FOTO: Roztoky nadělily Chrášťanům bůra


22

Mladý a atraktivní celek Roztok zajížděl do Chrášťan. Ty se v úvodním kole představily v Pavlíkově, kde za pět dvanáct trefil Loula alespoň vyrovnání. Nyní čekal domácí těžší soupeř, na kterého nestačili a všechny body putovaly k Berounce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový vstup Roztok

Sotva se rozběhl zápas mezi Chrášťany a Roztoky, tak J. Vejvoda už šel sám na branku domácích a vstřelil úvodní branku - 0:1. Po první brance se hra uklidnila a vyrovnala. Více šancí si vytvářeli ovšem hosté. Několikrát se J. Vejvoda s Číhařem snažili dostat do šance, ale marně. J. Vejvoda se do šance i dostal, ale v zakončení selhal a přestřelil branku.

 

Tak se ke slovu dostali domácí. Po rohovém kopu a několikrát odraženém míči, se dostal k balonu Králička a trefil míč z první za záda Vrábíka - 1:1. Do poločasu však měli poslední slovo hosté. Číhař se dostal k míči u lajny ve vápně, domácí brankář Šutera vyběhl, ale hostující útočník nacentroval na zadní tyč, kde byl volný J. Vejvoda, který hlavou přidal svůj druhý gól v utkání - 1:2.

Roztoky si vedení pohlídaly

Do druhého poločasu opět vstoupili hosté aktivněji. J. Vejvoda zatáhl míč po lajně a našel ve vápně volného Číhaře, který ve 49. min. zvýšil stav na 1:3. Po třetí brance se hra vyrovnala, domácí se dostali do hry a několikrát ohrozili branku hostů, ne však natolik, aby skórovali.

 

Na místo snížení přišla v 70. min. další rána pro domácí. D. Vejvoda se dostal ke střele z vápna, která byla tečována domácím hráčem a skončila za zády Šutery - 1:4. Od čtvrté branky už hosté do konce zápasu dominovali. Navíc ještě přidali pojistku v podobě pátého gólu. Po faulu Karase, lehce za vápnem, se postavil k přímému kopu Maršík a upravil skóre do finální podoby - 1:5



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, obránce: "Dnes jsme byli o trochu horším týmem. Roztoky nás přehrály a to hlavně ve finální fázi. Myslím si, že konečný výsledek úplně neodpovídá předvedené hře. Ano, Roztoky nás přehrály, ale ne o 4 branky. Je to druhé kolo a my se musíme připravit na další soupeře. A sbírat důležité body. Letos bude III. třída vyrovnanější než dříve. Už není slabých soupeřů a každý bod může rozhodnout."

TJ Roztoky
Pavel Hruška st., trenér: "Od začátku jsme měli více ze hry a bylo to především o trpělivosti. Měli jsme tři velké šance, tyče a trefili jsme i břevno. Ve druhém poločase jsme dali opět rychlý gól, uklidnili jsme se a dotáhli jsme zápas po dobrém týmovém výkonu do vítězného konce."



Počet diváků: 65. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - TREŠL Miroslav, KALAJ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 9. 2018 18:20
Hodnocení zápasu
3. 9. 2018 10:32
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra hostů

Roztoky mají velice silné mužstvo a jsou pro mě kandidátem na postup.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů