Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 13:30

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes byla nad síly Pustovět


Branky


24

První kolo vysoká prohra, druhé vysoká výhry. Nyní Pustověty přivítaly na dobře sečeném pažitu Kněževes, která šla do zápasu v roli favorita. Tu také proti nováčkovi soutěže potvrdila a odvezla si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólové vedení

Na samém začátku byl k vidění ve vápně hostí souboj na hranici pravidel, který ale sudí Švácha neposoudil jako penaltový. První poločas nabídl jedinou branku. Tu vsítil v 18. minutě Hanych po centru Houšky - 0:1. Pustověty měly šance na vyrovnání, ale neuspěl jak Elmerich, tak Truksa. Do kabin šla tak Kněževes s jednogólovým náskokem.

Neproměněná penalta musela mrzet

Klíčový okamžik zápasu nastal v 60. minutě, kdy pronikl do vápna Sixta a tentokrát se penalta pískala. K té se postavil Matějovský, ale Lenner jeho úmysl do středu branky vystihl. Další šanci měl Truksa, ale také neuspěl. Když se neprosadil po individuální akci Kolář a po něm hlavou těsně vedle Šimon, úřadovala Kněževes. Nejprve v 62. minutě se trefil krásně z přímého kopu přes zeď Vrábík - 0:2.

 

V 78. minutě domácí defenziva nezastavila Holečka a ten svůj únik zakončil podél Beneše - 0:3. Definitivní podobu skóre uzavřel v předposlední minutě základní hrací doby Vrábík, když si po autovém vhazování našel cestičku do vápna a zakončil po zemi k tyči - 0:4. Hosté měli i další šance, ale Holeček ve dvou takových neuspěl, neujala se ani hlavička Havla do rukavic Beneše.

 

Galerie od Štefana Ferencze!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: "V zápase měli hosté mírnou převahu a vše se zlomilo, kdy jsme nedali šance na srovnání za stavu 0:1. Ve druhém poločase jsme odcházeli trochu i fyzicky. Kněževes se opřela o obrannou dvojici Vrábík - Krejčí, kdy se doplňovali v rychlosti, zkušenosti a důrazu."

FK Kněževes
Martin Havel, obránce: "Konečně jsme vyhráli. Radost máme z výsledku, ale z předvedené hry ne. Chtěli jsme zopakovat výkon z Městečka, to se ale nepodařilo. Přizpůsobili jsme se hře soupeře, nedali jsme si pořádně míč, neběhali jsme a když k tomu přidáme špatné finální řešení akcí, tak nemůžeme být spokojeni."



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - P. Matějovský [-] , M. Elmerich [-] , P. Hovorka [-] , P. Bučák [-] , R. Kolář [-] (73. V. Bičovský [-] ) , R. Truksa [-] , J. Sixta [-] , M. Kameník [-] , M. Sharankevych [-] , J. Bauer [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Havel [-] (84. M. Vršecký [-] ) , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] (58. R. Vaníček [-] ) , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , K. Hrubý [-] , M. Houška [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 40. M. Elmerich - 15. M. Houška , 70. P. Čihař .
Hráči zápasu: M. Krejčí , L. Lenner , J. Vrábík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - MUCHA Roman (N), ČIHAŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jakub Kail
Tip experta: výhra hostů

Kněževes má stálý a dobrý tým, bodově se zatím nedaří. Proti Pustovětům to už vyjde.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů