7:0
(5:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov deklasoval Sýkořici sedmi góly


Branky


2. M. Tóth , 4. M. Hříbal (vl.) , 12. M. Tóth , 29. P. Bohatý , 35. P. Bohatý , 62. J. Kolek , 86. P. Bohatý
17

Lepší nástup do soutěže si domácí Řevničov nemohl přát. V přípravě sice výhra nepřišla, ale hned v úvodním kole to bylo sedm branek, hattrick Pavla Bohatého a čisté konto. Sýkořice tak bude mít v příštím kole rozhodně co napravovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řevničov lépe začít nemohl

Řevničov od úvodní minuty ukázal, kdo je na hřišti pánem. Ve 2. min. našel od praporku Hošek stopera Tótha, který v náběhu otevřel hlavou skóre - 1:0. U druhé branky byl také domácí obránce a opět to byl rohový kop, souboj Hříbala s Tóthem, kdy si hostující hráč vstřelil vlastní gól - 2:0. Domácí pokračovali v pěkné hře a ve 12. min. slavili znovu. Kdo u toho byl? Ano, opět Hošek s Tóthem. Prvně jmenovaný rozehrál standardní situaci přesně na hlavu svého spoluhráče a Sparta se mohla radovat potřetí - 3:0.

 

V řevničovském dresu se objevila nová posila z rakovnického SK! Zkušenosti z I.B třídy ukazoval Michal Beneš od samého začátku, k tomu se navalil dobrý výkon Fujery a Pavla Bohatého. Vůbec celý tým od začátku šlapal na plné obrátky a přinášelo to ovoce. Další branka přišla po průniku Fujery, který našel ve vápně Pavla Bohatého a ten věděl, jak s míčem naložit - 4:0.

 

I Sýkořice si dokázala vytvořit šance. Po rohovém kopu jeden z hostí zakončoval mimo, ale druhá šance už byla nadějnější. Odražený míč napálil jeden z hráčů Sýkořice do šibenice, ale na poslední chvíli zabránil gólu Urbanovič. Nyní měl slovo opět domácí celek a to konkrétně Pavel Bohatý, který svou druhou trefou stanovil konečné poločasové skóre - 5:0.

Druhou půli to tolik nepadalo

Jakoby uspokojeni vstoupili domácí do druhého poločasu. Sýkořice se tak dostávala do šancí, ale pokusy z hranice šestnáctky nebyly přesné. Po nevyužitých šancí to byl opět Řevničov, který se dostával do tempa. Pavel Bohatý vyzrál u lajny na bránícího hráče, našel nabíhajícího Kolka a ten svou levačkou navýšil vedení - 6:0. Do další gólovky vyslal Beneš krásnou přihrávkou Pavla Bohatého, jeho lob při samostatném nájezdu ale skončil těsně vedle.

 

Hosté si dokázali vypracovat pár standardek, zakončit z nich ale nedokázali. Čas plynul a Sýkořice by se ráda viděla už v kabině. Proti byl ale Pavel Bohatý, který další nájezd na Růžičku proměnil - 7:0. I Peterka se musel vyznamenat a v závěru si dobrým zákrokem udržel čisté konto.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Sparty Řevničov

 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, obránce: "Dnešní utkání rozhodl začátek, který jsme naprosto opanovali a šli vcelku rychle do třígólového vedení. Do poločasu se nám podařilo skóre navýšit až na 5:0 a ve druhém poločase jsme utkání kontrolovali a k tomu přidali ještě další dvě branky. Utkání jsme odehráli dobře a poctivě a zcela zaslouženě bereme tři body."

Sokol Sýkořice
Petr Kovařík, trenér: "Domácí podali výborný výkon. My jsme si nedokázali pořádně nahrát balon a tím jsme Řevničovu vysoké vítězství ulehčili."



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - L. Petráček [-] (54. J. Kolek [-] ) , P. Bohatý [-] , J. Hošek [-] (67. M. Polák [-] ) , J. Murčo [-] , J. Fujera [-] (46. M. Pedál [-] ) , J. Husák [-] , M. Beneš [-] , J. Urbanovič [-] (54. O. Hanzlík [-] ) , T. Bohatý [-] , M. Tóth [-]

Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - P. Richter [-] (29. F. Kotchera [-] ) , D. Peteřík [-] , M. Pivoňka [-] , M. Hříbal [-] (34. L. Voráček [-] ) , P. Linc [-] (57. J. Slabý [-] ) , M. Vančura [-] (46. F. Krejčík [-] ) , Z. Klíč [-] , M. Linc [-] , L. Karas [-] , M. Šnobl [-]

ŽK: 56. P. Linc .
Hráči zápasu: M. Tóth , P. Bohatý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - TITLBACH Marek, PROSBOVÁ Eva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Tady vidím jasnou jedničku na domácí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích