1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšiná a Dnešice se rozešly smírně


Branky


0

V utkání, kde už se hrálo pouze o čest se utkala poslední Líšiná a třetí Dnešice. K vidění byla i červená karta, kterou po druhé žluté uviděl hostující stoper Vomela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali lépe hosté. Nápaditě kombinovali a v 8. minutě se také ujali vedení, když se dorážkou po standardní situaci prosadil Dalibor Váně. Po vstřeleném gólu ovšem jejich aktivita výrazně opadla a ke slovu se začali dostávat domácí. Nejprve přišla dalekonosná střela, která trefila břevno, následně se při líšinských šancích dvakrát zaskvěl brankář Michal Klír. Ve 28. minutě už bylo po zásluze srovnáno, a to poté, co se z přímého kopu ujala další střela z dálky. Za vyrovnaného stavu se šlo do kabin.

 

Vcelku poklidné utkání ve druhém poločase nabralo nervózní charakter. Některá rozhodnutí hlavního arbitra se ostatním aktérům nezdála. Fotbalově se nic zásadního nedělo a hra se odehrávala především ve středu hřiště. Bojovalo se o každý míč a fotbalové krásy bylo po skromnu. V 68. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující stoper Lukáš Vomela, což paradoxně hostům prospělo. Vzhledem k tomu, že domácí vycítili šanci a útočili ve větším počtu, současně otevírali zadní vrátka, a to vedlo k rychlým protiútokům Dnešic. Ale ani Frous, ani Tykal odkrytou branku Líšiné netrefili. Utkání skončilo remízou. Dokáží příští týden oba celky zakončit sezónu vítězstvím? Dnešice přivítají mistra z Hradce, Líšiná se utká se silnou Sečí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
TJ Sokol Líšiná: S klubem TJ Sokol Líšiná se nám nepodařilo spojit. Omluvte proto, prosím, snížený počet informací ohledně tohoto duelu. Děkuji.

TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš, obránce Dnešic: "Chtěli jsme naše fanoušky pobavit fotbalem, a to se ne zcela povedlo. Naštěstí se role baviče ujal jediný honorovaný aktér utkání. Odvrácenou stranou věci je skutečnost, že každá placená funkce by měla být prováděna se vší vážností a až bude příští týden náš pokladník vyplácet 250 Kč za jeden z úsměvných kousků hlavního arbitra, kterým byla červená karta kolegy Vomely, rozhodně nebude tento exces kvitovat s nadšením. Mohli jsme si v závěru utkání udělat radost, ovšem naše superšance zůstaly nevyužity."



Sestavy



TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - J. Suchý [-] (60. D. Schuster [-] ) , L. Vomela [-] , R. Bagoš [-] , I. Frous [-] (78. L. Hlavanič [-] ) - F. Tykal [-] , V. Hora [-] , S. Duspiva [-] , J. Bláha [-] - D. Váně [-] , T. Kozel [-]

ČK: 68. L. Vomela .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.