1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 13:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj Baníkovců vede po prvním poločase Rynholec


Branky


25

Lubná do soutěže nevstoupila vůbec špatně a nyní mohla svou jízdu ve vyšší soutěži vylepšit s Rynholcem. Ten ale rozhodně nepřijel odevzdat body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Laciná branka poslala Rynholec do vedení

Začátek utkání se odehrával mezi oběma vápny bez šancí. Rynholec měl dvě standardky, obě ale končily v rukavicích Herinka. V 17. minutě si domácí brankář vybral slabší moment. Wittmayerův centr podběhl a Pozníček uklidil hlavou do prázdné branky - 0:1. Ve 25. minutě zkoušel pozornost Herinka přízemní střelou k tyči Wittmayer po centru Berana, ale byl z toho pouze roh. Při něm si hráči role otočily a krásný centr Wittmayera razantní hlavičkou poslal Beran nad.

 

Dosud bezzubá Lubná se dostala k prvnímu ohrožení branky až po půl hodině hry. Trejbal mířil zpoza vápna vedle. Pět minut poté položil Haužvice střelou k tyči Volf, ale hostující brankář nepříliš razantni střelu zneškodnil. Ve 38. minutě se probil do šestnáctky Trejbal a jeho nadějný pokus byl zblokován. První poločas končil Volfovu střelou ve skluzu, která za Haužvicem také neskončila.

Zasloužené vyrovnání

Po dvou minutách dostal do vápna centr Klik, ale míč netrefil. Na druhé straně před Beranem musel zasahovat Herink. Poté se šance zrodila až v 65. minutě, ale přímý kop ze strany vápna poslal Ogurek přes zeď jen do Haužvice. Lubná zamkla Rynholec na jeho polovině a odměnou ji byla vyrovnávaci branka. Centr Němce poslal v pádu za brankáře Trejbal - 1:1.

 

Rynholec měl dobrou příležitost v 75. minutě. Matějka vysunul Wittmayera, ale ten mířil ve vápně mimo. Na druhé straně byla zblokovaná střela střídajícího Šestáka a poté i Kollára. V 84. minutě se k zakončení dostal Matějka a je jen otázkou, zda-li Brabec nehrál při bloku rukou.

 

Minutu před koncem se dostal ze strany ve vápně k zakončení Wittmayer, ale Herink zmenšil úhel a výborně zasáhl. Utkání tak dospělo do penalt.

Plusový bod do Rynholce

Penalty dospěly až do sedmé série, kdy Haužvic lapl svou druhou penaltu a následně Měsíček o tyč rozhodl o penaltovém vítězství. Herink si připsal jednu chycenou. Oba brankáři si na několik pokusů i sáhli, ale míč z branky nedostali.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Leoš Klik, záložník: "Dnešní zápas nebyl vůbec jednoduchý. Soupeř hrál velice disciplinovaně, zezadu ze zavřené obrany a žádné pokusy o překopnutí beků nám bohužel nevyšly. Nevytvořili jsme tak příležitosti útočníkům k brejkům, což nám minulé zápasy vycházelo. Na obou stranách nebylo moc šancí a i přes to, že druhou půli jsme více drželi míč, na dostřel branky jsme se dostali jen velmi zřídka. Průběh hry odpovídal remízovému výsledku, penalty jsou již loterie a bohužel jsme z nich opět bod neurvali."




Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - P. Suchý [-] (82. P. Košťál [-] ) , L. Brabec [-] , P. Kollár [-] , M. Němec [-] - M. Bok [-] , P. Volf [-] (77. J. Šesták [-] ) , L. Klik [-] (88. M. Pokorný [-] ) , M. Štícha [-] - A. Trejbal [-] , J. Ogurek [-] -

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - D. Mrázek [-] , J. Pozníček [-] , P. Fonod [-] , D. Rajgl [-] , M. Wittmayer [-] , D. Jirava [-] (65. M. Chvaščák [-] ) , J. Matějka [-] , T. Měsíček [-] , M. Kedroň [-] , M. Beran [-]

ŽK: 60. J. Ogurek , 67. M. Němec - 72. D. Mrázek .
Hráči zápasu: M. Kedroň .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TÝČE Jiří - VRUBEL Marek, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Lubná je při chuti, dokázala remizovat ve Mšeci a to mohla s klidem vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích