Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholec neměl na Olešné nárok, odjížděl s devítkou


Branky


9. R. Polášek (p.) , 13. F. Blecha , 23. J. Černý , 29. R. Polášek (p.) , 36. R. Polášek , 43. T. Vodrážka (p.) , 51. J. Procházka , 58. P. Ivanov , 61. T. Sejpka - 53. J. Matějka , 78. J. Matějka
25

Olešná měla po výprasku ve Mšeci co napravovat. Proti ni se postavil Rynholec, který čekal velmi těžký zápas. Domácí šli do zápasu v roli favorita, kterou potvrdili a s klidem vyhráli. Celkem padlo jedenáct branek a v prvním poločase se odpískaly tři penalty!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři penalty v první půli

Rynholec zajížděl na Olešnou oslaben. Chyběl Wittmayer, Skalák a Rajgl. Olešná od začátku ukázala, kdo je na hřišti pánem. V 9. minutě Procházka vysunul Blechu, ten byl ve vápně stažen a sudí Beneš odpískal pokutový kop. K němu se postavil Polášek a nemýlil se -  1:0. O chvíli později centroval po Procházkovo přihrávce Polášek na Blechu, který hlavou v náběhu navýšil vedení - 2:0. Další gól vstřelil Černý, když z voleje uklidil do sítě nahrávku od Blechy - 3:0.

 

Olešná pokračovala ve své aktivitě a přidávala další branky. Krátce před půl hodinou byl faulován Černý brankářem a Polášek svou druhou penaltu proměnil - 4:0. Hattrick kanonýra byl završen pár minut poté. Procházka jej vysunul do samostatného nájezdu, následovala klička a úklid míče do sítě - 5:0. Tři penalty za poločas? Žádný problém. Procházka obešel Haužvice a ten jej nedovoleně zastavil. T. Vodrážka se blýskl krásnou penaltou, když uklidil míč za nohou k levé tyči - 6:0. Krutý poločas pro Rynholec tak skončil.

Desítka to nakonec nebyla

Druhý poločas nabídl vyrovnanější partii. Olešná polevila, ale góly padaly i nadále. První padl v 51. minutě, když si míč vyměnili Polášek, Křivánek a Procházka. Prvně jmenovaný vysunul Procházku k nájezdu a ten dloubl míč přes Haužvice - 7:0. Na druhé straně byl k vidění krásný gól, když se do míče ze třiceti metrů opřel Matějka a rozvlnil síť - 7:1. Neuběhla ani hodina hry a kolem brankáře hezky uklidil míč střídající Ivanov - 8:1.

 

Po pár minutách padl další gól. Sejpka obral míč Kedroňovi a nedal brankáři šanci - 9:1. Poslední branku zaznamenali hosté, konkrétně to byl znovu Matějka, který potrestal zaváhání domácí defenzivy a k mířil přesné k pravé tyči - 9:2. Zápas bohatý na góly skončil debaklem pro Baník, který si bude chtít spravit chuť příští zápas doma se Slabcemi.

 

"Po porážce minulý týden jsme chtěli na domácím hřišti naplno bodovat. To se zejména díky parádní první půli povedlo. Předvedli jsme několik pohledných kombinací a hosty zcela jednoznačně přehráli. Škoda, že po hodině hry došel hlad po gólech. Asi nikdo nechtěl platit desátý gól. Vyhráli jsme naprosto zaslouženě," řekl k zápasu vedoucí domácího mužstva Miloslav Doležal.


Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Roman Zadák, trenér: "Soupeř přijel sice oslaben, ale i přesto jsme v prvním poločase podali výborný výkon a jsem přesvědčen, že bychom soupeře přehráli, i kdyby přijel v plné síle. Hodnotím pouze první poločas, kdy jsme hráli opravdu velmi dobře jako tým. Zodpovědně v obranné fázi a přechod do útoku byl velmi dobrý. Několik akcí bylo opravdu krásných. Druhý poločas už byl jen nutností dohrát zápas. Když vedete o šest gólů, tak se motivace hledá těžko a už se nehrálo tak, jak bych si představoval. Nicméně jsme podali výborný výkon a všem za něj děkuji. Užíváme si několikátý týden na prvním místě."




Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - R. Polášek [-] , J. Procházka [-] , Z. Křováček [-] (86. M. Gloser [-] ) , M. Křivánek [-] , F. Blecha [-] , T. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , L. Helebrant [-] (46. P. Ivanov [-] ) , M. Vodrážka [-] (55. T. Sejpka [-] ) , J. Černý [-] (46. M. Sládek [-] )

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - D. Mrázek [-] , T. Stránský [-] , P. Fonod [-] , J. Pozníček [-] , V. Petrus [-] (67. M. Wittmayer [-] ) , L. Dadák [-] , J. Matějka [-] , D. Jirava [-] (46. M. Chvaščák [-] ) , M. Kedroň [-] , M. Beran [-]

ŽK: 41. M. Vodrážka , 45. J. Černý - 8. M. Kedroň , 47. J. Matějka , 67. D. Mrázek .
Hráči zápasu: R. Polášek , J. Procházka , L. Helebrant .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BENEŠ Jan - JIRÁSEK Jan (N), FROLÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Mezei
Tip experta: výhra domácích

Olešná má po debaklu ve Mšeci co napravovat a Rynholec s body neodjede.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích