1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rasocha v poslední minutě vystřelil tři body


Branky


23

Sýkořice stejně jako Branov ještě ani jednou nevyhrála. Hosté přijeli po vybojované bezbrankové remíze s Řevničovem nabuzeni, domácí si chtěli potvrdit body z Čisté. O vítězi zápasu rozhodla poslední minuta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

V prvním poločase se Branov příliš nedostával do hry. Sýkořice byla úspěšnější především v soubojích a po zásluze vstřelila úvodní branku. O tu se ve 14. minutě zasloužil Vančura, který trefil odražený míč ve vápně - 1:0. Branovští měli šanci vyrovnat z pokutového kopu, ale Rasocha neproměnil. V závěru se přeci jen hosté dočkali vyrovnání, které zařídil Molo - 1:1.

Nedáš - dostaneš

Branov vstoupil do druhé půle lépe a dařila se mu mezihra. Sýkořice měla šance, které ale neproměnila. V 90. min. šla do přečíslení, ovšem finální fáze byla mizerná. Záhy to domácí mrzelo. Fotbalové nepsané pravidlo nedáš - dostaneš nabylo své účinnosti. Molo zatáhl zleva míč a našel Rasochu, který Sýkořici popravil.



Ohlasy k zápasu


Sokol Sýkořice
Petr Kovařík, trenér: "Na zápas jsem měl pět omluvenek, na lavici byli povoláni hráči staré gardy a zraněný Hříbal. V průběhu zápasu se zranil Pivoňka a Šmíd. Dostali jsme gól v závěru poločasu a druhý v samém konci zápasu. Co hodnotit, před brankou soupeře jdeme tři na dva a ani nezakončíme a soupeř nám vzápětí vstřelí branku. To by se jeden po..."

Sokol Branov
Martin Pulchart, brankář: "Po zápase v Kroučové jsme si řekli, že budeme v obraně důslední. Kluci vzadu makají a vrací se. Máme tam kluky, co naběhají mraky kilometrů a odvedou černou práci. Dobře se mi chytá, když vím, že to máme pokryté, navíc dobrá alchymie i atmosféra v týmu."



Sestavy


Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - -. Liviu [-] , D. Peteřík [-] , M. Pivoňka [-] (46. J. Slabý [-] ) , P. Linc [-] , M. Vančura [-] , J. Mutinský [-] , Z. Klíč [-] (58. P. Brabec [-] ) , M. Linc [-] , J. Šulc [-] , L. Karas [-]

Sokol Branov
M. Pulchart [-] - J. Zítek [-] , D. Moulis [-] (83. J. Sipoš [-] ) , M. Svoboda [-] (46. R. Hubka [-] ) , M. Kozel [-] , V. Vilím [-] , M. Rasocha [-] , T. Krátký [-] , K. Konopásek [-] , T. Kopejtko [-] , K. Molo [-]

ŽK: 20. M. Linc , 39. M. Vančura - 81. M. Rasocha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BAUER Jan, VRUBEL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: remíza

Jediná remíza, kterou tipuji v tomhle kole.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza