Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 13:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou hráčů! Pokorného hattrick přebily čtyři góly Truksy


Branky


22

Lužné se v posledních zápasech nedaří a má na sobě pomyslnou deku. To chtěla zlomit v Pustovětech, kde toho naopak místní fotbalisté chtěli využít a nepříznivou bilanci soupeře prodloužit. Nováček soutěže proti sestupivšímu celku z nejnižší krajské soutěže zabral a kolektivním výkonem získal velmi cenný skalp!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustověty nastoupily výborně

Do zápasu vstoupily lépe Pustověty, které šly hned v 10. minutě do vedení. Luženská defenziva sice odvrátila přímý kop, ale na hranici šestnáctky nechala domácím příliš prostoru a Truksovi místo ke skórování - 1:0. S Lužnou to nevypadalo moc dobře, neboť v 18. minutě inkasovala znovu. Truksa dostal míč přesně do náběhu, kličkou si ho píchl kolem Ráce a pohodlně skóroval - 2:0.

 

Kontaktní branka přišla krátce po půl hodině hry, kdy centr Staňka uklidil volejem do sítě Pokorný - 2:1. Po jeho centru následně hlavičkoval Grill, ale zakončení postrádalo razanci. Kanonýr Sparty mohl přidat před koncem poločasu další gól, ale na zadní tyči neusměrnil míč mezi tři tyče, a tak se šlo do kabin za jednogólového vedení domácích.

 

Do poslední minuty nebylo jasno

Lužná chtěla zápas otočit, ale začala nejhůře, jak jen mohla. Po dvou minutách ztratili hosté míč po autovém vhazování na půli hřiště, nákop do obrany zachytil Truksa a luženské obránce v čele s Rácem překonal již potřetí - 3:1. Po deseti minutách to vypadalo s Lužnou ještě hůře! Pustověty dokázaly přidat čtvrtou branku a odskočit na rozdíl tří branek, když na branku postupoval z úhlu opět Truksa a svým zakončením si připsal gól číslo čtyři - 4:1.

 

Netrvalo dlouho a konečně se prosadila i Lužná. Po hodině hry centroval Šnajdr do šestnáctky, kde si míč našel Pokorný a snížil - 4:2. Čas plynul a hosté se tlačili za další brankou. Ta přišla až v 81. minutě, kdy vrcholil tlak hostí a udeřil hlavou na přední tyč Pokorný - 4:3. Závěr utkání patřil taktéž hostům, ale lob Šnajdra těsně minul branku. A když se neprosadil ani Rek po dalším nepříjemném míči do vápna, odjížděla Lužná opět s prázdnou a Pustověty si tak připsaly velmi cenné vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Radek Truksa, útočník: "Na zápas jsme se nesešli v moc hojném počtu. Chyběli hráči ze základni sestavy a nevypadalo to moc růžově, ale věděli jsme, že nás čeká hratelný soupeř, který v posledních kolech nenasbíral moc bodů. Řekli jsme si, co budeme hrát a to se celkem dařilo. Někteří hráči, např. Jan Bauer a další, podali jeden z nejlepších výkonů podzimu a to asi také pomohlo ke třem bodům."

TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček, trenér: "Veškerou snahu jsme utopili v chybách, které vedly k laciným brankám. Už v první půli jsme měli dvakrát možnost důrazem otočit skóre. Velký tlak a šance po přestávce byly i při třech vstřelených gólech na body málo."



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Matějovský [-] - J. Bauer [-] , P. Bučák [-] , J. Daniš [-] , J. Sixta [-] , P. Hovorka [-] , D. Šnobl [-] , M. Sharankevych [-] , J. Knap [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-]

TJ Sparta Lužná
L. Rác [-] - D. Kopernický [-] , J. Kolínský [-] , M. Rek [-] , J. Špička [-] - P. Staněk [-] , V. Černý [-] , R. Grill [-] , J. Dolhý [-] - R. Šnajdr [-] , R. Pokorný [-]

ŽK: 62. J. Daniš - 65. P. Staněk .
Hráči zápasu: J. Bauer , R. Truksa - P. Staněk , R. Pokorný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hasíková Marika - GEBHART Jiří (N), MUCHA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 09:46

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Bude to vyrovnané utkání, ale Lužná už se konečně dočká vítězství

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích