Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 13:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Slabce schytaly obrovský debakl v Pustovětech, ty válely i v početní nevýhodě


Branky


26

Nováček soutěže se drží ve spodku tabulky, ale ukázal, že umí hrát s každým. To mohl nyní potvrdit na domácím hřišti, kdy mu soupeřem byly Slabce. Ty zatím dokázaly porazit jen Kolešovice, jinak nic závratného nepředvedly. Po debaklu v Lubné si připsaly další z Pustovět, kdy domácí skórovali v deseti lidech hned sedmkrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení Šimona de facto nic nezměnilo

Zápas nabídl rychlý gól, když se hned v 7. minutě ujali vedení domácí. Hovorka dostal nahrávku od spoluhráče a střelu namířil jen do davu před sebou. Odtud se míč odrazil k Truksovi a ten věděl, jak s ním naložit - 1:0. Pustověty nadále pokračovaly a byly odměněny penaltou. K té se postavil Daniš. Hrbek jeho pokus sice vyrazil, míč se ale odrazil zpět k exekutorovi a ten se napodruhé nemýlil - 2:0. Minutu poté Hrbek chyboval v rozehrávce. Knap se dostal před protihráče, vzal mu míč, obešel i brankáře a pohodlně dopravil míč do prázdné branky - 3:0.

 

Na druhé straně zkoušel pozornost Beneše z dálky Konopásek, jeho střela mířila ale vedle. Krátce poté chyboval v rozehře Kameník a míč získal Čiha. Jeho střela ale také postrádala potřebné parametry. Ve 30. minutě vysunul Bauer k samostatnému nájezdu Daniše a ten střelou pod Hrbkem navýšil vedení a zároveň zkompletoval svůj hattrick - 4:0. Minutu poté vysunul na druhé straně Konopásek do šance Vejtasu, u míče byl ale dříve Beneš. Doposud byly k vidění na obou stranách nepřesnosti, ale s góly museli být spokojeni především domácí fans.

 

Slabce měly další náznak šance, když J. Černý nahrál Čihovi, ale ani tato rána slabeckého tahouna neskončila mezi třemi tyčemi. Na druhé straně promáchl Bauerův centr Truksa. Míč se dostal na zadní k Elmerichovi, ale ani jeho střela neměla ten správný směr. K další střele se už Truksa dostal, mířil ale jen do blízkosti hostujícího brankáře. Z následného rohu se dostal domácí kanonýr k hlavičce v dobré pozici, ale mířil těsně nad.

 

Další chyba v rozehře hostí. Knap vyslal do nájezdu osamoceného Daniše, ale jeho zakončení zastavila tyč. Nepříjemnost pro domácí nastala ve 39. minutě, když se nechal vcelku zbytečně vyloučit Šimon. Nepříjemnost, která ale nebyla znát, neboť domácí své vedení navýšili. Nutno říci, že k další inkasované brance pomohl hodně stoper Benada, když nepochopitelně minul míč. Toho se ujal Daniš, píchl si jej kolem Hrbka, který vyběhl naprázdno a do prázdné branky pohodlně skóroval - 5:0.

 

I domácí chybovali v rozehrávce, což potrestal střelou zpoza vápna přesně k tyči Konopásek - 5:1. Slabce působily rozhádaně, kazily a po fotbalové stránce to nebylo ono. Do šatny je domácí Sokol ještě jednou potrestal. Fencl ve vlastní šestnáctce netrefil ideálně míč. Toho se zmocnil Truksa, připravil si ideální střeleckou pozici a stanovil konečné skóre první půle - 6:1.

 

Gólové hody i v početní nevýhodě

Hned tři minuty po úvodním hvizdu druhého dějství se radovali domácí posedmé! Daniš se prezentoval sólo akcí a nedal Hrbkovi šanci - 7:1. Tentýž hráč mohl po vysunutí Knapem přidat svou pátou branku, špičkou přes Hrbka ale mířil těsně vedle. Ještě v té samé minutě prověřil pozornost hostujícího brankáře Truksa. Na druhé straně nechal trochu překvapivě po zákroku na Šnobla sudí Váňa hru pokračovat. Konopásek pokračoval na Beneše, ale nepovedený lob skončil v rukavicích domácího brankáře.

 

Osmou branku dal kdo jiný, než Daniš. Obdržel dlouhý a přesný pas za rozloženou hostující defenzivu a nemýlil se - 8:1. V 59. minutě měli domácí k dispozici přímý kop, kterého se zhostili na výbornou. Povedený signál si můžete prohlédnout na videu - 9:1.

 

 

Pustověty trochu polevily a v zadních řadách pochybil Sharankevych, který nabídl zakončení Konopáskovi. Ten ale trefil slabou střelou jen Beneše. Opět chyba, tentokrát na druhé straně. K míči se dostal Truksa, který na druhé tyči hledal Elmericha. Ten ale odmítl gól a k udivení všech přítomných odkrytou branku přestřelil. V 69. minutě opustil hřiště Daniš, který se trefil celkem šestkrát, a tak si mohl vychutnat potlesk domácích fans i svých kamarádů z Kolešovic, kteří ho přijeli podpořit.

 

V 75. minutě si kanadský bod připsal Šnobl, když z autového vhazování našel Truksu. Tomu ulehčil cestu k zakončení Benada a domácí snajpr pálil neomylně pod břevno - 10:1. Slabce i přes velký debakl snížily. T. Černý vysunul do hraniční ofsajdové pozice Konopáska a ten tváří tvář Benešovi nezaváhal - 10:2. Elmerich zahodil už jednu tutovku, ale jak se dá říci následující akci? Knap vysunul Truksu, který postupoval až před Hrbka. Elegantní patou nabil před prázdnou branku Elmerichovi, ale ten z hranice malého vápna opět přestřelil. Asi by to chtělo vyměnit kopačky.

 

V 83. minutě se krásně uvolnil od bránících hráčů stále při chuti hrající Knap, předal loptu Truksovi, ale jeho střelu uvnitř vápna dokázal Hrbek vyrazit. Krátce poté velmi podobná akce s tím samým průběhem. Truksa svého kolegu z útoku góly sice nedohnal, i tak ale byl vidět. Svou krasojízdu a výborný výkon podtrhl svou čtvrtou brankou. Sólo akci zakončil kličkou Hrbkovi a pohodlně skóroval - 11:2.

 

Poslední zápis do statistik zaznamenal J. Černý, který se dostal ve vápně k míči a prostřelil Beneše - 11:3. Hodně nepovedný zápas pro Slabce zakončil Čiha krásnou ranou několik metrů za vápnem do tyče.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: "Pro mě jsou samotné Slabce velkým zklamáním, protože co mám poci,t tak když jsme je potkali v trojce, tak byly daleko silnější. Myslím si, že jsme nemohli ani podcenit soupeře kvůli absenci v našem kádru, což jsme dodrželi a dali jsme v první půli konečně po naší střelecké smůle v minulých zápasech branky, se kterými přišel i větší klid ve hře. Myslím si, že i přes občasnou nespokojenost hostí rozhodčí odpískal zápas férově. Je znát, že máme konečně pořádného útočníka do dvojice k Radkovi Truksovi. Upřímně by se mi je moc hlídat nechtělo (smích)."




Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - D. Šnobl [-] , J. Knap [-] , M. Šimon [-] , J. Daniš [-] (69. S. Hůla [-] ) , M. Elmerich [-] (80. A. Bičovský [-] ) , P. Hovorka [-] , R. Truksa [-] , M. Kameník [-] (65. V. Bičovský [-] ) , M. Sharankevych [-] , J. Bauer [-]

TJ Slabce
T. Hrbek [-] - R. Vejtasa [-] , T. Fencl [-] , T. Černý [-] , M. Konopásek [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , O. Cílek [-] , M. Benada [-] , M. Vaněk [-] , M. Votava [-] (46. P. Holý [-] )

ŽK: 22. M. Šimon , 57. D. Šnobl - 10. M. Benada , 15. M. Konopásek , 43. M. Votava . ČK: 39. M. Šimon .
Hráči zápasu: J. Knap , J. Bauer , R. Truksa , J. Daniš .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Váňa Josef - ŠMÍD Rudolf, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Souboj dvou mužstev z konce tabulky, ale věřím více domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Boj o záchranu vyhrají Pustověty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích