1:5
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov si v derby i přes výborný výkon Kroučové upevnil první místo


Branky


3. J. Husák - 6. P. Bohatý , 68. V. Kapr , 74. J. Husák , 82. V. Kapr , 85. V. Kapr
23

Řevničov je ve skvělé formě a dostal se na špici tabulky. O čelo se dělil před zápasem s Janovem, který v Pavlíkově vyhořel a jelikož Sparta derby zvládla, tak se na vrcholu osamostatnila a zaslouženě vévodí soutěži. Kroučová ale odehrála hodně dobrý zápas a dlouho držela krok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kroučová zahrála výborný poločas

Byť vypadá výsledek jednoznačně, tak není směrodatný. Byť držela Sparta míč, došlo ke ztrátě, kterou mohl využít exřevničovský Jan Husák. Ten postupoval na Peterku, míč mu na nerovném povrchu skočil, ale domácího útočníka to nerozhodilo a přes brankáře poslal Sokol do vedení - 1:0. Vedení ale nevydrželo dlouho. O tři minuty později projevil svou technickou schopnost na hranici šestnáctky Pavel Bohatý a následně českým bodýlkem srovnal k tyči - 1:1.

 

Poté následovala hluchá chvilka, kdy se toho příliš neudálo. Hra se přelévala mezi vápny a k zakončení se dostal Kolek, ale po hrbolaté ploše mířila mičuda vedle.  Na druhé straně bylo k vidění také bodlo, tentokrát od Kováčika, ale Peterka včas zasáhl. K nerovnému terénu se přidal déšť a utkání tak bylo vyrovnané. V obou vápnech byla cítit ve vzduchu penalta, ale po hlavičce Tótha do oblasti Kováčikových píšťala nezazněla, stejně jako na druhé straně po souboji Tomáše Bohatého s Janem Husákem. Hlavička Kapra byla nadějná, ale síť nerozvlnila, a tak první půle neměla vítěze.

Exceloval Pedál s Kaprem

Byť se říká, že derby nemá favorita, v tomto utkání byli favorizovaní hosté. Uběhla hodina hry a k možnému překvapení Kroučová stále statečně bojovala a byla rovnocenným soupeřem. Postupem času se ale začal projevovat fyzický rozdíl a také rozhodující faktor utkání jménem Milan Pedál. Ten v minutě ala Jaromír Jágr obešel s přehledem Janka a servíroval na malé vápno Kaprovi, který nedal Tomešovi čuchnout - 1:2.

 

Podobná situace následovala o pár minut později. Pedál rozjel svou motorku, podobně jako před tím namazal Jakubu Husákovi, který se taktéž střelou pod Tomeše nemýlil - 1:3. Dá se říci, že po této brance nebylo o čem. Řevničov získal převahu, kterou korunoval začátkem poslední desetiminutovky Kapr - 1:4. Svůj hattrick zcela zaslouženě zkompletoval v 85. minutě, kdy elegantně obešel dva bránící hráče na šestnáctce a k pravé tyči stanovil konečné skóre derby - 1:5.

 

Krásné zakončení zápasu, který se již následně dohrával. Derby bylo kvalitní, dlouho nebylo o vítězi rozhodnuto. Jediné, co fotbalu nehrálo do karet, tak byl povrch a počasí, se kterým se ale oba aktéři zápasu dokázali vyrovnat a příchozí fans zahřáli alespoň góly a pěknými okamžiky. Zejména ti řevničovští měli důvod k oslavám, neboť se jejich "SKS" po prohře Janova usadilo na pomyslném trůně.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Sparty Řevničov, upraveno redaktorem

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Kroučová
Jan Husák, útočník: "Na programu bylo derby se sousednim Řevničovem. Rivalita meti těmito kluby je poměrně velká, a tak se čekalo z obou stran vyhrocené utkání. Opak byl tentokrát pravdou. Neni žádnym tajemstvím, že Řevničov je na špici, šlape jim to a já jsem za to rád. Teď už k samotnému zápasu. Já jsem byl překvapen výborným výkonem našeho mužstva, kde zahráli všichni na hranici vlastních možností. Troufnu si říci, že jsme byli 60 minut vyrovnaným soupeřem. Potom se přeci jen projevila lepší fyzická připravenost soupeře. Po brance na 1:2 už se naše hra rozsypala a soupeř dohrál utkání podle svých představ. Nezbývá než soupeři pogratulovat ke třem bodům. Výkon rozhodčích v zápase byl velmi dobrý."

SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, obránce: "Špatný vstup, rychlé srovnání. Pak zápas Milana Pedála, který si jel své a byl u všeho důležitého. No a „Kapřík“ to je škoda slov, snad třetí hattrick v jeho první sezóně u nás, krása. Nicméně bojovali jsme s terénem a domácí nám byli dlouho soupeřem vyrovnaným, ale strhli jsme to právě díky těmto aspektům na svoji stranu a pak si to již zkušeně pohlídali. Další tři body a jedeme dál."



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Eminger [-] (75. P. Štěpán [-] ) , R. Prokop [-] (48. V. Blín [-] ) , J. Husák [-] , A. Mildorf [-] , J. Škuthan [-] , L. Vajnar [-] , R. Janek [-] , J. Kováčik [-] , J. Škuthan [-] (82. P. Římal [-] ) , O. Bechynský [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - T. Bohatý [-] , J. Urbanovič [-] , J. Murčo [-] , M. Tóth [-] - M. Pedál [-] (88. O. Hanzlík [-] ) , J. Kolek [-] (84. J. Fujera [-] ) , J. Husák [-] , M. Beneš [-] - P. Bohatý [-] (88. M. Polák [-] ) , V. Kapr [-] (84. L. Petráček [-] )

ŽK: 55. J. Eminger - 65. J. Urbanovič , 66. J. Peterka .
Hráči zápasu: M. Pedál , V. Kapr .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ŠMÍD Rudolf, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2018 09:33
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 16:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 12:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 07:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 13:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 10:08

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 09:58
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 09:17
Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 07:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 00:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 18:06
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 16:43

Tip experta: výhra hostů

A do třetice derby. V Kroučové se nikomu dobře nehraje. Těžký soupeř i hřiště, ale Sparta je v laufu a obzvlášť tady bude chtít vyhrát.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 07:44

Tip: výhra hostů