Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 13:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroučová se poločas držela, pak ale Janov dominoval


18

Pád z vyšší soutěže postihl Kroučovou, která by měla patřit ke špičce této soutěže. Úvodní zápas zvládla, nyní však zajížděla do Janova, kde to nikdo nemá jednoduché. To se také potvrdilo a po dobrém výkonu domácího mužstva odjížděla Kroučová s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kroučová držela remizový stav

Janov vstoupil do utkání velmi aktivně a byl za to také odměněn. Hned ve 4. min. neuhlídala hostující defenziva Marka Bradáče, který překonal Tomeše - 1:0. O šest minut později bylo srovnáno, to když janovská obrana špatně dostoupila hráče a tuto chybu trestal Vajnar - 1:1. Domácí byli nadále aktivnější a hrozili zejména rychlými útoky, kterými hledali vpředu Marka Bradáče s Konvalinkou. Proti nim se ale hned dvakrát v samostatném nájezdu vyznamenal Tomeš.

Janov si došel pro vítězství

Počasí moc nepřálo, ale bylo se na co dívat. Především domácí fans si přišli na své. Uběhlo deset minut a mohli se radovat. Ke standardní situaci se postavil Konvalinka a z cca dvaceti pěti metrů trefil tyč. Míč se ale odrazil k Marku Bradáčovi a ten si připsal svůj druhý gól - 2:1. O šest minut později nastal závar před Tomešem, míč se dostal až k Bečirovičovi a ten přesnou trefou skóroval - 3:1.

 

Kroučová se také dostávala do šancí. Kopáček však měl svůj den a několika zákroky podržel svůj tým. A když už na míč nedosáhl, tak to za něj vzalo břevno. Poslední slovo měl Konvalinka, který prošel přes dva bránící hráče a nekompromisně k tyči završil gólový účet - 4:1. Janov tak před zraky domácích příznivců napravil zaváhání z úvodního kola a připisuje si zcela zaslouženě plný počet bodů.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: "Do zápasu jsme šli naplno a taky to tak vypadalo, dali jsme rychlý gól a vytvářeli si rychle za sebou další šance. Také jsme rychle inkasovali, ale to bylo od hostujícího týmu krom ještě dvou šancí vše. Druhý poločas jsme ještě přidali a soupeře absolutně přehráli. Musím pochválit výkon rozhodčího Vodrážky, který pískal naprosto bez chyby. Příště máme Řevničov a já věřím v další 3 body."




Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - V. Štefl [-] , M. Amler [-] , V. Kinter [-] - J. Koukal [-] , J. Kail [-] , J. Bečirovič [-] - R. Konvalinka [-] , M. Bradáč [-] (65. M. Marhevský [-] ) - J. Koukal [-] (46. M. Dohnal [-] ) , T. Vomastek [-] (46. P. Bradáč [-] )

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Škuthan [-] , L. Vajnar [-] , R. Prokop [-] , O. Bechynský [-] , M. Kiss [-] , J. Kováčik [-] , J. Škuthan [-] , R. Janek [-] , P. Štěpán [-] , J. Eminger [-]

ŽK: 89. V. Štefl - 34. J. Škuthan .
Hráči zápasu: M. Amler , M. Bradáč .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BENDA Milan (N), ŠKUTHAN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra domácích

Janov si po prohře v prvním kole napraví reputaci a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích