6:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 12:30

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice šla v první půli do deseti, Lubná rozdílem třídy vyhrála


Branky


5. V. Eck , 13. L. Brabec (p.) , 43. P. Suchý , 59. A. Trejbal , 79. P. Volf , 83. M. Bok - 7. D. Jeníček
26

Na hřiště lubenského Baníku zavítala Jesenice, která byla doposud pouhé dva body za domácími. Očekávalo se tak vyrovnané utkání a souboj o vyšší umístění v tabulce. Domácí ale nenechali nic náhodě, pohodlně si pohlídali čtvrté místo a navíc zvítězili prakticky rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice šla do deseti

Během prvních několika minut utkání se míč několikrát dostal od vápna k vápnu a hra vypadala celkem chaoticky. Hosté o něco lépe kombinovali na středu hřiště, nedařilo se jim ale posunout míč na útočníky. Z nepřesností vytěžili domácí hned v 5. minutě, kdy z pravé strany centroval do vápna Vopat a přesně našel kopačky Ecka, který si tělem udělal prostor a bez problémů překonal Bajera – 1:0. Odpověď hostů byla poměrně rychlá. Ti v 7. minutě využili špatného odehrání míče z vápna domácích a po vzniklém závaru na velkém vápně z otočky pálil povedeně Jeníček přesně do šibenice – 1:1.

 

Další šance domácích přišla hned ve 13. minutě, kdy Bok zprava centroval do vápna na Trejbala. Ten ale míč nezachytil a obránce hostí za ním při pokusu odehrát míč z vápna trefil vlasní paži. Sudí nařídil penaltu, ke které se postavil Brabec a bez problémů poslal Baník opět do vedení – 2:1. Hosté jako by po této brance přestali mít chuť do kombinační hry a začali pouze nakopávat dlouhé míče na Jeníčka a Šťastného. Domácí obránci ale všechny souboje ustáli a nepustili hosty do žádné velké příležitosti. Ve 36. minutě vynuceně opustil na nosítkách hrací plochu domácí bek Neměc, který si poranil při obranném zákroku koleno. Nahradil ho Suchý. Ten zazářil hned o několik minut později.

 

Ve 41. minutě poslal Kollár do samostatného úniku perfektní ulicí mezi beky Boka. Obránce hostů Pfejfer ale na poslední chvíli chtěl odehrát míč, což se mu k jeho smůle nepovedlo a trefil nohou ve vápně Boka. Za tento zákrok uviděl červenou kartu. K nařízenému pokutovému kopu se postavil opět Brabec, který ale střelou na stejné místo Bajera tentokrát nepřekonal. Branka ale přece jen padla po pohotové dorážce Suchého, který tak zajistil Baníku v poločase dvoubrankové vedení – 3:1.

Na hřišti byla jen Lubná

Hosté tedy nastoupili do druhého poločasu v deseti a na jejich hře to bylo znát. Nakopávané míče vpřed na jednoho útočníka nepřinesly žádné ovoce a domácí tak v klidu drželi míč, odzadu rozehrávali a vysílali své ofenzívní hráče do rychlých brejků za obranu. Hned v 59. minutě se do samostatného úniku dostal Trejbal, který nezaváhal a rozvlnil síť pro domácí fanoušky počtvrté – 4:1. Pár minut nato se před brankou ocitli hned tři hráči Baníku – Volf, Trejbal a Vopat, ale pokus o kombinaci do prázdné brány jim nevyšel. Domácí fanoušci i hráči se již bavili fotbalem a hráli ve velké pohodě.

 

Další navýšení přišlo v 79. minutě, kdy poslal Volfa ještě z vlastní poloviny do brejku Suchý. Po padesáti metrovém sprintu překonal Volf brankáře pohotovým obstřelem kolem levé nohy – 5:1. Hosté zahrozili v tomto poločase pouze jednou, když zpoza vápna pálil Jeníček. Jeho střela se ale pouze otřela zvenku o tyčku a Pokorný neměl se střelou žádnou práci. V 80. minutě došlo ke střídání domácích, kdy se na hrot postavil Herink, který obléká obvykle brankářský dres.

 

Hned po pár minutách mu předložil Trejbal luxusní centr přímo před branku, kde byl Herink úplně osamocen, ale z první trefil jen Bajera. I tak si ale vysloužil zasloužený aplaus domácích fanoušků. Gólový účet utkání uzavřel v 83. minutě Bok, kterého vyslal chytrým pasem přes obránce do brejku opět Suchý. Ani Bok se situace tváří v tvář brankáři nezalekl a završil utkání poslední trefou na 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Ladislav Brabec, obránce: "Z naší strany nepříliš přesvědčivá první půle, i když jsme byli lepším mužstvem. Zápas hodně ovlivnilo vyloučení hostujícího borce v závěru prvního poločasu, po kterém jsme zvýšili svůj náskok a ve druhé půli už jsme oslabeného soupeře k ničemu nepustili. Kaňkou zápasu a velkým oslabením pro nadcházející utkání zůstává zranění domácího Němce."

FC Jesenice
Pavel Altman starší, trenér: "Do Lubné jsme odjížděli zápas pouze odehrát. OFS nám velmi necitelně pozměnil dobu výkopu a tím nás dostal do problému, jak v jedno poledne odehrát dva zápasy. Do zápasu naskočilo devět hráčů, kteří v poledne hráli za mužstvo „B“. Jelikož utkání „B“ mužstva končilo těsně před dvanáctou hodinou, přijeli jsme do Lubné v čekací době. Než jsme se rozkoukali, bylo to 1:0. V sedmé minutě se podařilo Davidu Jeníčkovi nádherně vyrovnat střelou do šibenice. To však bylo z naší strany vše. Ve třinácté minutě se pískala dost přísná penalta a ve 43. minutě druhá. K penaltě nám HR nadělil i červenou kartu a rázem to bylo 3:1. Ve druhé polovině nám evidentně došly síly a bylo jen otázkou, kolik branek dostaneme."



Sestavy


TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - L. Klik [-] , L. Brabec [-] , P. Kollár [-] , M. Němec [-] (36. P. Suchý [-] ) - M. Bok [-] , M. Štícha [-] , D. Vopat [-] , P. Volf [-] - A. Trejbal [-] , V. Eck [-] (46. P. Košťál [-] )

FC Jesenice
L. Bajer [-] - T. Tatzauer [-] , S. Pfejfer [-] , D. Jeníček [-] , F. Horvát [-] , D. Kapoun [-] , P. Šťastný [-] , M. Pacourek [-] (79. J. Beneš [-] ) , P. John [-] , J. Mutínský [-] , J. Kougl [-] (30. J. Kočička [-] )

ČK: 41. S. Pfejfer .
Hráči zápasu: M. Bok , P. Suchý , P. Volf , A. Trejbal - D. Jeníček .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - POLÍVKA Zdeněk, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 13:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 18:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 17:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 08:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 16:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 15:38
Tomáš Pešek

Expert: Jakub Fejfar
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Adam Trejbal převáží gólový účet tohoto utkání na stranu Baníku.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 06:33
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 15:33
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 10:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 09:09
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 07:25

Tip: výhra domácích

Černý kůň soutěže si připíše další 3 body

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 07:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:04
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích