4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarek Nohavica by měl radost, Baník porazil Spartu


Branky


18. M. Bok , 25. R. Henzély , 37. J. Ogurek , 56. M. Bok
26

Domácí nastupovali do zápasu bez lídra tabulky střelců, Trejbala, který vyrazil na proslulý Camp Nou aby obhlédl nové ofenzívní trendy. Naopak na druhé straně nastoupil loňský kanonýr III. třídy, který právě Lubné dopomohl k postupu do nejvyšší okresní soutěže. Utkání dopředu slibovalo zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lubná ovládla první poločas

Jak je dobrým zvykem domácích, do zápasu se pustili od první minuty velice aktivně a snažili se držet balon na svých kopačkách. Na rozdíl od minulého utkání s Rynholcem se jim kombinačně dařilo daleko více a díky rychlé hře, dost často na jeden dotek, se dostávali do rychlých výpadů směrem k brance Lužné. Během několika minut se dostal do gólové šance Henzély, který ale trefil pouze vybíhajícího Procházku.

 

Domácí fanoušci i tak čekali na gól pouze osmnáct minut, kdy opět po rychlé akci po pravé straně proměnil šanci Bok – 1:0. Hosté se pokoušeli dostat dopředu středem hřiště, ale zde byly jejich pokusy zastaveny dost často již lubenskou záložní řadou. Dlouhé míče, které hledaly R. Pokorného a Šnajdra ale opět končily u lubenských beků. Naopak na druhé straně se domácím dařilo pronikat luženskou obranou především po pravé straně, kde dělal obráncům problémy rychlonohý Bok.

 

Několik jeho centrů sklepával dál do vápna Eck, z čehož ve 25. minutě těžil po vynucené červené pauze opět hrající Henzély – 2:0. S dvoubrankovým vedením přišla mezihra, kdy domácí ztratili několik míčů na polovině hřiště a umožnili soupeři dostat se až k ohrožení domácí branky. Nejprve se po centru a odraženém míči dostal k zakončení na rohu malého vápna R. Pokorný. Těžký volej ale směřoval mimo branku. Chvíli nato pronikl domácí obranou Šnajdr, ale M. Pokorný v brance Lubnou podržel.

 

Lubná tak dostala jasné varování, že hosté zápas neodevzdali a o výsledek se ještě porvou. Domácí se pokusili zklidnit hru a z toho vytěžil nováček v lubenském dresu Ogurek, který ve 37. minutě vedl míč od poloviny hřiště až na hranici velkého vápna, odkud nachytal Procházku, když překvapivou střelou o tyč vsítil – 3:0.

Lužná se nezmohla ani na jeden gól

Začátek druhého poločasu přinesl na straně hostí hned dvojité střídání jistě s cílem pokusit se vrátit zpět do zápasu. Třígólové vedení ale domácím umožnilo hrát v klidu, držet míč a vyvarovat se zbytečných ztrát. Kontrola míče tak byla povětšinou na straně baníkovců. V 56. minutě potvrdil převahu svojí druhou brankou Bok – 4:0 a o zápase bylo rozhodnuto. Hosté se během druhé půle nedostali k vážnému ohrožení branky i přes veškerou snahu R. Pokorného. Jeho práci domácí obránci velmi dobře znali a dostal se tak jen k několika nepřesným střelám, které daleko minuly branku.

 

Lubenští ale ani za jasného vedení nesložili zbraně a dál se pouštěli do luženské obrany. Nejprve výborný přízemní centr Boka poslal Klik z první jen těsně nad břevno, chvíli na to pak po standardní situaci zahrozil hlavou Suchý. Další branky ale již nepadly a domácí tak v klidu a s přehledem dotáhli utkání do vítězného konce a připisují si cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Mário Bok, záložník: "Myslím si, že jsme podali skvělý týmový výkon a zaslouženě zvítězili."

TJ Sparta Lužná
Robert Grill, záložník: "Nesešli jsme se bohužel v ideálním počtu. Lubná hrála aktivně a vypracovala si několik šancí, které proměnila. My jsme měli minimálně tři gólovky, které jsme neproměnili. Pokud bych svoji vyloženou šanci za stavu 2:0 proměnil, zápas by měl možná jiný vývoj. V součtu jsme ale celý zápas tahali za kratší konec a myslím, že si Lubná vítězství zasloužila."



Sestavy


TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - M. Němec [-] , P. Kollár [-] , L. Klik [-] (80. P. Košťál [-] ) , L. Brabec [-] - M. Bok [-] (67. P. Suchý [-] ) , R. Henzély [-] (46. P. Volf [-] ) , M. Štícha [-] , D. Vopat [-] , J. Ogurek [-] - V. Eck [-]

TJ Sparta Lužná
P. Procházka [-] - J. Staněk [-] , J. Špička [-] , M. Rek [-] , J. Kolínský [-] - P. Bičík [-] (46. P. Staněk [-] ) , R. Grill [-] , A. Špička [-] , J. Sláma [-] (46. P. Hejl [-] ) - R. Šnajdr [-] , R. Pokorný [-]

ŽK: 76. A. Špička , 80. P. Staněk .
Hráči zápasu: M. Bok , J. Ogurek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - TÝČE Vladimír, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Toto utkání se hraje v opačném pořadí na hřišti v Lubné. Očekávám vyrovnaný zápas, ale vítězství si odveze Sparta.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Z mého pohledu to bude velice zajímavý zápas ve kterém může Lubná odvést i nějaký bod. Lubná se prezentuje v zajímavém světle a rozhodně nepatří mezi outsidery soutěže. Avšak v tomto zápase zůstanou bodu u Psojedů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza