýkora byl rád, že to dokočíroval. Nikdy jsem nějak sudí nechtěl hodnotit, ale dnes nás hlavní arbitr pěkně zaříznul, líp slušně to snad říci nejde.




Sestavy


TJ Tatran Volary
D. Svěchota [-] - V. Kubát [-] , L. Kes [-] , Z. Dočekal [-] , V. Svěchota [-] , M. Peter [-] , M. Sedlák [-] , L. Hybner [-] , O. Nechutný [-] , M. Trost [-] , L. Iliev [-]

TJ Hraničář Borová Lada
J. Petráň [-] - V. Hovorka [-] , J. Čech [-] , M. Rypl [-] , L. Hovorka [-] , P. Krnák [-] , M. Smatana [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , S. Mach [-] , M. Horejš [-]

ŽK: 27. M. Sedlák , 43. O. Nechutný , 57. M. Trost , 76. L. Iliev - 82. J. Petráň .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sýkora Pavol - NEUMANN Karel (N), MIKO Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 9. 2018 16:44
Dobrý den, jsem bývalý hráč tatranu a současný hlavní arbitr. V tomto zápase jsem byl na lajně s praporkem za obranou Volarskeho tatranu ač mám Pavla Sykoru velice rád v tomto případě jsem situaci viděl daleko lépe než on a musím uznat že hráč Hovorka nádherně spadnul ve vápně i přesto že sám fauloval braniciho hráče Volar a to držením.
3. 9. 2018 13:38
Dobrý den. Jsem hráč z Borovych Lad. Hranicar hrál velice dobře dali jsme dva rychlé góly a hra vypadala pro nás velice slibně. Jenže Tatran po dvou rohách vyrovnal a mi jsme byli zaskočeni. Myslím si že pan rozhodčí Sýkora pískal dobře a penalta byla oprávněná. Tatran může být rád že po nějakých zákrocích rozhodčí nevyloučil nějaké hráče. Takže souhrn Hranicar si zasloužil výhru.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Volarští mají šest bodů vv řadě jsou favorit. Věřím, že bod zůstanou na volarském letišti.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích