2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2018 13:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas nováčků nabídl rozdílné poločasy


Branky


23

V posledním podzimním zápase přivítal Baník na svém hřišti Pustověty, které jsou letos rovněž nováčkem v okresní soutěži. Zdaleka se jim ale nedaří tak jako Lubné a favoritem utkání tedy byli jasně domácí. Baníkovci nakonec sice body získali, ale zápas nabídnul dva velice rozdílné poločasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři minuty = dva góly

V první půli byli jasně lepším týmem lubenští. Hned od začátku zápasu se dostali do pohodového tempa, kdy se jim dařila kombinace odzadu, u všech míčů byli dříve a hosté jakoby start utkání trochu zaspali. Sokolové se i přesto mohli téměř radovat z branky první, když domácí Brabec vracel hlavou míč na Herinka do branky s nedostatečným důrazem a Danišův zásah znemožnil Herinkovi míč klidně lapit. Ten jen těsně minul tyčku domácí branky. Brzy na to se ale již dostala ke slovu osvědčená spolupráce Eck – Trejbal, kdy první jmenovaný zrychlil jedním dotekem hru a poslal Trejbala do samostatného úniku. Ten bez problému poslal míč ve 28. minutě za záda Beneše – 1:0.

 

Hosté se ještě nestihli vzpamatovat a tři minuty nato se dostal do vápna Vopat, který zamotal hlavu několika obráncům, kličkou obehrál brankáře a z úhlu trefil odkrytou branku – 2:0. Domácí dále hráli aktivněji a nechybělo mnoho a mohl skórovat Henzély, který trefil boční tyč a Bok pálící těsně mimo. Na druhé straně se hosté dostali pouze k přímému volnému kopu z cca 20 metrů, který parádně přeletěl zeď a mířil přímo pod břevno. Domácí tým ale Herink podržel a hosté tak ani z jedné ojedinělé šance nedokázali korigovat skóre.

Pustověty jen snížily

Druhý poločas měl úplně opačný průběh než první. Jakoby si o poločas týmy vyměnily formu, hosté hráli aktivněji, domácí kazili rozehru a do soubojů o balon se dostávali pozdě. Spousta akcí baníkovců končila brzo za polovinou hřiště zkaženou nahrávkou nebo odkopem do obranných řad Pustovět. Hosté tak ucítili příležitost a vrhli více sil do ofenzívy. Hned v 52. minutě se jim snaha vyplatila, když po standardní situaci Knapa usměrnil centr letící do vápna Matějovský a poslal tak hosty zpět do hry – 2:1.

 

Pustověty byly stále velice aktivní a Daniš s Truksou zatěžovali domácí obranu, ta si ale poradila ve většině situací velice dobře, přesto několikrát svůj tým podržel Herink, když zlikvidoval jasné brankové příležitosti. Domácím se podařilo uklidnit hru až kolem 70. minuty, kdy zase dokázali podržet míč a v klidu rozehrát. I když do konce poločasu hru kontrolovali, nedostali se k žádné vyložené šanci a utkání se tak dohrálo za stavu 2:1.

 

Domácí tak sice s problémy, ale potvrdili roli favorita a Baník Lubná tak přezimuje na prvním místě v soutěži, což je na nováčka velice slušný počin!



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Ladislav Brabec, obránce: "Vzhledem k tomu, že jsme se s Pustověty potkávali loni o soutěž níž, věděli jsme, že se nebude jednat o jednoduchý zápas, což se beze zbytku naplnilo. První půli jsme byli lepším týmem a zaslouženě odcházeli do kabin s dvougólovým náskokem. Po přestávce to však byli hosté, kdo převzal otěže zápasu a zápas byl dramatický do posledních minut. Závěrem bych rád vyzdvihl výkon sudího Davida Svobody, který zápas nechával plynout a zápas odřídil s velkým přehledem. Díky za to."

TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: "Lubná drží kvalitu jejich hry v mladých hráčích, které se relativně nebojí si zahrát. Do toho jejich hře dává vpředu myšlenku Václav Eck. My jsme podali docela bojovný výkon a byl to jeden z našich vůbec nejlepších v sezóně, co se týče stránky nasazení. První poločas byl celý v režii Lubné, která šla během chvilky do dvougólového vedení. Ve druhé půli polevila Lubná v důlslednosti a přesnosti, což nám dovolilo se více tlačit do šancí a dokázali jsme snížit, což bylo ale bohužel vše. Ze strany rozhodčího byl zápas odřízen bez naprostého problému."



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - P. Volf [-] (90. P. Košťál [-] ) , P. Kollár [-] , L. Klik [-] (71. P. Suchý [-] ) , L. Brabec [-] - M. Štícha [-] , M. Bok [-] , D. Vopat [-] , R. Henzély [-] - V. Eck [-] , A. Trejbal [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - R. Truksa [-] , R. Kolář [-] (82. V. Bičovský [-] ) , J. Knap [-] , M. Elmerich [-] , P. Hovorka [-] , J. Daniš [-] , M. Šimon [-] , M. Sharankevych [-] , J. Bauer [-] , P. Matějovský [-]

ŽK: 53. P. Matějovský .
Hráči zápasu: A. Herink - R. Kolář .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: SVOBODA David - ONDRUŠ David (N), STRAKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 09:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 22:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 20:13
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 19:33
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 11:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 10:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 16:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 10:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 23:03
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 16:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:39
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 08:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 07:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 07:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 07:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 06:51
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích