Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 14:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří rozstřílelo Líšinou


Branky


0

Jednoznačným výsledkem 7:0 skončilo utkání mezi Záhořím a Líšinou. Domácí si třemi body zajistili druhou příčku a postup do 3. třídy, kam se vrátí po roce. To Líšiná sezonu jen dohrává a za rok se rozhodně bude chtít umístit lépe než na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku bylo jasné, kdo si utkání podmaní. Domácí byli lepším celkem a diktovali tempo hry. Za prvních dvacet minut si vypracovali několik nadějných brankových situací, ale zakončení pokulhávalo. Záhoří šlo do vedení v 20. minutě. Pomohl jim k tomu brankář Líšiné, který nezpacifikoval dalekonosný pokus Pavla Miloty. Hosté sice po většinu utkání bránili, ale i oni dokázali zahrozit. Dělo se tak především z protiútoků či ze standartních situací. Na 2:0 navýšil v 35. minutě zdařilou střelou Adam Raška.

 

Obraz hry se ve druhé půli nezměnil, jen začalo padat mnohem více gólů. V 55. minutě mohla Líšiná snížit na rozdíl jediné branky, ale pohotový Marek Zekucia zneškodnil střelu z bezprostřední blízkosti, ke které se dostal hostující kapitán po rohovém kopu. Jistě jste už slyšeli sousloví nedáš-dostaneš. Přesně to nastalo vzápětí, když se z dorážky prosadil Radek Jiránek. Tentýž hráč upravil o několik minut později po Raškově střele, která mířila jen do tyče, již na 4:0. Adam Raška se druhé branky přeci jen dočkal, jeho technický pokus zpoza šestnácky směřoval přesně. Osmdesátá minuta přinesla rohový kop, jehož rozehrání se chopil obránce Pavel Veselý a další bek, Jan Prokopius, hlavou mířil přesně. Gólový účet a svůj hattrick završil tři minuty před koncem z penalty Radek Jiránek. Záhoří tak předvedlo parádní výkon a všichni jeho hráči prokázali vzestupnou formu. Líšiná musí ve své hře něco radikálně změnit.



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář, záložník a sekretář Záhoří: "Soupeře jsme jednoznačně přehráli, v pohodě jsme kombinovali a dostávali jsme se do šancí. Našim fanouškům se zápas musel líbit."

TJ Sokol Líšina
TJ Sokol Líšiná: S klubem TJ Sokol Líšiná se nám nepodařilo spojit. Omluvte proto, prosím, snížený počet informací ohledně tohoto utkání. Děkuji.



Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - P. Veselý [-] , R. Jiránek [-] , J. Prokopius [-] , P. Milota [-] - M. Zekucia [-] , V. Kovář [-] , A. Raška [-] , M. Gaži [-] - M. Šlouf [-] , J. Majorszký [-] (55. J. Kodýdek [-] )


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.