Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 10:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | IV. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jelínek režíroval výhru Kounova a Srbeč odjela s nepopulárním bůrem


13

Kounov - V předposledním kole čtvrté třídy zavítala do Kounova Srbeč, která nebyla v utkání favoritem. Hosté začali utkání ale s velkou chutí a dostali se do vedení. Domácí utkání však otočili a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli pět branek

Hned v první minutě poslal hostující Svítek do velké příležitosti svého spoluhráče Cífku. Tomu však chyběl v zakončení klid a střela nemířila mezi tři tyče. Ve 2. minutě zachyboval novic v sestavě Kounova, Mohamad Alqahwaji, obral ho o míč Čermák a zaskočil Schejbala - 0:1. Vyrovnání přišlo o pár minut později z první domácí šance. V 7. minutě překopl obranu Pleier, brankář při pokusu míč odkopnout minul. Hubička již tak neměl problém dovést míč do zcela prázdné brány - 1:1. V 10. minutě měli hosté standardní situaci za hranicí šestnáctky, ale Svítek vysoko přestřelil. Na druhé straně šel sám na Pflégra mladý Hudec, ale chybělo mu v zakončení více klidu a míč mu uskočil.

 

Kounovští měli míč stále více na svých kopačkách a přicházely další šance. Po rohovém kopu střílel Diepold, ale jeho prudká rána šla jen do rukavic brankáře. Na Pflégra si nepřišel se svým zakončením ani Hubička a Jelínkova střela se do brány nevešla. Ve 33. minutě už se domácí radovali. Vrubel vybojoval míč a Jelínek pohotově přehodil vyběhnutého Pflégra - 2:1. Hned o minutu později přišla parádní akce a další gól. Vrubel poslal parádní kolmici na rozeběhnutého Hudce, který z první našel přesně Jelínka a ten si v podobných situací ví rady a bezpečně poslal míč podél brankáře do sítě - 3:1.

 

Ve 36. minutě mohl skóre navýšit Schejbal, ale prováhal vhodný okamžik k zakončení a následnou střelu Fejfara vykopl jeden z bránících hráčů z brankové čáry. Mohlo se potvrdit známé pravidlo nedáš - dostaneš, ale jeden z hostujících hráčů neproměnil samostatný únik. Snížení přišlo ale ve 42. minutě, na centrovaný míč zprava si naskočil Čermák a zápletka na druhý poločas byla na světě - 3:2. Klid mohl v samém závěru na domácí kopačky dát Jebbiou, ale nepochopitelně si počkal při postupu na brankáře na obránce a následně přestřelil.

Góly už dával jen Jelínek

I druhý poločas začal šancí hostí. Svítek z přímého kopu pálil nebezpečně, ale trefil prostředek brány a připraveného Schejbala. Na druhé straně o chvíli později vysunul Vrubel po přihrávce Diepolda Fejfara, ale jeho centr zastavil brankář. Do další šance už se dostával Jelínek, ale Brož mu míč na poslední chvíli odkopl na rohový kop. V 62. minutě se vyznamenal Schejbal v brance Kounova, když vychytal samostatný nájezd Cífky.

 

A tak udeřilo na straně domácí. Hudec dělal svou rychlostí obraně Srbče velké problémy, míč si po něm převzal Vrubel, našel Jelínka a ten nadvakrát završil druhý hattrick ve druhém zápase po sobě - 4:2. Poté se snažil těžkou přihrávku umístit přehozením brankáře Lukáš Schejbal, ale mířil vedle. Zápas se poté již dohrával bez nějakých vážných šancí, domácí zkušeně nepouštěli hosty k možnosti snížit. Naopak v 90. minutě přidali pátý gól po obrovském závaru. Vrubel našel skvělou přihrávkou Jelínka, toho vychytal brankář, který si poradil i s dorážejícím Holátkem. Míč se odrazil asi metr před branku, kde nedokázal míč trefit Nguyen. Balon se dostal do sítě až po přiťuknutí Krafta na Jelínka - 5:2.



Ohlasy k zápasu


FK Kounov
Petr Huttr: "Měli jsme katastrofální vstup do zápasu, když jsme hned ve druhé minutě inkasovali. Naštěstí nám soupeř daroval brzké vyrovnání. Hru jsme poté ovládali a měli jsme několik šancí, které jsme bohužel neproměnili. Zhruba po půl hodině jsme se dostali do vedení a to hned dvougólového. Stejně jako v zápase proti Senomatům jsme ale inkasovali kontaktní branku v závěru poločasu, místo toho, abychom vedli klidně o tři, čtyři góly. Druhý poločas byl z naší strany o něco slabší. V důležité chvíli nás podržel Libor a soupeř díky němu nevyrovnal. Přidali jsme ještě dva góly a zcela zaslouženě tak vyhráli. Navíc se můžeme opřít o střelce, Jirkovi to tam padá a to je dobře. Nyní nás čeká poslední zápas podzimu v Panoším Újezdu, kde musíme potvrdit dobré výsledky a vyhrát!"




Sestavy


FK Kounov
L. Schejbal [-] - L. Schejbal [-] (83. M. Nguyen [-] ) , J. Hubička [-] , H. Jebbiou [-] , L. Růžička [-] , M. Alqahwaji [-] (25. J. Fejfar [-] ) , J. Jelínek [-] , J. Diepold [-] , R. Pleier [-] (90. M. Kraft [-] ) , J. Hudec [-] (84. J. Holátko [-] ) , M. Vrubel [-]

TJ Sokol Srbeč
V. Pflégr [-] - J. Vitner [-] , M. Hamáček [-] , T. Sova [-] , M. Sova [-] , P. Čermák [-] , T. Gönzöl [-] , M. Cífka [-] , J. Eberle [-] , M. Svítek [-] , J. Brož [-]

ŽK: 11. M. Alqahwaji - 20. J. Brož , 67. M. Sova .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: BENEŠ Adam - POCHMAN Martin (N), ČERMÁK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 17:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:10
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 05:44

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Kounov doma s přehledem vyhraje a bude pokračovat v dobrých výsledcích.






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Šanov 14 62:15 35
2 Sokol Petrohrad 14 55:21 29
3 Sokol Kroučová 14 45:23 29
4 SK Senomaty B 14 56:29 26
5 TJ Roztoky B 14 30:43 16
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Jiří Masopust 15
2 Martin Tauš 14
3 Luboš Šika 13
4 Jaroslav Škuthan 11
5 Tobiáš Mudra 8
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Čech 31 77,5% 5
2 Jaroslav Bureš 28 63,6% 1
3 Václav Jelínek 28 70,0% 5
4 Bedřich Bočánek 18 64,3% 1
5 Ladislav Rác 12 75,0% 1
Zobrazit celou tabulku