2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov překvapil s Janovem, krásný gól vsítil Adam Mašek


Branky


23

V tomto kole se utkali hráči Pavlíkova a Janova. Na domácí nečekal snadný úkol, Janov neprohrál 8 zápasů v řadě a jako druhý celek tabulky jistě myslí i na postup. Pavlíkov se zase rozstřílel minulé kolo na Branově a na tento výkon chtěli jeho hráči navázat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlíkov získal solidní náskok

První poločas bylo na hřišti jen jedno mužstvo a to Pavlíkov. Jasně diktoval tempo hry, domácí fotbalisté byli aktivní, ovládli střed hřiště a hosty z Janova do ničeho nepustili. Domácí o sobě dali vědět ihned v 1. minutě. Po střele ze středu hřiště se k míči dostal na levé straně u vápna hostí A. Bureš a svým centrem našel na hranici penalty A. Maška, ten volil střelu z voleje, která skončila těsně nad břevnem Kopáčkovi branky.

 

Pavlíkovští nepřestávali ve své aktivitě a válcovali hostující tým. Do další šance se dostali v 10. minutě. Po rozehraném rohu nakrátko nacentroval A.Mašek z právé strany míč na zadní tyč, kde se k hlavičce dostal A. Bureš. Bohužel pro svůj tým ale nemířil přesně a míč skončil. Janov se vůbec nemohl dostat do hry a hrozil pouze dlouhými nakopávanými míči. Ty ale končily buď u domácích obránců nebo u brankáře. Domácí se usadili na polovině hostí a tam hráli hráli bago. Janov se k míči dostával pouze po zbytečných ztrátách domácích.

 

Další šance přišla v 17. minutě a ocitl se v ní A. Mašek. Dostal míč na velkém vápně od Koce, předal ho do strany na Kindla, který mu ho přesným centrem posadil na hlavu, bohužel pro domácí nebyla jeho hlavička důrazná a Kopáček s ní neměl žádný problém. Po pár rozích a střelách ze střední vzdálenosti byla k vidění první změna skóre. Ve 29. minutě si kolem vápna hostí pavlíkovští fotbalisté přihrávali míč. Z pozice stopera si na střed hřiště před velké vápno seběhl L. Polcar. Dostal míč, vypálil a překvapený Kopáček v bráně nedokázal mokrý míč udržet v rukavicích a spadl mu do sítě - 1:0 .

 

Domácí nepřestávali ve svém tlaku a aktivní hře. Ve 35. minutě se na velkém vápně Janova dostal k míči Ledvina, uvolnil se a jedovatě vystřelil na Kopáčka, ten už byl však připraven a tuto střelu v pohodě lapil. Běžela 40. minuta a další změna skóre a asi nejhezčí moment tohoto utkání. Trejbal přihrál míč A. Maškovi cca 30 metrů před brankou Janova. Playmaker Pavlíkova si míč zpracoval a vypálil nechytatelnou "životní" ránu těsně pod šibenici Kopáčkovi svatyně, který za míčem sice plachtil, ale neměl šanci na něj dosáhnout - 2:0. Tento krásný fotbalový moment ukončil první poločas.

Druhá půla byla vyrovnanější

Domácí pokračovali ve své kombinační hře, ale už ne tak aktivně dopředu. S kombinační hrou přicházejí i chyby. Po standardní situaci v 50. minutě o sobě dali poprvé vědět hosté. Po centru do vápna tečoval míč Kail, ale V. Mašek reflexivně zareagoval a míč chytil. Krátce po hodině hry se ve vápně hostů uvolnil Souček, dostal se k zakončení, ale Kopáček si se střelou poradil. V 70. minutě se po chybě domácí obrany dostal k míči M. Bradáč, postupoval s míčem do vápna, ale tváří v tvář V. Maškovi selhal a domácí brankář ho vychytal.

 

Další šance přišla o deset minut později. Po centru z pravé strany se k zakončení ve vápně dostal domácí Erben, jeho levačka sice směřovala do protipohybu Kopáčka, ale bohužel pro domácí šla střela vedla branky. V téže minutě rozehrával A. Bureš volný přímý kop z levé strany na hranici velkého vápna. Míč dal po zemi do náběhu Erbenovi, ten už tentokrát zakončoval svoji silnější pravačkou, bohužel pro Pavlíkov ale opět nepřesně. Domácí kontrolovali hru, drželi míč a chtěli utkání v klidu dohrát.

 

V poslední minutě ale chybně rozehráli. Míč si vzal M. Bradáč a postupoval od poloviny hřiště. Udělal kličku stoperovi a ve druhém pokusu už proti domácímu brankáři uspěl a připravil ho o čisté konto - 2:1. To bylo vše z tohoto utkání, které se podle výsledku zdálo vyrovnané, ale Pavlíkov si po svém suverénním výkonu vítězství zasloužil.

 

"Absence našich několika hráčů byla na hřišti hodně znát. Pavlíkov nás téměř do ničeho nepustil a zaslouženě vyhrál. Příště, když jdou Pavlíkovští chlapy na pivo, tak by bylo dobré u něj i zůstat. Na zápase byly špatné tři věci a to někteří rádoby "fanoušci" Pavlíkova, počasí a náš výkon. Pavlíkovu samozřejmě gratuluji a já doufám, že si zlepšime jméno v posledním kole proti Roztokám," sdělil k zápasu janovský záložník Jakub Kail.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: "V první polovině jsme jasně dominovali, kontrolovali hru a dali dva góly, které nakonec na vítězství stačily. Ve druhém poločase jsme už pustili hosty trochu do hry a tím jsme jim nabídli i šance, ale i přesto jsme měli hru pod kontrolou a směřovali ke třem bodům. Jsem rád, že se nám podařilo navázat na výkon z Branova a kombinačně rozebrat i Janov. Doufám, že v tom budeme pokračovat i v posledním kole v Jesenici a zakončíme podzimní část sezóny úspěšně."

Sokol Janov
Tomáš Kinter, vedoucí týmu: "K nedělnímu zápasu jsme díky marodce a služebním povinnostem odjížděli ve značně okleštěné sestavě a absence čtyř klíčových hráčů základní sestavy se bohužel projevila i na našem herním výkonu. Trenéři byli nuceni sáhnout do "archivu" a povolat na plochu hráče, kteří mají natrénováno podstatně méně tréninkových jednotek. I v takto splácané sestavě jsme odolávali mladému Pavlíkovskému mužstvu, ale bohužel na nadšený výkon domácího týmu to nestačilo. Soupeř vyhrál zaslouženě, k vítězství mu gratuluji a zároveň přeji lepší sportovní fanoušky, jejichž chování se opětovně projevilo po opuštění místní nálevny a rozhodně nepřispělo k průběhu jinak klidného utkání."



Sestavy


SK Pavlíkov
V. Mašek [-] - T. Kindl [-] (76. V. Hornof [-] ) , Z. Ledvina [-] (62. P. Souček [-] ) , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , O. Polcar [-] , A. Bureš [-] , J. Schejbal [-] (58. J. Erben [-] ) , J. Koc [-] , J. Trejbal [-] , L. Bureš [-] (69. L. Ullrich [-] )

Sokol Janov
M. Kopáček [-] - J. Melč [-] , J. Koukal [-] , J. Kloub [-] , P. Bradáč [-] (46. M. Marhevský [-] ) - J. Kail [-] , M. Vágner [-] , J. Linc [-] , J. Koukal [-] (75. T. Vomastek [-] ) - R. Konvalinka [-] , M. Bradáč [-] -

ŽK: 14. L. Polcar , 22. O. Polcar , 70. T. Kindl - 65. M. Marhevský .
Hráči zápasu: J. Trejbal , L. Polcar , A. Mašek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - HAMOUZ Petr (N), BENDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2018 09:33
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 16:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 12:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 13:50

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 10:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 09:58
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 09:17
Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 07:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 00:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 18:06
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 16:43

Tip experta: výhra hostů

Pro Janov to nebude nic jednoduchého, ale tři body si odvezou.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 07:44

Tip: remíza