Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvilkový výpadek stál Jesenici body


Branky


23

Dosud nezískala rezerva Jesenice ani bod, což mohla napravit v Kroučové. Ta měla obrovskou výhodu v podobě svého atypického hřiště oproti jesenickému letišti. Hosté nezahráli špatně, ale přesvědčili se, že hrát se musí opravdu celých devadesát minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice nesložila zbraně

Přibližně dvacet minut trvalo, než se dostanou oba týmy do zápasu. Jesenice si měla několik šancí, ty ale nevyužila. Záhy přišel trest. Ve 27. minutě se od lajny uvolnil Husák a předložil před bránu kapitánu Vajnarovi, který se nemýlil - 1:0. Husák byl i u další branky, když asistoval podobně Škuthanovi, který dostal se štěstím míč do šibenice - 2:0. Hned minutu poté to byl opět Škuthan, který přidal další zásah - 3:0.

 

Kdo čekal, že se rezerva Jesenice položí, tak byl na omylu. Ve 43. minutě se po pěkné kombinaci trefil z hranice malého vápna Kolář - 3:1. Kontaktní branku zaznamenal o minutu později Pacourek, když mířil přesně z velkého vápna - 3:2. Do kabiny mohlo být vyrovnáno, ale závěrečný tlak hostí třetí brankou neskončil.

Kroučová vsadila na defenzivu

Druhý poločas už branku nepřinesl. Kroučová vsadila na defenzivní pojetí hry, hrála zezadu a B-tým Jesenice nedokázal obranný val překonat, a tak odjížděl s prázdnou.



Ohlasy k zápasu



FC Jesenice B
Michal Pacourek, záložník: "V tomto zápase rozhodlo šest minut naší nekoncentrovanosti v defenzivě, což je pro nás doopravdy velká škoda. Jsem přesvědčen, že za naši snahu a předvedený výkon jsme si zasloužili minimálně jeden bod. Věřím tomu, že si tým zvyká na vyšší soutěž a brzy to výsledkově budeme demonstrovat."



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - A. Mildorf [-] , J. Husák [-] , J. Škuthan [-] , L. Vajnar [-] , R. Janek [-] , O. Bechynský [-] (46. R. Prokop [-] ) , J. Kováčik [-] , J. Škuthan [-] , V. Blín [-] , P. Mindžak [-]

FC Jesenice B
J. Drahoňovský [-] - J. Kougl [-] , Z. Fiala [-] , J. Kočička [-] (37. V. Fiala [-] ) - T. Horvát [-] , T. Tatzauer [-] (54. J. Rampas [-] ) , T. Nistor [-] (80. D. Hrubý [-] ) , M. Pacourek [-] , D. Kapoun [-] - D. Kolář [-] , F. Moučka [-]

ŽK: 78. L. Vajnar , 83. R. Prokop , 84. J. Škuthan - 27. J. Kougl , 83. V. Fiala .
Hráči zápasu: J. Husák - D. Kolář , Z. Fiala .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - STROUHAL Jiří, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

B-tym Jesenice si zatím zvyká na vyšší soutěž, pokud Kroučová bude útočit víc jak v sobotu proti nám, tak bez problémů vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích