Čistá se postarala o překvapení, když vyhrála v Řevničově!


25

Skvělý podzim mohl završit Řevničov proti Čisté. Domácí šli do zápasu v roli favorita, ale na to se ve fotbale již tolik nehraje. Čistá překvapila, odehrála výborný zápas a byť nebyla v zápase jasně lepší, zvítězila o dvě branky a na závěr podzimu připravila nejen obrovské překvapení, ale také ho završila na osmém místě, což je oproti minulé sezóně velký posun.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řevničov nedokázal vyrovnat

Začátek zápasu nabídl chybu na domácí straně, ale následná střela prostor tří tyčí nenašla. Neuběhlo moc a v 7. minutě se již hostím povedlo rozvlnit síť za Peterkou. Další hrubice na levé straně, kdy se zhostil lopty jeden z hostí a naservíroval jej J. Votroubkovi mladšímu, který z první trestal - 0:1. Inkasovaná branka Spartu nakopla a ta hýřila aktivitou. Postupně přicházely i šance. Petráček z malého "mlíka" levačkou kulatý nesmysl netrefil. Dále P. Bohatý vysunul Fujeru, ale ten se zalekl dalšího postupu a ukvapeně pálil slabě do Kratochvíla.Tentýž hráč netrefil ani výborný centr Pedála na zadní tyči.

 

Opět to byla řevničovská levá strana, kde řádili mladíci z Čisté. Po centru z téže strany nečekal jeden z hostí propadnutý míč a odmítl tak možnosti navýšit vedení. Na druhé straně zkoušel čisteckou hrát propálit P. Bohatý, ale natřikrát se mu to nepodařilo. Těsně vedle mířil dále Husák, podobně jako P. Bohatý skončil Pedál, který také vytloukl soupeřovy bloky. Když domácí neproměnili ani další tutovky, šli do kabin s jednogólovým mankem.

Čistá to dotáhla do vítězného konce

Na druhý poločas přišla do útoku čerstvá akvizice v podobě Kapra. Pro svůj tým byl přínosem, ale nenašel podporu spoluhráčů. Přesto přišlo vyrovnání a byl to právě natěšený útočník Kapr, když si našel míč v šestnáctce a nekompromisně pálil - 1:1. Krátce nato šla Sparta do vedení. Na hranici šestnáctky byl nedovoleně zastaven Pedál a přímý kop poslal kolem zdi do svatyně P. Bohatý - 2:1. Další branka na sebe opět nenechala dlouho čekat. J. Votroubek mladší utekl po levé straně, poslal centr do vápna, kde se míč odrazil od Urbanoviče do Peterky a od něj za brankovou čáru - 2:2.

 

Po vyrovnávací brance byl v Lícha aréně chvíli klid. Poté byla hra domácích příliš vytažená a byli za to potrestáni. Dlouhý míč si našel rychleji J. Votroubek mladší, který tak předběhl T. Bohatého a v samostatném nájezdu jej nohou vychytal Peterka. Míč se ale odrazil zpět k nejlepšímu hráči Čisté a ten uklidil, čímž zkompletoval hattrick - 2:3. Po šesti minutách přišla další branka a znovu do domácí sítě! Ztráta míče pod tribunou mrzela, neboť přiběhl R. Votroubek a napřáhl z dálky. Míč si našel cestu do levé šibenice, a tak se zrodila velmi zajímavá a pohledná branka - 2:4.

 

Řevničovu se nedařilo, ale přesto si vypracoval dobré šance. Kapr na malém čtverci napálil jen Kratochvíla. Fujera z obrovského úhlu volil zakončení místo nahrávky pod sebe a Husák svým pokusem jen těsně minul tyč. Zrodilo se tak překvapivé vítězství, kterým Čistá zakončila svou úspěšnou podzimní část, domácí si ji naopak trochu pokazili, ale pozice na trůně se nemění.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Sparty Řevničov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, obránce: "Utkání jsme prohráli vlastními chybami. Sice šel soupeř brzo do vedení, ale podařilo se nám na začátku druhého poločasu utkání otočit. Jenže pak přišla nešťastná vlastní vyrovnávací branka. Následně soupeř přidal další dvě branky, z čehož ta poslední byla velmi šťastná. Ke konci se nám velké šance využít již nepodařilo a tři body si tak odváží soupeř. Poslední zápas nám sice nevyšel, ale hlavy vzhůru. Na jaro se dobře připravíme a jede se dál, sezóna je teprve ve své polovině."

TJ Čistá
Matěj Koloc, obránce: "Přežili jsme první tři tutovky, kdy zachytal gólman a sami jsme neproměnili stoprocentní šanci hned na začátku. Pak byl Řevničov lepší, ale nám se celkem dařilo je bránit. Za překvapivý výsledek po dobrém výkonu nastává vítězná tečka za povedeným podzimem."



Počet diváků: 77. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - TÝČE Vladimír, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 11. 2018 18:13
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník
Hodnocení zápasu
4. 11. 2018 18:07
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník
A máte to tipeři

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 23:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 23:23
Tomáš Pešek

Expert: Petr Čech
Tip experta: výhra domácích

Řevničov by se mohl jmenovat jinak než Sparta. Jinak jasná jednička!

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 15:52

Tip: výhra domácích

Jasné.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:13
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 12:35
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 09:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:09
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:00

Tip: výhra domácích

Zde jasná jednička, domácí útok je hodně produktivní a i nyní si zastřílí

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:58

Tip: výhra domácích